Savini Due – cum să ai o baie modulară

Pentru că mobilierul modular este la ordinea zilei și reprezintă cea mai bună soluție pentru personalizarea spațiilor, acest concept a pătruns până și în... baie. Savini Due a introdus în colecțiile sale trei game de mobilier modular în așa fel încât fiecare client să-și poată contura baia după propriile gusturi.

 +3
Mobilier modular pentru baie./Savinidue.ro  
  |  

Printre colecțiile Savini Due, una anume iese în evidență prin posibilitățile de personalizare pe care le oferă. Este colecția de dulapuri modulare pentru baie, oferind soluții de depozitare dintre cele mai versatile. Colecția nu este una foarte mare, ci mai degrabă una funcțională. Este vorba de trei tipuri de dulapuri de baie care se pot combina și configura în așa manieră încât orice client să simtă că-i exprimă stilul personal.

Cele trei dulapuri modulare de la Savini Due sunt dulapul dreptunghiular de suspendat, dulapul dreptunghiular de amplasat pe podea și dulapul pătrat. Toate cele trei modele sunt prevăzut cu sistem de deschidere push și se găsesc într-o gamă variată de culori. Se pot combina cu oricare dintre colecțiile nemodulare de mobilier baie de la Savini Due; se pot combina între ele, în forme și feluri diferite, rezultând un spațiu personalizat.

Din punct de vedere tehnic, colecția de dulapuri modulare pentru baie este adaptată condițiilor de folosit în baie, fabricate din MDF cu durabilitate sporită și finisate prin înfoliere termică, despre care producătorii explică: „este un procedeu bazat pe o tehnologie nouă, foarte performantă, și cel mai important, ecologică, și care ne-a permis să reducem cu 95% impactul produselor noastre asupra mediului înconjurător, prin reducerea emisiilor de compuși organici volatili.”   +3 www.savinidue.ro

Despre Savini Due
Compania a fost înființată în anul 2003 de italianul Piersante Savini, care a deschis o fabrică de mobilier pentru baie la Sebeș. Astăzi, Savini Due reprezintă un adevărat brand recunoscut la nivel internațional, furnizor de mobilier de baie cu o misiune asumată: transformarea băii într-un spațiu intim, personal, amenajat sub forma unui adevărat refugiu.   +3 www.savinidue.ro


Alchemist – magazinul cu mobilier de baie vintage

Stilul vintage continuă să suscite interesul și imaginația chiar și în anul 2022 și, conform trendurilor anunțate de specialiștii în amenajări interioare, va avea un cuvânt de spus încă mult timp de acum înainte. În Târgu Mureș se găsește un magazin care-ți pune la dispoziție tot ce ai nevoie pentru a amenaja acasă o baie vintage.
 

 +5
Un magazin în care găsești tot ce vrei pentru o baie în stil vintage./Alchemist.ro
  |  

Pornind de la lavoare pictate și mergând până la căzi de baie din cupru, așa cum numai în filme mai vezi, magazinul Alchemist reprezintă un adevărat univers pentru cei pasionați de acest stil. Între produse se găsesc mobilă și accesorii, colecții de gresie și faianță, tipuri de mozaic sau panouri decorative.

Cada de cupru în stil vintage este disponibilă în magazinul Alchemist în mai multe variante de model și nuanțe. Sunt căzi înalte, masive, atipice și pe atât de originale ca aspect. Modelul Bateau Vintage este realizat manual și are partea de interior nichelată, prevăzută cu gaura de scurgere amplasată în centru. Este o cadă înaltă și încăpătoare, de sine stătătoare, de așezat într-o baie spațioasă și iluminată din plin.  +5 www.alchemist.ro

Un model asemănător, dar de inspirație japoneză este cada Hera, având o formă ceva mai specială și dimensiuni mai mici. Designul este neregulat, cada dispune de înălțimi diferite și se sprijină pe picioare împodobite cu ornamente vintage. Este de asemenea un model de cadă din cupru, confecționată manual și cu interiorul nichelat, având însă gaura de scurgere spre unul dintre capete. Datorită dimensiunilor reduse își poate găsi locul într-o baie de dimensiuni medii.  +5 www.alchemist.ro

Și colecția de lavoare pictate ale magazinului Alchemist reprezintă un punct de atracție pentru clienții pasionați de stil vintage și culoare în baie. Este o colecție impresionantă prin multitudinea modelelor puse la dispoziția clienților, în diverse moduri de funcționare: pe blat sau încastrabile, de forme rotunde, ovale, dreptunghiulare.  +5 www.alchemist.ro  +5 www.alchemist.ro

Bineînțeles, gresia și faianța dintr-o baie vintage reprezintă un element cheie pentru o amenajare reușită, cu atât mai mult cu cât pe piața românească modelele nu abundă în culori vii sau modele atipice. În cadrul magazinul Alchemist însă, orice vis are șanse de împlinire, de la mult căutata faianță de un verde smarald până la gresia cu model în relief.

Magazinul de prezentare Alchemist este deschis în Târgu Mureș pe strada Poștei nr.4, dar comenzile se trimit online. Succes la cumpărături!


BadenMob – producători de mobilier de baie din 2004

BadenMob a fost înființată în anul 2004, sub forma unei fabrici de mobilă exclusiv pentru baie, Compania a crescut, s-a dezvoltat și de curând s-a lansat chiar în producția de mobilier pentru bucătărie.

 +5
O poveste cu tradiție./Badenmob.ro
  |  

Numele BadenMob se leagă însă în mod tradițional de mobilierul pentru baie, în care s-a specializat, ajungând să fabrice serii realizate în stiluri și pentru bugete cât mai variate. Pornind de la stilul clasic, echipa a ajuns să proiecteze însă mobilier de baie și în stiluri contemporane, chiar minimaliste. Într-o astfel de gamă, toate piesele unei băi sunt produse în fabrica BadenMob, de la corpuri de depozitare până la oglinzile cu lumină LED.

Cele mai populare în ultima vreme s-au dovedit corpurile de baie suspendate, care oferă spațiu suficient de depozitare, combinat cu o impresie de maximă valorificare a suprafeței; varietatea cromatică este un plus în portofoliul producătorului, clientul putând găsi în colecțiile de mobilier pentru baie nuanțe de la clasicul alb până la mai multe tonuri de albastru. Și ca stiluri de design, produsele diferă, adresându-se unor gusturi cât mai variate: stilul clasic, stilul industrial cu accente minimaliste, stilul rustic cu accente provensale, stilul contemporan.

Ca tehnologie, fabrica BadenMob folosește tehnologie modernă: vopsire automatizată cu UV; aplicarea canturilor cu mașini profesionale; debitarea pieselor cu circular profesional.

Fabrica Badenmob se găsește în Brăila, întinzându-se pe o suprafață de 8000 mp și funcționând pe bază de energie verde în procent de 30%. Echipa oferă consultanță online clienților dornici să aibă acasă mobilier de baie oricât de special ca dimensiuni și funcționalitate.

„Cu atenția acordată detaliilor, atenție la calitate și dorința continul de îmbunătățire, compania Badenmob oferă soluția ideală fiecărui buget și spațiu disponibil.”, se arată pe site-ul fabricii Badenmob.  +5 www.badenmob.ro +5 www.badenmob.ro +5 www.badenmob.ro +5 www.badenmob.ro

 


Nea Kaisa – lavoare negre, atipice. Ai curaj?

Dacă vrei piese cu design inedit, menite să dicteze atmosfera în baie și să te ia prin surprindere de fiecare dată, alege dintre modelele disponibile la Nea Kaisa! În colecția de lavoare am descoperit mai multe variante cu design atipic.

 +4
Lavoare negre și cu forme atipice pentru băi îndrăznețe./Neakaisa.ro
  |  

Câteva calități comune, dar de fiecare dată alt model: lavoar de culoare neagră, mată sau lucioasă, cu design neobișnuit și la reducere de preț în aceste zile. Modelele propuse de Nea Kaisa se bucură de prețuri cu 25% mai mici în perioada toamnei, iar noi am ales să-ți prezentăm trei variante care să te convingă că un strop de imaginație în baie e tot ce ai nevoie.

 +4 www.neakaisa.ro Rea Kamilla este un model de lavoar de tip freestanding, inspirat de forme geometrice. Are dimensiuni dreptunghiulare și o înălțime care compensează valorificarea la maximum a spațiului. Iată dimensiunile: înălțime 82cm, lungime 33cm, lățime 32 cm. Se poate încadra și într-unul dintre colțurile băii, fiind deci un lavoar pe cât de nonconformist, pe atât de practic. Ideal pentru băi mici, dar cochete. Rea Kamilla este fabricat din ceramică; se montează direct pe pardoseală.

 +4 www.neakaisa.ro Rea Bella reprezintă opțiunea exact opusă, adică un lavoar negru de baie, creat pentru cei care-și doresc astfel de obiecte la dimensiuni atipice, adică mult mai mari. Acest model realizat în finisaj mat are o formă neregulată, dar care te asigură că atunci când te speli nu mai există șansa stropirii blatului sau podelei din baie. Realizat din ceramică sanitară, se curăță foarte ușor și se așază direct pe blat.

 +4 www.neakaisa.ro Rea Vegas se adresează celui care visează la o baie caracterizată de glamour. Forma atipică este combinată cu inserții de culoare aurie, rezultând un lavoar neobișnuit și pe atât de funcțional. Modelul este mai degrabă lat decât lung, încadrându-se pe un blat cu adâncime menită să valorifice spațiul băii. Este fabricat din ceramică sanitară, iar finisajul mat compensează în chip elegant inserțiile aurii, punându-le și mai mult în evidență.

Despre Nea Kaisa
„Neakaisa.ro a pornit ca fiind un proiect construit din pasiunea pentru combinația dintre frumos și util. În peste șapte ani de activitate, am dezvoltat conceptul de design interior practic, concept prin care fiecare element trebuie să fie funcțional în timp ce arată impecabil.
Gama de produse s-a dezvoltat permanent, ajungând în prezent la peste 12.000 de produse disponibile. Soluțiile inovatoare pentru amenajarea băii ocupă un loc special, fiind cea mai importantă secțiune a magazinlui online.” – se arată pe site-ul Nea Kaisa.


Dekoart Ceramic – lavoare pictate manual

Chiar dacă într-o baie accentul amenajării se pune mai mult pe gresie și faianță sau chiar pe mobilier, de mare impact estetic pot fi și obiectele sanitare. Spre exemplu, lavoarul merită mai multă atenție decât i se dă. Nu doar forma contează, ci și detaliile decorative.

 +4
Câteva lavoare de baie absolut supere/Dekoart Ceramic
  |  

În Oradea, este deschis un show-room plin de farmec, unde se pot găsi produse pentru baie dintre cele mai neobișnuite. Magazinul se numește Dekoart Ceramic și are nenumărate colecții de gresie, faianță și obiecte sanitare. Printre cele mai speciale sunt lavoarele. Dincolo de formele romantice, cu accente retro, lavoarele de baie de la Dekoart devin piese unicat prin... pictură manuală.

În urma unei colaborări cu o pictoriță pe nume Delia Agud, la Dekoart Ceramic din Oradea sunt disponibile lavoare personalizate cu ajutorul modelelor de pictură florală. Cele două modele puse în vânzare sunt de formă rotundă, completate cu baterii ce aduc o notă vintage, înalte, suple, ușor rotunjite. Pictura de pe lavoar are menirea de a-l transforma într-un adevărat obiect nu doar sanitar, ci și decorativ, contribuind din plin de atmosfera unei băi. Vopselele sunt rezistente la apă. +4 Dekoart Ceramic +4 Dekoart Ceramic +4 Dekoart Ceramic

Oricare dintre cele două modele poate fi realizat și pe comandă, luând legătura cu magazinul Dekoart Ceramic. Vestea bună este că se livrează nu doar pe raza municipiului Oradea, ci în toată țara. Magazinul nu dispune de un site de prezentare, ci doar de un cont pe rețele sociale. Dar vă lăsăm adresa fizică: Calea Clujului nr.42A, Oradea.