logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Savini Due – cum să ai o baie modulară

Pentru că mobilierul modular este la ordinea zilei și reprezintă cea mai bună soluție pentru personalizarea spațiilor, acest concept a pătruns până și în... baie. Savini Due a introdus în colecțiile sale trei game de mobilier modular în așa fel încât fiecare client să-și poată contura baia după propriile gusturi.

savini_due_mobilier_modular-6589
Mobilier modular pentru baie./Savinidue.ro 
Publicitate
Andreea Chiru  |  12 Aprilie 2022

Printre colecțiile Savini Due, una anume iese în evidență prin posibilitățile de personalizare pe care le oferă. Este colecția de dulapuri modulare pentru baie, oferind soluții de depozitare dintre cele mai versatile. Colecția nu este una foarte mare, ci mai degrabă una funcțională. Este vorba de trei tipuri de dulapuri de baie care se pot combina și configura în așa manieră încât orice client să simtă că-i exprimă stilul personal.

Cele trei dulapuri modulare de la Savini Due sunt dulapul dreptunghiular de suspendat, dulapul dreptunghiular de amplasat pe podea și dulapul pătrat. Toate cele trei modele sunt prevăzut cu sistem de deschidere push și se găsesc într-o gamă variată de culori. Se pot combina cu oricare dintre colecțiile nemodulare de mobilier baie de la Savini Due; se pot combina între ele, în forme și feluri diferite, rezultând un spațiu personalizat.

Din punct de vedere tehnic, colecția de dulapuri modulare pentru baie este adaptată condițiilor de folosit în baie, fabricate din MDF cu durabilitate sporită și finisate prin înfoliere termică, despre care producătorii explică: „este un procedeu bazat pe o tehnologie nouă, foarte performantă, și cel mai important, ecologică, și care ne-a permis să reducem cu 95% impactul produselor noastre asupra mediului înconjurător, prin reducerea emisiilor de compuși organici volatili.” 

www.savinidue.ro

Despre Savini Due
Compania a fost înființată în anul 2003 de italianul Piersante Savini, care a deschis o fabrică de mobilier pentru baie la Sebeș. Astăzi, Savini Due reprezintă un adevărat brand recunoscut la nivel internațional, furnizor de mobilier de baie cu o misiune asumată: transformarea băii într-un spațiu intim, personal, amenajat sub forma unui adevărat refugiu. 

www.savinidue.ro

Publicitate