logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Neptun – cum arată nava spațială pentru turiști

NASA a publicat câteva imagini de la bordul navei spațiale Neptun, în cadrul unei inițiative îndrăznețe, menite să promoveze turismul spațial. Este vorba despre o ofertă de nerefuzat pentru cei cu bani mulți și curaj nesfârșit.

neptun-6592
Un proiect cu adevărat spectaculos./ Spaceperspective.com 
Publicitate
Andreea Chiru  |  13 Aprilie 2022

Cum arată planeta Terra văzută din spațiu? Dar cum arată interiorul unei nave spațiale pentru turiști? La ambele întrebări răspunde NASA prin acest proiect uimitor. Nava Neptun, lansată de Space Perspective, a încheiat prima etapă a testelor de zbor și este prezentată publicului larg, cu scopul promovării turismului spațial.

Vorbim despre o navă spațială pentru turiști, inspirată de designul unui balon zburător sau a unei capsule. Suprafața pentru turiști este amenajată în așa fel încât să permită o experiență fantastică, bazată pe priveliștea uluitoare a spațiului cosmic. Salonul – întrucât vorbim de un adevărat salon pentru turiști – a fost conceput ca o mare terasă cu deschidere de 360 grade către exterior, turiștii putând admira cerul și pământul prin ferestre enorme. Sunt cele mai mari ferestre create vreodată pentru o navă spațială, cu o lățime de 0,50 cm și o înălțime de 150 cm.

www.spaceperspective.com

Mobilierul este de tipul celui pentru baruri, format din scaune mari, înalte și adânci, excepțional de confortabile, completate de măsuțe pentru cafea, gata să ofere turistului poziția cea mai relaxată pe durata ieșirii în spațiu. Salonul este prevăzut cu dulăpioare discrete, mici dar încăpătoare ce întregesc atmosfera unei amenajări interioare specifice barurilor. În amenajare au fost integrate până și plante decorative vii, precum lavandă sau rozmarin, pentru a crea o atmosferă cât mai minunată.

www.spaceperspective.com
www.spaceperspective.com
www.spaceperspective.com

La cerere, (și cu costuri suplimentare, evident), mobilierul navei spațiale Neptun poate fi schimbat în așa fel încât să corespundă unor cerințe venite din partea turiștilor. Este o ofertă specială, destinată celor care doresc „să închirieze” întreaga capsulă spațială pe durata unui zbor. Pentru aceștia, cererile personale referitoare la mobilier, muzică, lumini și băuturile servite pot fi personalizate.

Bineînțeles, naveta Neptun este prevăzută și cu o încăpere de tip baie, despre care reprezentanții Space Perspective ne asigură că dispune de aceleași ferestre uriașe, menite să expună spațiul cosmic sub ochii turiștilor spațiali.

Călătoria cu nava Neptun durează per total șase ore și include ridicare și coborâre deasupra Pământului, priveliștea cosmosului în întuneric și admirarea planetei Pământ. Personalul navei spațiale va răspunde la orice fel de întrebări din partea turiștilor.

www.spaceperspective.com
www.spaceperspective.com
www.spaceperspective.com

Publicitate