logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Spoga + gafa 2022 va avea loc în vară

După ce mai multe evenimente din industria internațională a mobilei și designului de interioare au fost și anul acesta anulate, în sfârșit avem o veste bună: spoga+gafa 2022 urmează să se desfășoare în luna iunie.

spoga-6462
O ediție hibrid 2022, în contextul pandemiei./Spogagafa.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  03 Februarie 2022

Organizatorii au anunțat că târgul dedicat spațiilor outdoor se va ține în perioada 19-21 iunie 2022, la Köln, în condiții de siguranță medicală. Înscrierile pentru această ediție au fost deschise încă din primăvara anului trecut și speranțele într-o participare masivă sunt destul de mari. Rata de înscriere la eveniment i-a făcut pe organizatori să spere într-o ediție de absolut succes. Totuși, ținând cont de întreg contextul pandemic, spoga+gafa 2022 va fi o ediție hibrid, urmând să aibă loc și în format online, paralel cu prezența fizică la stand.

Inițial, se preconizase ca această ediție să se desfășoare în luna aprilie; după anularea ediției 2022 a târgului IMM Cologne, organizatorii au preferat să amâne spoga+gafa pentru finalul lunii iunie, nădăjduind că până atunci pandemia va fi pe sfârșite. Pe de altă parte, anii de pandemie au sporit interesul față de soluțiile pentru industria amenajărilor outdoor, câtă vreme oamenii au început să acorde spațiilor verzi personale bugete mai mari, de regulă cheltuite pentru vacanțe.

Ediția 2022 spoga+gafa va avea ca temă transformarea grădinii (a terasei sau balconului) într-un adevărat sanctuar. Printre trenduri: livinguri open-air, green living (natura ca sursă de inspirație), sustenabilitatea amenajărilor outdoor, soluții de iluminare a spațiului în aer liber, soluții smart pentru grădinărit.

Înființat în anul 1973, spoga+gafa este cel mai important eveniment internațional creat în sprijinul industriei de mobilă, accesorii și soluții de amenajare pentru spațiile outdoor, private sau de tip HoReCa. Se adresează exclusiv vizitatorilor profesionali, fiind o adevărată platformă pentru actorii industriei. Cea mai recentă ediție spoga+gafa a avut loc în anul 2019, bucurându-se de 40.000 vizitatori din 124 de state și 2,281 companii expozante din 67 de țări.

 

Publicitate