logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobilier în culoarea anului 2022 Very Peri

Institutul Pantone a ales pentru anul 2022 o culoare menită să răspândească energie, creativitate și o stare de bună dispoziție. Very Peri sau albastrul brebenoc ar trebui integrată în industria amenajărilor interioare, numai că pe piața producătorilor de mobilă din România, oferta nu este tocmai generoasă.

Nu este tocmai o explozie de oferte, dar câteva piese Very Peri tot găsești./Apartmenthomeliving.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  02 Februarie 2022

Câteva piese de mobilier în culoarea Very Peri tot se mai găsesc. Piese de mobilier masive, nu neapărat mic mobilier. Ce-i drept, vorbim de o culoare mai puțin întâlnită, rezultată prin combinarea a trei nuanțe: albastru, roșu și violet. Stăm mult mai bine la capitolul accesorii și decorațiuni pentru casă în culoarea Very Peri, dar haideți totuși să ne concentrăm pe mobilierul cu rol central în cadrul unei amenajări.

Bonami propune fotoliul denumit Max Winzer Lorris în culoarea Very Peri, o piesă de integrat sufrageriilor amenajate în stil contemporan, cu accent pe nevoia de tihnă și confort. Designul este clasic pentru stilul minimalist, dar nuanța tapițeriei transmite energie, luminozitate și un spirit de modernitate. Reprezintă tocmai piesa aflată pe muchia dintre modern și clasic.

www.bonami.ro

Mobexpert recomandă canapeaua Tara celor interesați de mobilier în culoarea Very Peri. Este o canapea extensibilă, prevăzută cu trei locuri și al cărei design se regăsește de asemenea la granița dintre clasic și modern – tușa de modern constând în nuanța tapițeriei. Se potrivește de minune într=o încăpere plină de lumină, înconjurată de nuanțe deschise.

www.mobexpert.ro

Casa Rusu celebrează culoarea Very Peri printr-o piesă de mobilier corp destinată camerelor de tineret. Este vorba despre modelul Alvin care încorporează într-o singură piesă de perete tot ceea ce trebuie să se regăsească în camera adolescentului: dulap, bibliotecă, birou pentru lecții. Interesant este că nuanța Very Peri a fost aplicată doar parțial, ca un model estetic și nu îmbracă toată piesa.

www.casarusu.ro

Ce-i drept, să găsești și apoi să potrivești piese de mobilier în nuanța Very Peri nu este la îndemâna oricui. Culoarea se poate folosi și sub forma accesoriilor textile sau a decorării pereților. Succes la amenajare!

Publicitate