logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Biblioteca tv: trei soluții la modă!

Nu v-ați plictisit de aceleași decoruri din casele voastre și ale prietenilor voștri? Nu v-ați săturat de acel perete clasic, cu o așa zisă bibliotecă tv, alcătuită dintr-o poliță joasă și câteva cuburi suspendate pe perete? Haideți să încercăm și altceva!

vidaxl_vitrina_tv-3648
Peretele cu televizorul devine deodată interesant/Vidaxl.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  30 Octombrie 2018

Am făcut o listă cu trei propuneri de alternative la biblioteca tv, trei alternative cu adevărat moderne, inedite și simplu de procurat din România. Cu aceste soluții, livingul devine mult mai interesant ca atmosferă, iar calitățile de funcționalitate se păstrează cel puțin la fel de eficient.

www.outlet-mobila.ro
Biblioteca Oli

Vitrina Oli amintește de vechile biblioteci cu rafturi și sertare, numai că designul este unul modern, în mai multe variante cromatice și adaptat nevoilor multimedia ale unui living. Sunt mult mai numeroase spațiile de depozitare, iar vitrina poate juca inclusiv rol de perete despărțitor dacă e cazul – de exemplu, într-o garsonieră.

www.modela.ro
Biblioteca Pera

Pera este o unitate multimedia sub forma unui perete modern, integrând inclusiv polițe decorative și dulapuri la nivel inferior. Televizorul vine suspendat pe perete, astfel că toate elementele de mobilier sunt dedicate dispozitivelor electrice. Niciun cablu sau fir electric nu rămâne la vedere.

www.elvila.ro
Biblioteca Fiore

Biblioteca Fiore de la Elvila se numără printre cele mai clasice colecții de mobilier multimedia. Acest corp este unul masiv, cu greutate, cu linii elegante și de o rezistență considerabilă. Televizorul se suspendă pe perete, cu ajutorul unui panou decorativ ce integrează perfect acest element în atmosfera colecției. În corpul de bază se pot ascunde firele electrice și alte dispozitive audio-video. Sursa foto: Elvila.ro
 

Publicitate