Biblioteca tv: trei soluții la modă!

Nu v-ați plictisit de aceleași decoruri din casele voastre și ale prietenilor voștri? Nu v-ați săturat de acel perete clasic, cu o așa zisă bibliotecă tv, alcătuită dintr-o poliță joasă și câteva cuburi suspendate pe perete? Haideți să încercăm și altceva!

 +4
Peretele cu televizorul devine deodată interesant/Vidaxl.ro
  |  

Am făcut o listă cu trei propuneri de alternative la biblioteca tv, trei alternative cu adevărat moderne, inedite și simplu de procurat din România. Cu aceste soluții, livingul devine mult mai interesant ca atmosferă, iar calitățile de funcționalitate se păstrează cel puțin la fel de eficient.

 +4 www.outlet-mobila.ro Biblioteca Oli
Vitrina Oli amintește de vechile biblioteci cu rafturi și sertare, numai că designul este unul modern, în mai multe variante cromatice și adaptat nevoilor multimedia ale unui living. Sunt mult mai numeroase spațiile de depozitare, iar vitrina poate juca inclusiv rol de perete despărțitor dacă e cazul – de exemplu, într-o garsonieră.

 +4 www.modela.ro Biblioteca Pera
Pera este o unitate multimedia sub forma unui perete modern, integrând inclusiv polițe decorative și dulapuri la nivel inferior. Televizorul vine suspendat pe perete, astfel că toate elementele de mobilier sunt dedicate dispozitivelor electrice. Niciun cablu sau fir electric nu rămâne la vedere.

 +4 www.elvila.ro Biblioteca Fiore
Biblioteca Fiore de la Elvila se numără printre cele mai clasice colecții de mobilier multimedia. Acest corp este unul masiv, cu greutate, cu linii elegante și de o rezistență considerabilă. Televizorul se suspendă pe perete, cu ajutorul unui panou decorativ ce integrează perfect acest element în atmosfera colecției. În corpul de bază se pot ascunde firele electrice și alte dispozitive audio-video. Sursa foto: Elvila.ro
 


Trei fotolii care țin vara pe loc

Cei care nu vor să se desprindă de amintirea verii pot opta pentru acel tip de mobilier ce aduce în casele lor atmosfera unei vacanțe la mare. E vorba despre un adevărat stil de amenajare interioară, bazat pe combinații cromatice și design ce emană... căldură.

 +5
De la fotoliu la starea de vacanță nu e decât un pas/Mobexpert.ro
  |  

Fotoliul este acea piesă de mobilier care nu lipsește din nicio casă. Dar pentru cei dornici să se agațe de impresia anotimpului cald designerii au creat nenumărate modele de fotoliu inspirate de mobilierul outdoor, cel de plajă, sau de aerul confortabil al unei vacanțe la mare. Iată, deci trei piese de mobilier care aduc în casele noastre stilul estival!

 +5 www.mobexpert.ro
Fotoliul Oliver de la Mobexpert este alegerea cea mai „la carte” pentru atmosfera estivală - fotoliul e realizat într-o combinație de lemn și frunze de banan, având forma casei melcului. Spătarul rotund asigură un plus de confort, dar în același timp îmbogățește vizual încăperea.
 +5 www.retroboutique.roSetul de fotolii Puzzle de la Retroboutique este una dintre cele mai reușite propuneri de mobilier de vară: dincolo de combinația de culori pastel ce odihnesc ochiul, fotoliile sunt confecționate din materiale textile foarte groase și nu au picioare de niciun fel, ceea ce contribuie la starea de maxim confort a proprietarului. În plus, cele trei fotolii se pot așeza în așa fel încât să compună o canapea – mobilă modulară. +5 www.retroboutique.ro
 +5 www.mobiladalin.roFotoliul Tarka de la MobilaDalin este un alt exemplu de mobilier ce duce cu gândul la atmosfera unei case de vacanță pe malul mării. Calități: picioarele scurte din lemn, forma primitoare, iar combinația cromatică inedită îl plasează în centrul atenției. Colorat ca o zi de vacanță!
 


Explozie de culoare la IKEA: patru colecții noi

Colecțiile limitate GRATULERA și SJÄLVSTÄNDIG, precum și colecția pe termen lung LUSTIGT sunt disponibile în magazin începând cu luna aceasta. În plus, pe măsură ce iarna se apropie, suntem tot mai aproape și de lansarea colecției VINTER de la IKEA!

 +5
Magazinul IKEA se umple toamna aceasta de noutăți pline de culoare! Ikea.ro
  |  

Ikea aduce în această perioadă tot mai multe noutăți în magazinul din București, unele sub forma unor colecții limitate, dar pline de culoare, pentru a crea atmosferă plină de căldură și intimitate, compensând vremea de afară. Iată deci noutățile de la Ikea:


Colecția GRATULERA revine cu următoarele două ediții aniversare. În octombrie, IKEA prezintă produsele colorate și special selectate din anii ‘70-‘80, urmate în decembrie de articolele minimaliste reprezentative perioadei ‘90 și 2000. Colecția vintage include piese de mobilier, corpuri de iluminat, veselă și multe altele în ediție limitată.
„Unele produse sunt piese emblematice și reprezentative pentru mobilierul vintage - sunt peste tot astăzi! Eu încă achiziționez piese vintage IKEA la licitații și în magazinele second-hand. Observ în rândul oamenilor această sete de istorie și tradiție”, precizează Karin Gustavsson, IKEA Creative Leader. +5 www.IKEA.ro Colecția GRATULERA

LUSTIGT: Joaca are un impact extrem de pozitiv asupra copiilor și adulților deopotrivă, contribuind cu adevărat la o viață de zi cu zi mai bună. Prin urmare, toate produsele IKEA pentru joacă sunt inspirate de acest lucru. LUSTIGT este despre joaca de dragul jocului, atât în cazul copiilor cât și al adulților. Este o colecție care are ceva pentru fiecare; role de hârtie pentru colorat, puzzle, o coardă de sărit, un război de țesut, un joc cu bile și multe altele.  +5 www.IKEA.ro Colecția LUSTIG

Colecția SJÄLVSTÄNDIG în ediție limitată constă în produse care eliberează oamenii de convenții în mobilarea propriului spațiu. Inspirată de mișcările „hacking” și DIY (Do It Yourself), aceste piese au fost create pentru a fi eprsonalizate chiar de către clienți. Cercetarea echipei de design a avut ca rezultat o colecție cu o estetică destul de puternică, culori și modele îndrăznețe, cum ar fi abajurul din hârtie, într-o nuanță de roz-somon intensă și perna galbenă în formă de con. Această curiozitate a dus la crearea diferitelor produse precum covoare modulare, pernele în diferite forme, picioare de mobilă care se pot adăuga și multe altele.  +5 www.IKEA.ro Colecția SJÄLVSTÄNDIG

VINTER: Iarna se apropie, iar IKEA pregătește decorațiunile. În acest an, IKEA este gata, ca întotdeauna, să pregătească oamenii pentru acea perioadă intensă care vine o dată cu sărbătorile de iarnă. Colecția VINTER oferă tot ceea ce este necesar pentru nevoile și visurile de vacanță: accesorii, corpuri de iluminat, cutii și ambalaje pentru cadouri, decorațiuni pentru bradul de Crăciun, flori și chiar un brad. +5 www.IKEA.ro Colecția VINTER
 


Mark Oliver – Saxo în culori

Mark Oliver este una dintre prezențele recente pe piața producătorilor de mobilă din România. Echipa se compune din tineri talentați, iar prezența lor la târgurile industriei iese mereu în evidență prin creativitatea cu care imprimă amenajării standului personalitatea meselor create.

 +2
Saxo este o masă pe care clientul o poate personaliza cromatc după cum dorește/Mark-oliver.ro
  |  

Azi vă arătăm masa Saxo, uimitoare prin combinația cromatică mai puțin obișnuită pentru casele românilor. Saxo de la Mark Oliver este o masă de living, de un mare efect estetic. Cu blat din lemn masiv, decupat într-o perfectă formă geometrică, are picioare metalice în forma literei X. Deși modelul nu este unul absolut inovator, modul de execuție a acestei piese de mobilier impresionează prin spiritul tineresc, modern și proaspăt de care dă dovadă.  +2 www.mark-oliver.ro
Ceea ce e și mai interesant ține de posibilitatea de personalizare a acestei mese: producătorul oferă fiecărui client în parte posibilitatea de a alege culoarea picioarelor mesei, din paletarul RAL deja bine-cunoscut. De asemenea, masa Saxo de la Mark Oliver poate fi personalizată și în ce privește dimensiunile, adaptându-se perfect atât familiilor numeroase, cât și celor restrânse.


Despre Mark Oliver
Compania a fost înființată în anul 2016, în inima Transilvaniei, și are ca principală preocupare producția de mese personalizate pentru casele private. Membrii echipei Mark Oliver folosesc exclusiv materiale naturale de cea mai bună calitate: lemn masiv și metal.
 


Soluții inedite pentru mobila televizorului tău

De ceva vreme încoace, tot ceea ce folosim în living trebuie nu doar să fie practic și în trend, ci mai ales estetic. Ne referim în special la aparatura electronică, televizorul plat fiind nelipsit din orice living care se respectă. În ce stil de amenajare interioară îl integrăm?

 +3
Livingul este spațiul în care petreci majoritatea timpului acasă. Alege mobila care ți se potrivește!/Modela.ro
  |  

Stilul ultramodern  +3 www.vidaxl,ro Mobilier creat în jurul televizorului - pare desprinsă din viitor!
Ce ziceți  de o adevărată vitrină multimedia? Este dotată cu nenumărate spații de depozitare pentru televizorul cu ecran plat, dar și pentru alte aparate de folosit în living. Vitrina este confecționată din PAL, sub forma unei rame decorative ce încadrează perfect televizorul, dar pe partea laterală este prevăzută cu o etajeră discretă pentru alte obiecte din aceeași categorie. De asemenea, și în partea inferioară, vitrina dispune de alte spații în care să poată fi ascunse aparate audio-video. Vitrina are un finisaj alb mat și negru lucios, o combinație cromatică neutră, ușor de integrat oricărui stil, și vine și cu un sistem de iluminare LED cu lumină albastră.


Stilul clasic  +3 www.mobexpert.ro O bibliotecă clasică a devenit un model de mobilier pentru vedeta încăperii - televizorul
Corpul tv Step by Step de la Mobexpert împacă rigorile estetice ale aparaturii ultramoderne cu mobilierul în stil clasic, cald, primitor, de casă tradițională. Are designul unei biblioteci foarte subțiri, pe cât de simplă, pe atât de ingenioasă. Dispune de numeroase spații de depozitare, iar aparatura mai puțin prezentabilă, precum și cablurile se pot ascunde în dulapul cu uși culisante pe care se așază televizorul.

E atât de simplu să aveți un living cu personalitate!