logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Orgatec 2018: spațiul de lucru devine spațiu de locuit

Tocmai s-a încheiat cu o zi în urmă unul dintre evenimentele cele mai importante ale industriei mobilei și designului pe plan internațional: ediția 2018 Orgatec. S-a desfășurat la Köln, și a stabilit noi direcții de design în ce privește evoluția spațiilor de muncă.

orgatec-3642
Mai mult decât un spațiu de lucru/Orgatec.com
Andreea Chiru  |  29 Octombrie 2018

Orgatec este un eveniment dedicat inovațiilor dedicate tuturor spațiilor de muncă, indiferent că e vorba de joburi la birou sau acasă. Schimbul de experiență și dezvoltarea surselor de inspirație în găsirea unor soluții tot mai eficiente și estetice în același timp reprezintă misiunea acestui eveniment. Anul acesta, Orgatec a pus accentul pe elementele spațiului de muncă având la bază conceptul diversității: design, mobilier, echipamente, acustică și iluminat.

www.orgatec.com
Tematica a fost relația dinte mediile de lucru și cultura muncii. De asemenea, ediția 2018 a acestui eveniment a pus accentul pe transformarea spațiului de muncă într-unul ușor de locuit, mai ales pentru cei care lucrează de acasă sau cei care petrec cea mai mare parte a zilei la birou – pe scurt, asta înseamnă cultura spațiului de lucru.
www.orgatec.com

În jur de 650 de producători și designeri din domeniul spațiului de lucru au expus la Orgatec 2018, 85% dintre aceștia reprezentând elita industriei internaționale. S-a înregistrat o creștere a numărului de vizitatori cu 10%.
 

Publicitate
Publicitate