logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Trei fotolii care țin vara pe loc

Cei care nu vor să se desprindă de amintirea verii pot opta pentru acel tip de mobilier ce aduce în casele lor atmosfera unei vacanțe la mare. E vorba despre un adevărat stil de amenajare interioară, bazat pe combinații cromatice și design ce emană... căldură.

mobexpert_dondolo-3638
De la fotoliu la starea de vacanță nu e decât un pas/Mobexpert.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  25 Octombrie 2018

Fotoliul este acea piesă de mobilier care nu lipsește din nicio casă. Dar pentru cei dornici să se agațe de impresia anotimpului cald designerii au creat nenumărate modele de fotoliu inspirate de mobilierul outdoor, cel de plajă, sau de aerul confortabil al unei vacanțe la mare. Iată, deci trei piese de mobilier care aduc în casele noastre stilul estival!

www.mobexpert.ro

Fotoliul Oliver de la Mobexpert este alegerea cea mai „la carte” pentru atmosfera estivală – fotoliul e realizat într-o combinație de lemn și frunze de banan, având forma casei melcului. Spătarul rotund asigură un plus de confort, dar în același timp îmbogățește vizual încăperea.
www.retroboutique.ro
Setul de fotolii Puzzle de la Retroboutique este una dintre cele mai reușite propuneri de mobilier de vară: dincolo de combinația de culori pastel ce odihnesc ochiul, fotoliile sunt confecționate din materiale textile foarte groase și nu au picioare de niciun fel, ceea ce contribuie la starea de maxim confort a proprietarului. În plus, cele trei fotolii se pot așeza în așa fel încât să compună o canapea – mobilă modulară.
www.retroboutique.ro

Tarka Fotoliu
Tarka Fotoliu
Fotoliul Tarka de la MobilaDalin este un alt exemplu de mobilier ce duce cu gândul la atmosfera unei case de vacanță pe malul mării. Calități: picioarele scurte din lemn, forma primitoare, iar combinația cromatică inedită îl plasează în centrul atenției. Colorat ca o zi de vacanță!
 

Publicitate