logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Ubikubi – Ferma din baie

Numele Ubikubi e deja cunoscut iubitorilor de mobilier original, produs în România. Fiind și perioada de toamnă, am ales să vă prezentăm o colecție de baie Ubikubi, dedicată celor ce doresc să păstreze acasă atmosfera vacanțelor pitorești deja încheiate.

ubikubi_ferma-3635
Cum să ai o baie și modernă, și pitorească?/Ubikubi.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  23 Octombrie 2018

Așa că vă prezentăm colecția de baie denumită Ferma. Setul de mobilier pentru baie e inspirat de forma simplă, curată și funcțională a unei… găleți de apă. Stilul este desigur cel minimalist, care folosește din plin spațiul unei băi oricât de reduse ca suprafață, păstrând în egală măsură impresia de spațiu încăpător, aerisit și totuși cu un aer pitoresc.

www.ubikubi.ro
Lavoar, oglindă și taburet - toate în aceeași formă perfect rotundă

În colecția Ferma de la Ubikubi sunt incluse lavoarul, perfect rotund, cu margini înalte și așezat pe o structură din picioare de lemn, oglinda – de aceeași formă rotundă, și un taburet cu rol de spațiu pentru lăsat diverse produse cosmetice. Pe scurt, tot ce trebuie într-o baie modernă și tihnită.
Designer: Studio 201.

Despre Ubikubi
Ubikubi este un brand de design românesc care își propune să creeze produse contemporane inteligente. Simple, dar estetice. Funcționale, dar surprinzătoare. Calitative, dar accesibile. Dragoș Motica și Robert Savu sunt fondatorii acestui brand, înființat în 2014.
 

Publicitate