logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Expoziția NeoNlitic: peste 300 de vizitatori în seara vernisajului

Expoziția NeoNlitic, organizată de Wood Be Nice la Institutul Cultural Roman din București, s-a încheiat pe 21 octombrie, bucurându-se de un real succes în rândul vizitatorilor. A fost un eveniment cu adevărat atipic, într-un cadru cum nu se poate mai potrivit.

neonlitic1-3628
Neonlitic, o expoziție de mare succes/Foto: Bogdan Baractaru
Publicitate
Andreea Chiru  |  22 Octombrie 2018

Proiectul NeoNlitic a avut ca misiune susținerea și promovarea  producției artistice, prin valorificarea patrimoniului cultural comun și reinterpretarea esteticii culturilor Cucuteni și Hamangia. Din luna august 2018, s-au efectuat două documentări pe teren și întâlniri de lucru și 3 workshopuri deschise publicului în care au fost prezentare rezultatele cercetării, iar un colectiv de 15 artiști a realizat 30 de lucrări inspirate din motivele estetice ale culturilor neolitice: instalații luminoase, sculpturi din lemn, rășină, metal, textil, pictură, ceramică, animație și video mapping.

Expoziția la al cărei vernisaj au participat peste 300 de vizitatori i-a adus împreună pe artiștii Daniel Loagăr și Andrei Cornea (fondatori Wood Be Nice și inițiatorii proiectului NeoNlitic), Sasha Meret (US), Andreea Toma, Irina Maria, Raluca Bajenaru, Marius Gheorghe, Marian Codrea, Beaver, Roxana Tomescu, Lucian Simion, Alexandru Claudiu Maxim, Gabriel Marin, Misha Diaconu, Evghenia Gritscu (UKR) și a fost curatoriată de Mihaela Ion, manager cultural cu o experiență de peste 12 ani în domeniul vizual și fondatoare a proiectelor Revista Atelierul și Noaptea Albă a Creatorilor și Designerilor de Produs.

Între 3 – 17 noiembrie, expoziția va putea fi vizitată și de publicul din Brașov, la spațiul Visssual (str. Fabricii).
Galeria de imagini exprimă mai mult decât o pot face cuvintele.

Foto: Bogdan Baractaru
Foto: Bogdan Baractaru
Foto: Bogdan Baractaru
Foto: Bogdan Baractaru
Foto: Bogdan Baractaru
Foto: Bogdan Baractaru
Foto: Bogdan Baractaru