logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Explozie de culoare la IKEA: patru colecții noi

Colecțiile limitate GRATULERA și SJÄLVSTÄNDIG, precum și colecția pe termen lung LUSTIGT sunt disponibile în magazin începând cu luna aceasta. În plus, pe măsură ce iarna se apropie, suntem tot mai aproape și de lansarea colecției VINTER de la IKEA!

GRATULERA_70_80-3622
Magazinul IKEA se umple toamna aceasta de noutăți pline de culoare! Ikea.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  19 Octombrie 2018

Ikea aduce în această perioadă tot mai multe noutăți în magazinul din București, unele sub forma unor colecții limitate, dar pline de culoare, pentru a crea atmosferă plină de căldură și intimitate, compensând vremea de afară. Iată deci noutățile de la Ikea:

Colecția GRATULERA revine cu următoarele două ediții aniversare. În octombrie, IKEA prezintă produsele colorate și special selectate din anii ‘70-‘80, urmate în decembrie de articolele minimaliste reprezentative perioadei ‘90 și 2000. Colecția vintage include piese de mobilier, corpuri de iluminat, veselă și multe altele în ediție limitată.
„Unele produse sunt piese emblematice și reprezentative pentru mobilierul vintage – sunt peste tot astăzi! Eu încă achiziționez piese vintage IKEA la licitații și în magazinele second-hand. Observ în rândul oamenilor această sete de istorie și tradiție”, precizează Karin Gustavsson, IKEA Creative Leader.

www.IKEA.ro
Colecția GRATULERA

LUSTIGT: Joaca are un impact extrem de pozitiv asupra copiilor și adulților deopotrivă, contribuind cu adevărat la o viață de zi cu zi mai bună. Prin urmare, toate produsele IKEA pentru joacă sunt inspirate de acest lucru. LUSTIGT este despre joaca de dragul jocului, atât în cazul copiilor cât și al adulților. Este o colecție care are ceva pentru fiecare; role de hârtie pentru colorat, puzzle, o coardă de sărit, un război de țesut, un joc cu bile și multe altele.

www.IKEA.ro
Colecția LUSTIG

Colecția SJÄLVSTÄNDIG în ediție limitată constă în produse care eliberează oamenii de convenții în mobilarea propriului spațiu. Inspirată de mișcările „hacking” și DIY (Do It Yourself), aceste piese au fost create pentru a fi eprsonalizate chiar de către clienți. Cercetarea echipei de design a avut ca rezultat o colecție cu o estetică destul de puternică, culori și modele îndrăznețe, cum ar fi abajurul din hârtie, într-o nuanță de roz-somon intensă și perna galbenă în formă de con. Această curiozitate a dus la crearea diferitelor produse precum covoare modulare, pernele în diferite forme, picioare de mobilă care se pot adăuga și multe altele.

www.IKEA.ro
Colecția SJÄLVSTÄNDIG

VINTER: Iarna se apropie, iar IKEA pregătește decorațiunile. În acest an, IKEA este gata, ca întotdeauna, să pregătească oamenii pentru acea perioadă intensă care vine o dată cu sărbătorile de iarnă. Colecția VINTER oferă tot ceea ce este necesar pentru nevoile și visurile de vacanță: accesorii, corpuri de iluminat, cutii și ambalaje pentru cadouri, decorațiuni pentru bradul de Crăciun, flori și chiar un brad.

www.IKEA.ro
Colecția VINTER

 

Publicitate
Publicitate