Explozie de culoare la IKEA: patru colecții noi

Colecțiile limitate GRATULERA și SJÄLVSTÄNDIG, precum și colecția pe termen lung LUSTIGT sunt disponibile în magazin începând cu luna aceasta. În plus, pe măsură ce iarna se apropie, suntem tot mai aproape și de lansarea colecției VINTER de la IKEA!

 +5
Magazinul IKEA se umple toamna aceasta de noutăți pline de culoare! Ikea.ro
  |  

Ikea aduce în această perioadă tot mai multe noutăți în magazinul din București, unele sub forma unor colecții limitate, dar pline de culoare, pentru a crea atmosferă plină de căldură și intimitate, compensând vremea de afară. Iată deci noutățile de la Ikea:


Colecția GRATULERA revine cu următoarele două ediții aniversare. În octombrie, IKEA prezintă produsele colorate și special selectate din anii ‘70-‘80, urmate în decembrie de articolele minimaliste reprezentative perioadei ‘90 și 2000. Colecția vintage include piese de mobilier, corpuri de iluminat, veselă și multe altele în ediție limitată.
„Unele produse sunt piese emblematice și reprezentative pentru mobilierul vintage - sunt peste tot astăzi! Eu încă achiziționez piese vintage IKEA la licitații și în magazinele second-hand. Observ în rândul oamenilor această sete de istorie și tradiție”, precizează Karin Gustavsson, IKEA Creative Leader. +5 www.IKEA.ro Colecția GRATULERA

LUSTIGT: Joaca are un impact extrem de pozitiv asupra copiilor și adulților deopotrivă, contribuind cu adevărat la o viață de zi cu zi mai bună. Prin urmare, toate produsele IKEA pentru joacă sunt inspirate de acest lucru. LUSTIGT este despre joaca de dragul jocului, atât în cazul copiilor cât și al adulților. Este o colecție care are ceva pentru fiecare; role de hârtie pentru colorat, puzzle, o coardă de sărit, un război de țesut, un joc cu bile și multe altele.  +5 www.IKEA.ro Colecția LUSTIG

Colecția SJÄLVSTÄNDIG în ediție limitată constă în produse care eliberează oamenii de convenții în mobilarea propriului spațiu. Inspirată de mișcările „hacking” și DIY (Do It Yourself), aceste piese au fost create pentru a fi eprsonalizate chiar de către clienți. Cercetarea echipei de design a avut ca rezultat o colecție cu o estetică destul de puternică, culori și modele îndrăznețe, cum ar fi abajurul din hârtie, într-o nuanță de roz-somon intensă și perna galbenă în formă de con. Această curiozitate a dus la crearea diferitelor produse precum covoare modulare, pernele în diferite forme, picioare de mobilă care se pot adăuga și multe altele.  +5 www.IKEA.ro Colecția SJÄLVSTÄNDIG

VINTER: Iarna se apropie, iar IKEA pregătește decorațiunile. În acest an, IKEA este gata, ca întotdeauna, să pregătească oamenii pentru acea perioadă intensă care vine o dată cu sărbătorile de iarnă. Colecția VINTER oferă tot ceea ce este necesar pentru nevoile și visurile de vacanță: accesorii, corpuri de iluminat, cutii și ambalaje pentru cadouri, decorațiuni pentru bradul de Crăciun, flori și chiar un brad. +5 www.IKEA.ro Colecția VINTER
 


Mark Oliver – Saxo în culori

Mark Oliver este una dintre prezențele recente pe piața producătorilor de mobilă din România. Echipa se compune din tineri talentați, iar prezența lor la târgurile industriei iese mereu în evidență prin creativitatea cu care imprimă amenajării standului personalitatea meselor create.

 +2
Saxo este o masă pe care clientul o poate personaliza cromatc după cum dorește/Mark-oliver.ro
  |  

Azi vă arătăm masa Saxo, uimitoare prin combinația cromatică mai puțin obișnuită pentru casele românilor. Saxo de la Mark Oliver este o masă de living, de un mare efect estetic. Cu blat din lemn masiv, decupat într-o perfectă formă geometrică, are picioare metalice în forma literei X. Deși modelul nu este unul absolut inovator, modul de execuție a acestei piese de mobilier impresionează prin spiritul tineresc, modern și proaspăt de care dă dovadă.  +2 www.mark-oliver.ro
Ceea ce e și mai interesant ține de posibilitatea de personalizare a acestei mese: producătorul oferă fiecărui client în parte posibilitatea de a alege culoarea picioarelor mesei, din paletarul RAL deja bine-cunoscut. De asemenea, masa Saxo de la Mark Oliver poate fi personalizată și în ce privește dimensiunile, adaptându-se perfect atât familiilor numeroase, cât și celor restrânse.


Despre Mark Oliver
Compania a fost înființată în anul 2016, în inima Transilvaniei, și are ca principală preocupare producția de mese personalizate pentru casele private. Membrii echipei Mark Oliver folosesc exclusiv materiale naturale de cea mai bună calitate: lemn masiv și metal.
 


Soluții inedite pentru mobila televizorului tău

De ceva vreme încoace, tot ceea ce folosim în living trebuie nu doar să fie practic și în trend, ci mai ales estetic. Ne referim în special la aparatura electronică, televizorul plat fiind nelipsit din orice living care se respectă. În ce stil de amenajare interioară îl integrăm?

 +3
Livingul este spațiul în care petreci majoritatea timpului acasă. Alege mobila care ți se potrivește!/Modela.ro
  |  

Stilul ultramodern  +3 www.vidaxl,ro Mobilier creat în jurul televizorului - pare desprinsă din viitor!
Ce ziceți  de o adevărată vitrină multimedia? Este dotată cu nenumărate spații de depozitare pentru televizorul cu ecran plat, dar și pentru alte aparate de folosit în living. Vitrina este confecționată din PAL, sub forma unei rame decorative ce încadrează perfect televizorul, dar pe partea laterală este prevăzută cu o etajeră discretă pentru alte obiecte din aceeași categorie. De asemenea, și în partea inferioară, vitrina dispune de alte spații în care să poată fi ascunse aparate audio-video. Vitrina are un finisaj alb mat și negru lucios, o combinație cromatică neutră, ușor de integrat oricărui stil, și vine și cu un sistem de iluminare LED cu lumină albastră.


Stilul clasic  +3 www.mobexpert.ro O bibliotecă clasică a devenit un model de mobilier pentru vedeta încăperii - televizorul
Corpul tv Step by Step de la Mobexpert împacă rigorile estetice ale aparaturii ultramoderne cu mobilierul în stil clasic, cald, primitor, de casă tradițională. Are designul unei biblioteci foarte subțiri, pe cât de simplă, pe atât de ingenioasă. Dispune de numeroase spații de depozitare, iar aparatura mai puțin prezentabilă, precum și cablurile se pot ascunde în dulapul cu uși culisante pe care se așază televizorul.

E atât de simplu să aveți un living cu personalitate!


Setul Manhattan schimbă atmosfera din living

În fiecare încăpere există câte o piesă de mobilă capabilă să influențeze radical, eventual chiar să dicteze, stilul interior de amenajare. Pentru living, dominante sunt seturile de canapea și fotolii, așa că azi vă arătăm un astfel de set special, marca Mobila Dalin.

 +3
Amenajări personalizate de un designer în vogă/Mobiladalin.ro
  |  

Canapeaua și fotoliul Manhattan se disting printr-o linie de design curată, accentuată prin șnur decorativ, iar proporțiile mai puțin uzuale oferă un spațiu amplu de relaxare.

 +3 www.mobiladalin.ro
Materiale: canapeaua are structura din multistrat și lemn masiv de fag. Pernele de șezut sunt confecționate din spumă memory si poliuretan HR (high resilience) de densitate mare, așezate pe o structură de arcuri sinusoidale, oferind un plus de confort. Pernele de spătar sunt confecționate din poliuretan HR (high resilience) de densitate medie, iar pernele decorative sunt umplute cu puf siliconat. Picioarele reprezintă o structură metalică, dar la cererea clientului pot fi realizare din lemn masiv de fag. +3 www.mobiladalin.ro
Setul Manhattan nu este un produs extensibil. Pernele de spătar și pernele decorative sunt dehusabile.
Ca design, este un set modern, cu accent pe nevoia de confort a omului contemporan. Mobila Dalin pune la dispoziția clienților o gamă variată de culori satinate, ideale pentru a conferi livingului o notă de eleganță.
 


Decorațiunile potrivite stilului minimalist

Pentru a avea o casă care să vă reprezinte cu adevărat, e nevoie de personalizare. Dincolo de stilul de amenajare interioară pentru care optați, dincolo de colecțiile de mobilier achiziționate, personalizarea unei case stă mai degrabă în decorațiunile interioare alese. Sfatul specialistului: alegeți lucrări realizate de artiști neconvenționali!

 +4
Culori și dimensiuni pentru completarea atmosferei 
  |  

Cornelia Petrea este unul dintre acele talente descoperite după ani de carieră profesională într-un domeniu fără nicio legătură cu înclinațiile artistice. S-a apucat de pictură dintr-un hobby, iar astăzi a ajuns să vândă tablouri în toată lumea occidentală și cu precădere în America.

Culorile vibrante, dimensiunile uriașe și mai ales textura pânzelor sale sunt secretele succesului de care se bucură. Se încadrează tipului de pictură abstractă, ceea ce le face cu atât mai potrivite pentru personalizarea spațiilor interioare. Stilul de amenajare interioară în care tablourile Corneliei Petrea se integrează perfect este stilul momentului, cel minimalist -  marcat de simplitate și lipsa oricărui tip de aglomerație.

„Tablourile mele au menire să îndulcească severitatea minimalismului. Astfel, interiorul va căpăta un plus de căldură și va părea mai primitor și mai confortabil.” Aceste picturi se potrivesc nu doar spațiilor private, ci și celor de tip HoReCa și chiar office.


Mai puțin obișnuit: tablourile Corneliei Petrea trebuie atinse! Sunt realizate în relief, cu diferite instrumente, ceea ce le asigură o textură mai puțin obișnuită, ce variază de la un tablou la altul. Caracteristică pentru tablourile Corneliei Petrea este culoarea galbenă, printre cele mai calde culori, cele mai însuflețite și expansive. Galbenul caracterizează lumina și astfel însăși viața.
Iată în imagini cum poate un simplu tablou plin de culoare să schimbe complet atmosfera interioară, completând cu originalitate ambientului spațiilor noastre! +4 MagMob +4 MagMob +4 MagMob