logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Canapele cu rotunjimi

Știți acele amenajări interioare de prin reviste în care toți pereții livingului sunt goi, iar setul de canapele și fotolii se concentrează în mijlocul încăperii, sub forma unei oaze destinate relaxării și discuțiilor între câțiva ochi? De ce nu le vedem și-n România?

canapea_cu_rotunjimi-4206
Mobilă de așezat în mijlocul livingului/Spacefurniture.com 
Andreea Chiru  |  14 Iunie 2019

Pentru că-n România, spațiile de locuit nu prea reușesc să dispună de suprafețe suficient de mari pentru asemenea stil de amenajare. Și adesea pentru că seturile de canapele și fotolii sunt atât de masive încât abia încap pe un perete. Adunate laolaltă, dau impresia unui depozit de mobilier.

Soluția: canapelele cu rotunjimi! Oferta nu e tocmai generoasă pe piața din România, dar tot se găsesc câteva modele chiar reușite. Canapelele rotunjite au marele avantaj al unei mai bune valorificări a spațiului, unghiurile lipsă creând impresia de cursivitate și o mai bună umplere a suprafeței camerei. Sunt o soluție pentru cei care doresc să aibă canapeaua în mijlocul livingului, nu la perete, creând de unele singure impresia acelei oaze de care vorbeam în rândurile de mai sus.

Canapelele rotunjite au spătarul curb, cel mai adesea; există și modele de canapele cu forme șerpuitoare semirotunde, iar noi vă arătăm astăzi trei stiluri diferite dar la fel de plăcute.

www.somproduct.ro
Canapeaua Moon Green de la Somproduct are și spătarul, dar și șezutul rotunjite, creând senzația unei semiluni. Culoarea de un verde aprins, viu o pune și mai mult în centrul atenției și această piesă de mobilier chiar nu are ce căuta la perete, ci în mijlocul livingului.

www.retroboutique.ro
Canapeaua Brenna de la Retroboutique are spătarul rotunjit, iar designul imită petalele unei flori galbene. Șezutul este mai degrabă  oval alungit, dar picioarele sunt drepte și amintesc de canapele fixe cu unghiuri ascuțite. Se potrivește atât în mijlocul încăperii, cât și la un perete.

www.dumonde.ro
Canapeaua Nordic de la Dumonde este un model cât se poate de „rotund”, designul pornind de la această formă și mergând până aproape de perfecțiune. Lipsită de brațe, această canapea își transformă marginile într-o invitație la a privi peste umăr. Nu are ce căuta la perete, decât dacă vorbim de un perete de sticlă… rotund.
Oricare dintre aceste modele este disponibil în România.

Publicitate
Publicitate