logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Mobilă reutilizabilă pentru camera bebelușului

Între camera bebelușului și camera copilului sunt mari diferențe. Câteva dintre piesele de mobilier trebuie neapărat schimbate, odată cu trecerea primilor anișori de viață. Cele mai importante investiții, patul și masa de înfășat, sunt deci pe termen scurt. Sau nu? Există soluții pentru reutilizarea lor.

pat1-4201
Sfaturile practice ale unui arhitect de interioare: Codruța Smaranda Iana/Deltachildren.com
Andreea Chiru  |  13 Iunie 2019

Am stat de vorbă cu colaboratoarea revistei Magmob Codruța Smaranda Iana, pentru a afla mici secrete de mobilare a camerei celui mic, secrete menite să salveze mobilierul și mai ales să lase în pace buzunarul. Pe scurt, am aflat de la Codruța Smaranda Iana că pătuțul și masa de înfășat pot fi păstrate în camera copilului sub forma unor alte piese de mobilier.

„În ce privește pătuțul special al bebelușului, recomandarea este să fie achiziționat de la bun început un mode de pătuț multifuncțional, care transformă dimensional și formal. Adică, pătuțul devine un pat pentru un copil mai mare apoi se transformă într-o banchetă și chiar într-un pat de o persoană”, explică Codruța Smaranda Iana.

www.deltachildren.com
www.deltachildren.com
www.deltachildren.com

Cu masa de înfășat e și mai simplu: suprafața pentru înfășarea copilului se poate detașa de corpul mesei inițiale, păstrându-se corpul de sub ea sub forma unei simple și practice comode pentru haine sau cărți. „De cele mai multe ori masa de înfășat se poziționează pe comoda de lucru, dacă aceasta are înălțimea potrivită, adică 90 cm. După ce nu mai este necesară, accesoriile folosite se îndepărtează și corpul respectiv își păstrează utilitatea de depozitare”, recomandă colaboratoarea noastră. Exemplu practic: o comodă marca Ikea.

www.IKEA.ro
www.IKEA.ro

Revenim în săptămânile viitoare cu noi secrete dezvăluite de specialiștii amenajărilor interioare.

Publicitate
Publicitate