logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Vibra – masa care vibrează la nevoile clientului

BucinMob este un nume deja consacrat pe piața producătorilor de mobilier outdoor din lemn masiv, dar ultimele lor colecții fac tot mai mult pasul la interiorul casei. O colaborare cu designeri de produs talentați a adus piesele de mobilă BucinMob mai aproape de clienți, iar masa Vibra, lansată recent, este un model versatil, croit exact pe cerințele fiecărui cumpărător în parte.

vibra4-4198
O piesă de mobilier extensibilă în trei variante/Bucinmob.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  12 Iunie 2019

Ceea ce atrage în mod special la masa Vibra de la BucinMob este capacitatea de a se plia pe mai multe dintre așteptările clienților, pornind de la dimensiuni și ajungând până la materiale sau cromatică. Mai rar o piesă de mobilier din lemn natural, atât de versatilă.

www.bucinmob.ro
www.bucinmob.ro

Vibra de la BucinMob este confecționată din lemn masiv, clientul putând alege esența lemnoasă – stejar sau fag. Există trei variante de dimensiuni pentru masa Vibra de la BucinMob, fiecare dintre acestea având o extensie generoasă de 45 cm – 140x90x75cm, 160x90x75cm, respectiv 180x90x75cm. Și cromatica blatului de masă Vibra este la discreția clientului, care poate opta fie pentru varianta natur, fie pentru variante diverse de culoare – alb, albastru, verde.

www.bucinmob.ro

Ca design, masa Vibra de la BucinMob amintește de mesele tradiționale românești cu accente rustice, dar executat în stil aproape minimalist, curat, cu picioare rezistente, și în același timp suple. Forma blatului este dreptunghiulară ceea ce o recomandă familiilor numeroase, dar colțurile sunt rotunjite aducând designul în stilul contemporan.
Preț? Foarte accesibilă financiar este masa Vibra de la BucinMob. În funcție de dimensiunea dorită, masa costă între 1400 și 1250 de lei, iar de-a lungul lunii iunie, clienții beneficiază de o reducere atrăgătoare de 30%.

 

Publicitate
Publicitate