Vibra – masa care vibrează la nevoile clientului

BucinMob este un nume deja consacrat pe piața producătorilor de mobilier outdoor din lemn masiv, dar ultimele lor colecții fac tot mai mult pasul la interiorul casei. O colaborare cu designeri de produs talentați a adus piesele de mobilă BucinMob mai aproape de clienți, iar masa Vibra, lansată recent, este un model versatil, croit exact pe cerințele fiecărui cumpărător în parte.

 +4
O piesă de mobilier extensibilă în trei variante/Bucinmob.ro
  |  

Ceea ce atrage în mod special la masa Vibra de la BucinMob este capacitatea de a se plia pe mai multe dintre așteptările clienților, pornind de la dimensiuni și ajungând până la materiale sau cromatică. Mai rar o piesă de mobilier din lemn natural, atât de versatilă. +4 www.bucinmob.ro +4 www.bucinmob.ro

Vibra de la BucinMob este confecționată din lemn masiv, clientul putând alege esența lemnoasă – stejar sau fag. Există trei variante de dimensiuni pentru masa Vibra de la BucinMob, fiecare dintre acestea având o extensie generoasă de 45 cm – 140x90x75cm, 160x90x75cm, respectiv 180x90x75cm. Și cromatica blatului de masă Vibra este la discreția clientului, care poate opta fie pentru varianta natur, fie pentru variante diverse de culoare – alb, albastru, verde. +4 www.bucinmob.ro

Ca design, masa Vibra de la BucinMob amintește de mesele tradiționale românești cu accente rustice, dar executat în stil aproape minimalist, curat, cu picioare rezistente, și în același timp suple. Forma blatului este dreptunghiulară ceea ce o recomandă familiilor numeroase, dar colțurile sunt rotunjite aducând designul în stilul contemporan.
Preț? Foarte accesibilă financiar este masa Vibra de la BucinMob. În funcție de dimensiunea dorită, masa costă între 1400 și 1250 de lei, iar de-a lungul lunii iunie, clienții beneficiază de o reducere atrăgătoare de 30%.

 


Bucătării retro pentru spații mici

O bucătărie mică, primitoare, caldă și perfect funcțională la standarde moderne nu trebuie să fie doar un vis frumos. Soluția este stilul retro, adaptat nevoilor contemporane din punct de vedere al spațiului, dotărilor și chiar materialelor.

 +4
 MagMob
  |  

Și acestea fiind spuse, am găsit un furnizor de astfel de bucătării retro-moderne: Kuechentreff. În spatele acestui nume stă o colecție impresionantă de bucătării de lux, create în Germania de brandul Nobilia pentru clienții din România. Adică, bucătării adaptate spațiilor deloc generoase, tipice locuințelor din țara noastră.


Despre bucătăriile Kuechentreff:
Designul este personalizat de la un produs la altul, pentru a corespunde așteptărilor și preferințelor clientului. Pentru bucătăriile în stil retro-modern, materialul de bază este cel mai adesea lemnul masiv. Accentele moderne sunt date micile detalii/accesorii tehnice, menite să ușureze la maximum folosirea fiecărei piese de mobilier. Cromatica este una primitoare, luminoasă, de culori pastelate, uneori neutre, compensate de accesoriile metalice în finisaj vintage – auriu, cupru. Electrocasnicele ideale sunt cele adaptate estetic acestui stil, în primul rând adaptate cu ajutorul unor culori vibrante precum galben, turcoaz, verde, chiar roșu. +4 MagMob Căldură și accente moderne în spațiul preferat al casei/Kuchentreff.ro  +4 www.kuechentreff.ro +4 www.kuechentreff.ro


Despre furnizor:
Reprezentanța Kuechentreff din România are sediul în Ilfov și oferă clienților nu doar modele de personalizat, ci și consiliere la nivel estetic. Se asigură transportul pieselor de mobilier, montajul la domiciliu, și la cerere este disponibilă și o ofertă de electrocasnice care să se potrivească perfect bucătăriei Kuchentreff aleasă.


Inovo Mobili – secretul unei bucătării frumoase

Între așteptările pe care ni le facem proiectând noua bucătărie și ceea ce iese adesea e o prăpastie. Nu ține neapărat de design, de combinațiile cromatice, nici măcar de potrivirea cu modelul de placare a pereților. E vorba pur și simplu de materialele folosite.

 +6
Calitatea materialului e cea care dă notă bucătăriei, abia apoi cromatica și designul
  |  

Acest articol este o pledoarie pentru bucătăria din lemn. Niciodată o bucătărie din pal sau materiale asemănătoare nu va reuși să aibă farmecul unei bucătării identice ca model, dar confecționată din lemn natural. Echipa Inovo Mobili realizează mobilă la comandă, în special mobilă din lemn masiv, și vă prezentăm argumentele lor în favoarea alegerii unei bucătării din lemn, ce-i drept mai scumpă, dar implicit mai rezistentă și fermecătoare. +6 www.inovomobili.ro

Lemnul de frasin este unul ideal pentru bucătărie. Nuanțele sale naturale sunt calde, deschise, iar ca rezistență, lemnul de frasin se comportă bine în bucătărie, fiind aproape imposibil de crăpat. Se caracterizează vizual printr-o textură delicată și fibre subțiri și lungi, astfel că se recomandă pentru bucătăriile rustice în stil modern, sau pentru bucătării cu tușe minimaliste. Accesoriile metalice ultraperformante se integrează perfect acestui tip de lemn, asigurând maximă funcționalitate, fără a afecta estetica mobilierului, dimpotrivă. Echipa Inovo Mobili pune la dispoziția clienților modele de bucătării din lemn de frasin în finisaj natural și o gamă variată de nuanțe mai închise, obținute prin băițuire.  +6 www.inovomobili.ro +6 www.inovomobili.ro

Lemnul de stejar se potrivește bucătăriilor în cel mai clasic stil rustic; Inovo Mobili insistă pe calitățile acestui material natural: este un lemn deosebit de trainic și puternic, plin de personalitate prin modelul natural al fibrei de stejar. Se poate vopsi atât în culori deschise, cât și închise, oferind o varietate cromatică binevenită. Acest tip de lemn e adesea folosit și pentru placarea podelelor, astfel că un mobilier din stejar ar contura și mai bine atmosfera absolut rustică a bucătăriei. Originalitatea pe care lemnul de stejar o imprimă unei bucătării face ca modelul să nu se demodeze estetic în timp, putând fi acel tip de mobilier de transmis generației următoare. +6 www.inovomobili.ro +6 www.inovomobili.ro

Inovo Mobili asigură nu doar executarea bucătăriei dorite de client, ci și fazele anterioare: proiectare 3D și consiliere. Bucătăriile lor sunt dintre cele mai trainice.
 


Studiu Ajusto: bucătăria e încăperea preferată a românilor

Un studiu realizat de Ajusto.ro pe un eșantion de 400 de oameni arată că 40,8% dintre respondenți au pus pe primul loc bucătăria în topul camerelor preferate, fiind locul unde gătesc și iau masa împreună cu cei dragi.

Preferințele românilor în întreținerea casei/Ajusto.ro
  |  

30,3% dintre români consideră dormitorul ca fiind locul preferat pentru relaxare și odihnă, în timp ce 28,9% preferă livingul, acesta fiind locul unde petrec timpul pe perioada zilei, în compania familiei sau prietenilor. Bucătăria e de altfel și încăperea căreia românii îi acordă cea mai mare importanță în ce privește curățenia și cea pentru care s-ar gândi la reamenajare. 48,7% dintre români iau în calcul și varianta reamenajării întregii locuințe sau doar a unei încăperi. La polul opus, 27,4% dintre români ar lua în calcul această variantă, doar dacă ar fi absolut necesar, iar 23,9% nici nu se gândesc la o reamenajare.

Conform aceluiași studiu Ajusto, românii s-au declarat interesați să apeleze la serviciile profesioniștilor pentru servicii de amenajări interioare (57,1%), servicii de curățare canapele și/sau fotolii (55,8%), servicii de curățare covoare (52,4%), servicii de montare și igienizare aparate de aer condiționat (37,1%) și curățare saltele (36,1%).

Când vine vorba de reparații în casă, comportamentul variază. 39,5% dintre români preferă să cheme meșterul cu care au mai lucrat în trecut, iar 15,3% cheamă direct o firmă specializată. Totuși, 25,8% dintre respondenți încă preferă să cheme pe cineva din familie care se pricepe, chiar dacă nu are competențe în domeniu și 13,3% se ocupă în continuare singuri de reparații.

Despre Ajusto.ro:

Ajusto este o platformă online care pune la dispoziție soluții pentru majoritatea lucrărilor de care e nevoie în casa ta.


 


Lux Artim – Chameleon Kitchen este viitorul!

O firmă cu experiență de peste 20 de ani în industria producătorilor de mobilă din România, Lux Artim, a creat un model de bucătărie pornind de la conceptul de smart furniture. Poartă denumirea de Chameleon pentru că se personalizează exact pe gustul cumpărătorului, ca stil, cromatică și preț.

 +3
 MagMob
  |  

Chameleon Kitchen de la Lux Artim se ajustează pe fiecare bucătărie în parte, indiferent de suprafață, forma spațiului sau multifuncționalitățile urmărite. Mobilierul de bucătărie din gama Chameleon Kitchen poate fi oricât de înalt sau adânc, în vreme ce forma și designul sertarelor, ușilor, fronturilor se pliază de asemenea pe cerințele clientului. Toate accesoriile și variantele de finisaj sunt disponibile într-o asemenea varietate, încât fiecare dintre bucătăriile Chameleon să arate altfel decât celelalte modele ale aceluiași concept.

 +3 www.luxartim.roDincolo de opțiunile de personalizare la nivel estetic, bucătăria Chameleon de la Lux Artim asigură inclusiv soluții pentru integrarea aparaturii electrocasnice. Adică mobilierul poate fi creat pe comandă în stil multifuncțional, încorporând aparatele electrocasnice, atunci când lipsa spațiului impune acest lucru. Masa de călcat poate sta ascunsă într-un sertar al dulapului de bucătărie, raftul de sub chiuvetă poate fi oricât de organizat posibil, iar blatul de servire a micului dejun poate lua forma unei extensii la vedere doar atunci când e folosit.

 +3 www.luxartim.roBucătăria Chameleon de la Lux Artim se potrivește fiecărui client în parte și în ce privește materialele de lucru. Sunt disponibile piese de mobilier pentru bucătărie din lemn, pal, mdf, sticlă. Variantele de combinare a materialelor, accesoriilor, culorilor și finisajelor sunt practic nenumărate, fiecare dintre clienți putând alege bucătăria de care are nevoie pe măsura bugetului, limitărilor spațiale și propriei opinii asupra bunului gust.