logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Graphtec propune barul sampling pe roți!

Cu o experiență de circa 20 de ani pe piața națională și internațională de mobilier pentru spații comerciale, Graphtec propune soluții personalizate, menite să ajute la dezvoltarea afacerilor și creșterea profitului. Secretul lor ține de combinarea funcțiilor moderne cu un design futurist, adaptat profilului afacerii fiecărui client.

graphtec1-4192
O soluție ultracomercială pentru afacerea ta/Graphtec.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  11 Iunie 2019

Considerând vizibilitatea și diferențierea drept cele mai importante instrumente de marketing, Graphtec oferă fiecărui client în parte mobilierul specific produsului pe care acesta îl vinde. Și numai pătrunzând în portofoliul de clienți din industria băuturilor alcoolice, vă arătăm o propunere de-a dreptul inedită: bar sampling pe roți. Există și varianta fixă, dar cea mobilă e parcă de mai mare impact.

Barul sampling de la Graphtec are un design minimalist, cu accente clasice, linii curate și funcționalități moderne. Acest model este destinat personalizării prin alegerea combinației cromatice,  dar și prin aplicarea logo-ului fiecărui client în parte. În ce privește variantele cromatice, acestea sunt de gri-alb, negru-roșu, negru-lemn deschis. Pe blatul barului mobil de la Graphtec este disponibilă o frapieră din inox, detaliu ce contribuie la atragerea clienților dornici să încerce băuturile-mostră. Barul dispune la interior de spații de depozitare a paharelor și băuturilor alcoolice, fiind închis cu uși securizate cu yală. Materiale: dulapul în sine este din MDF vopsit mat.

www.graphtec.ro
www.graphtec.ro
www.graphtec.ro
Barul sampling de la Graphtec dispune și de iluminare cu LED – un motiv în plus pentru a nu fi trecut cu vederea. Iluminarea este cu LED alb la nivelul blatului și cu LEDuri colorate pe laterale. Deplasarea devine o adevărată invitație la un pahar, deși există și varianta de bar fix spre care să se deplaseze clienții.
Designerii Graphtec  sunt gata oricând să personalizeze acest produs în funcție de nevoile clientului.

Publicitate