Graphtec propune barul sampling pe roți!

Cu o experiență de circa 20 de ani pe piața națională și internațională de mobilier pentru spații comerciale, Graphtec propune soluții personalizate, menite să ajute la dezvoltarea afacerilor și creșterea profitului. Secretul lor ține de combinarea funcțiilor moderne cu un design futurist, adaptat profilului afacerii fiecărui client.

 +4
O soluție ultracomercială pentru afacerea ta/Graphtec.ro
  |  

Considerând vizibilitatea și diferențierea drept cele mai importante instrumente de marketing, Graphtec oferă fiecărui client în parte mobilierul specific produsului pe care acesta îl vinde. Și numai pătrunzând în portofoliul de clienți din industria băuturilor alcoolice, vă arătăm o propunere de-a dreptul inedită: bar sampling pe roți. Există și varianta fixă, dar cea mobilă e parcă de mai mare impact.

Barul sampling de la Graphtec are un design minimalist, cu accente clasice, linii curate și funcționalități moderne. Acest model este destinat personalizării prin alegerea combinației cromatice,  dar și prin aplicarea logo-ului fiecărui client în parte. În ce privește variantele cromatice, acestea sunt de gri-alb, negru-roșu, negru-lemn deschis. Pe blatul barului mobil de la Graphtec este disponibilă o frapieră din inox, detaliu ce contribuie la atragerea clienților dornici să încerce băuturile-mostră. Barul dispune la interior de spații de depozitare a paharelor și băuturilor alcoolice, fiind închis cu uși securizate cu yală. Materiale: dulapul în sine este din MDF vopsit mat.

 +4 www.graphtec.ro +4 www.graphtec.ro +4 www.graphtec.roBarul sampling de la Graphtec dispune și de iluminare cu LED – un motiv în plus pentru a nu fi trecut cu vederea. Iluminarea este cu LED alb la nivelul blatului și cu LEDuri colorate pe laterale. Deplasarea devine o adevărată invitație la un pahar, deși există și varianta de bar fix spre care să se deplaseze clienții.
Designerii Graphtec  sunt gata oricând să personalizeze acest produs în funcție de nevoile clientului.


Publicitate

Pure Furniture – mobilă confortabilă din piele

Pielea este acel tip de material recomandat colecțiilor de mobilier cât mai sobre, masculine, oficiale. Le întâlnim în general în spații office, destinate uzului managerilor, contribuind la realizarea unei atmosfere pe cât de tradiționale, pe atât de impunătoare și... la modă.

 +5
Mobilă din piele, destinată relaxării/Purefurniture.com
  |  

Totuși, mobilierul din piele poate fi și altfel, adică confortabil. Am luat spre exemplu cazul unuia dintre cei mai de succes producători de mobilă din piele cu punct de lucru în România: Pure Furniture. Sunt prezenți la cele mai mari târguri dedicate industriei mobilierului din țară și străinătate cu standuri dintre cele mai convingător amenajate. În ultima vreme, Pure Furniture a dovedit că mobilierul din piele poate ieși din tipare, extinzându-se spre domeniul mobilierului confortabil, tineresc, modern.

 +5 www.purefurniture.comFoarte multe modele de taburet tip otoman pot fi admirate în portofoliul Pure Furniture, în culori cât mai variate și în variante de design cât mai atipice. O astfel de piesă e de întâlnit mai puțin în birouri și mai degrabă în livinguri sau chiar dormitoare – deci în spații mai degrabă destinate relaxării.

 +5 www.purefurniture.comIată și o posibilitate de a integra mobila din piele amenajărilor dedicate în mod special interacțiunii prietenoase cu clientul: pe post de mobilier pentru servirea mesei în restaurante sau cafenele cu aer modern. Designul inspiră relaxare, invitând la socializare și clipe plăcute – două scaune înalte și o canapea dublă.

 +5 www.purefurniture.comȘi într-un bar cu accente rustice, mobila din piele de la Pure Furniture își face loc sub forma unui model de scaun pitic, numai bun de strâns prietenii împreună. În acest caz, mobilier din piele își pierde din gravitate, devenind o piesă de calitate, supersimpatică. +5 www.purefurniture.com
Cu puțin ajutor din partea unui specialist în amenajări, orice piesă de mobilă din piele își poate găsi loc într-o amenajare plină de ospitalitate.


Nono – scaun pentru tineri

Un adevărat designer de mobilier găsește o sursă de inspirație în absolut tot ce-l înconjoară. Spre exemplu, Stefano Soave a creat pentru brandul Alma Design o piesă de mobilă ușor de integrat în mai multe tipuri de spațiu și pe măsura tinerilor.

 +2
Nono, un scaun creat pentru cei tineri / Cavalleri.com
  |  

Este vorba despre scaunul cu trei picioare denumit Nono, de la „No Chair, No Stool”. Stefano Soave a fost inspirat în crearea acestei piese de felul în care tinerii obișnuiesc să se așeze pe scaune, indiferent că sunt acasă sau în spații publice. Scaunul Nono este ideal inclusiv pentru baruri, restaurante (domeniul HoReCa) cât și pentru săli de lectură, birouri tematice etc.

 +2 www.cavalleri.com
Scaunul Nono al lui Stefano Soave este realizat dintr-un material „tânăr” – un amestec de polipropilenă și fibră de sticlă – pe baza unei tehnologii moderne. Este o piesă de mobilier foarte ușoară, simplu de mutat, dar confortabilă și cu un design proaspăt. Există mai multe variante de culoare – nuanțe la modă, puternice, vibrante, pline de viață.
Scaunul Nono are numai trei picioare, un spătar nu foarte înalt, dar un pic adâncit pentru confortul coloanei vertebrale, iar șezutul poate fi folosit ca atare sau ca punct de sprijin, dând acestui scaun mai multe posibilități de folosire. Este cel mai nou prieten al tinerilor.


Publicitate

TrendFurniture: mobilă inedită de bar

Tot mai multă lume visează să aibă acasă un mic bar, pentru a-și întreține prietenii atunci când vin în vizită. Vechile modele de baruri masive, din lemn, și-au cam pierdut farmecul, așa că TrendFurniture vine cu modele ultra moderne.

 +4
Soluții inedite pentru amenajarea spațiilor de entertainment / TrendFurniture.ro
  |  

E vorba despre mobilier de bar luminos, în forme și dimensiuni variate, dar având marele merit de a crea și o atmosferă plăcută în jurul unui pahar cu vin. Iată câteva modele, ușor de folosit atât în spații interioare, cât și exterioare:


Break Corner este o soluție pentru spațiile pe colț ce se doresc amenajate pentru serile cu prietenii. Acest bar cântărește 28 kg, și este echipat cu un sistem de iluminat de tip RGB Led. Material: polietilenă rezistentă la apă. Design: minimalist.

 +4 www.trendfurniture.ro Bar Break Corner
Swish este un pupitru luminos, o alternativă foarte interesantă la barul de acasă. Nu are funcție de depozitare, dar designul original este completat de faptul că Swish ocupă mai puțin spațiu decât un bar obișnuit. Prevăzut cu sistem de iluminare RGB Led, este disponibil în mai multe variante de culoare.

 +4 www.trendfurniture.ro Bar Swish, luminos
Break Line reprezintă un alt model de bar luminos, având și funcții de depozitare discretă – patru polițe de sticlă. Dimensiunile sunt ceva mai mari, fiind recomandat spațiilor generoase. Este o piesă de mobilă modulară și poate fi personalizat cu imagini sau logo-uri. Sistemul de iluminare îl face foarte practic și partea bună este că se poate folosi atât în spații închise, cât și pe terase sau în curte.

 +4 www.trendfurniture.ro Bar Break Line
Despre TrendFurniture

De peste 12 ani, TrendFurniture produce mobilier pentru spațiile HoReCa, venind în special cu soluții de design original și funcții practice. Colecțiile de mobilă de la TrendFurniture sunt inconfundabile, și pot fi recunoscute în unele dintre cele mai exclusiviste locații publice din România.


Mobilă din… resturile unui avion!

Deșeurile metalice sunt noua mare "lovitură" a industriei de design de produs. Chiar și din resturile unor avioane ieșite din circuit se poate crea mobilier de lux, cu pasiune pentru confort, dar și pentru nonconformism.

 +5
Ştiați? Deșeurile metalice se pot refolosi pe post de mobilier atipic
  |  

Evident, se întâmplă în America! Câțiva designeri de produs au decis să dea o nouă întrebuințare deșeurilor metalice rezultate după pensionarea avioanelor. Așa au început să apară în industria producătorilor de mobilă tot soiul de prototipuri extravagante, pe cât de inedite, pe atât de scumpe. Diverse componente ale avioanelor își trăiesc a doua tinerețe, transformate din elemente de confort în timpul zborului în elemente de decorare a caselor. Această modă se cheamă MotoArt.

Scaunul ejectabil F-4 a aterizat într-un bar! Nu-i rău, așa-i? A țâșnit dintr-un avion model F-4 Phantom Jet Fighter și și-a păstrat tapițeria intactă. Un retuș pe ici, altul pe colo și voila! Picioarele sunt din aluminiu, suflate în vopsea argintie, pentru prelungirea tinereții.

 +5 www.motoart.com Scaunul ejectabil F-4, pentru boss!

Sau dacă preferați un pahar de vin acasă, de ce nu? Măsuța C-130 Hercules poate fi cea mai bună companie! Baza este realizată dintr-o bucată de aripă de avion, acoperită de-un blat fin de sticlă și susținută de un picior robust de aluminiu vopsit în nuanță dramatică, masculină. Poate fi folosită și a doua zi de dimineață, pe post de măsuță de cafea.

 +5 www.motoart.com Măsuța C-130 Hercules - cafea sau vin, depinde de fiecare

Patul DC-10 este următoarea oprire. A aparținut unui avion de pasageri, dar acum este ideal pentru călătoriile romantice din dormitor. Diametrul generos de 215 cm asigură tot confortul a cel puțin două persoane, iar marginile supraînălțate joacă rol de baldachin SF și este disponibil cu sistem de iluminare pe interior.

 +5 www.motoart.com Patul DC-10, transport pentru romantici

Să ne clătim pe ochi, ce ziceți? Nu de alta, dar trebuie să mai admirăm ceva: chiuveta din baie! Cândva, în tinerețe, și ea își lua zborul, și să zică "mersi" că nu zace relicvă pe fundul vreunei ape. Acasă, chiuveta KC-97 este chiar ea fundul unei ape - a celei de la robinet! Ghiciți ce a fost? Parte a unei roți din față a avionului!

 +5 www.motoart.com Chiuveta model KC-97

Deși par sosite din viitor, aceste piese de mobilier din deșeurile avioanelor sunt, de fapt, un superb mesaj de supraviețuire al trecutului - să nu-l lăsăm să moară!

Publicitate