logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

FÖRNYAD: o colecție destinată vieții studențești

FÖRNYAD este o colecție limitată, disponibilă în magazinul IKEA de la finalul lunii mai, având în centrul atenției un personaj deja celebru, oul designerului Sarah Andelman  și denumit Darcel Disappoint. Colecția este o colaborare între IKEA și celebrul designer.

F__RNYAD_1-4189
Mobilier și accesorii IKEA inspirate de un personaj celebru/IKEA.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Iunie 2019

Colecția FÖRNYAD  pare o invitație în lumea desenului animat, combinând mobilier și accesorii funcționale cu designul jucăuș: albastrul colette și  personajul în formă de ou Darcel Disappoint cu un singur ochi și un monoclu. În acest fel, câteva produse disponibile în colecția FÖRNYAD, precum un taburet și un covor, iau forma acestui desen animat jucăuș, în timp ce clasicele piese consacrate IKEA, cum ar fi canapeaua KLIPPAN sau sacoșa FRAKTA, sunt împrospătate cu noi modele, buline albastru colette și imaginea lui Darcel.

„Viața este un amestec de suișuri și coborâșuri, iar modelul pe care l-am creat pentru sacoșa FÖRNYAD reflectă acest lucru. Sacoșa IKEA a devenit un produs iconic, deci este distractiv să îmi folosesc imaginația și să îmi imprim perspectiva pe acest produs. Am o mulțime de sacoșe albastre clasice acasă, le folosesc pentru lucruri nu atât de glamouros, precum depozitarea hainelor pe care trebuie să le spăl, dar cu acest nou model sacoșa poate fi folosită la fel de bine ca și geantă de călătorie sau dacă îți dorești să arați cool în timp ce rezolvi câteva treburi în oraș”, precizează co-designerul acestei colecții și al personajului Darcel, care descrie noul model de sacoșă FRAKTA.

www.IKEA.ro
Colecția include și un covor haios, dar funcțional, care se potrivește într-o mulțime de camere și locuințe, dar și accesorii amuzante, precum un rucsac, un set de birou, o cutie de carton, umerașe și o husă pentru tablete. Nu lipsesc din colecția FÖRNYAD  nici jucăriile din pluș, scotch și patch-uri din material textil.

Colecția FÖRNYAD este disponibilă în magazinul IKEA Băneasa și online pe www.IKEA.ro.
 

Publicitate
Publicitate