logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Alfemo – pătuțuri ingenioase pentru bebeluși

Camera bebelușului e încăperea amenajată probabil cu cel mai mare drag, cu cea mai mare grijă și cu sentiment de duioșie. Ideal ar fi ca aceste stări să se reflecte chiar prin mobilierul pe care-l cumperi pentru această cameră. Din fericire, se găsesc în România nenumărate variante de mobilier grozav nu doar pentru copii, ci și bebeluși.

alfemo-4188
Un plus de farmec în camera nou-născutului/Alfemo.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  06 Iunie 2019

În magazinul Alfemo din București spre exemplu, sunt disponibile câteva modele de pat pentru bebeluș exact pe gustul celor mai dedicate mămici. Ingenioase ca design și funcționalitate, aceste modele dau personalitate camerei celui mic.

www.alfemo.ro
Pătuțul Alacati este o combinație minunată de confort și multifuncționalitate. Pentru că nu vorbim doar de un pătuț, ci și de spații de depozitare la îndemână. La baza patului se găsesc două sertare adânci pentru lenjeria pătuțului, perne și jucării, iar un corp de tip etajeră e integrat în partea stângă a salteluței, cu două sertărașe și o poliță deschisă.

www.alfemo.ro
Pătuțul Lovely Baby e creat sub forma unui coșuleț de copii, cu margini rotunjite și amplasat pe o structură solidă din picioare prevăzute cu rotile din plastic pentru o deplasare ușoară și mai ales silențioasă prin cameră. Patul este din lemn masiv, iar vopseaua este 100% ecologică, respectându-se standardele impuse pentru protejarea sănătății bebelușului. Pătuțul vine la pachet cu o structură de tip baldachin, cu țesătură din bumbac 100%.
Mobilierul este produs în Turcia, în cadrul unui brand de renume internațional, Alfemo Worldwide.

Publicitate