Cât de verde poate fi canapeaua?

Mobilierul puternic colorat e tot mai la modă, nu doar în casele tinerilor dornici de amenajări moderne, ci și în casele tinerilor de vârsta a doua. Ce-i drept, în cazul lor, culoarea e cea mai mare dovadă de îndrăzneală, întrucât designul canapelei aparține stilului clasic.

 +4
Mai multe nuanțe ale aceleiași culori pentru piesa de rezistență a livingului: canapeaua/Mobiladalin.ro
  |  

Canapele masive, tapițerie de calitate, amenajări pentru familii numeroase. Pe scurt, cele mai verzi canapele tapițate pe care le puteți achiziționa de la câteva magazine din București sau online din magazine virtuale. Verdele este o culoare elegantă, impozantă, mai ales dacă e vorba de un verde de tip smarald. Am ales câteva modele care să vă facă chef de reamenajarea livingului.

 +4 www.thehome.roMaisha la Forma e disponibilă prin Favi.ro și respectă criteriile de eleganță ale stilului clasic. Tapițeria vopsită într-un verde ce-ți ia ochii este din catifea; spătarul și picioarele sunt din lemn masiv, iar designul amintește de stilul somptuos al anilor 50.

 +4 www.retroboutique.roIsiah de la Retroboutique.ro este de un verde mai pal, dar păstrează liniile clasice ale canapelelor de revistă. Spătarul capitonat e suficient de înalt pentru a face trecerea de la stilul retro la cel clasic contemporan, iar structura tare și picioarele sunt din lemn de arbore de cauciuc.

 +4 www.mobexpert.roCrestview de la Mobexpert e creată parcă ca un mix între cele două modele de mai sus. Vorbim de canapea cu spătarul capitonat, dar rotunjit și într-o nuanță de verde închis ce odihnește ochii. Picioarele scunde și rotunde o încadrează stilului clasic vechi, specific interioarelor destinate cu adevărat relaxării și atmosferei de familie fericită.
 Nu uitați: verdele e culoarea renașterii, a veșnicei tinereți și capacității de regenerare. Și o excelentă pată de culoare la voi acasă!


Publicitate

Silk Plaster – avantajele tapetului lichid

Silk Plaster reprezintă varianta modernă a vechiului tapet de casă; această variantă este cu mult îmbunătățită sub toate aspectele, de la cel estetic, la cel privitor la componență și aplicare. Cel mai mare avantaj ține de ușurința aplicării, în sensul că nu e nevoie de meseriași – oricare dintre noi și-l poate pune singur acasă.

 +4
Un produs revoluționar prin calitățile ecologice și ușurința aplicării: tapetul Silk Plaster.
  |  

I se mai spune și tapet lichid sau tencuială decorativă, dar Silk Plaster este cel mai prietenos tip de decorare a pereților, disponibil în peste 100 de variante estetice. Se vinde în formă uscată, având aspectul unor fulgi care se dizolvă în apă. Sunt disponibile și variante de paiete care să dea modelului de tapet ales un plus de strălucire.

Cum se aplică
Foarte simplu. Produsul este amestecat cu apă, apoi se lasă la dizolvat peste noapte. Poate fi ulterior aplicat cu ajutorul unei gletiere de plastic; nu curge de pe perete, nu stropește, nu emană vapori toxici. Înainte de aplicare, peretele trebuie să fie bine curățat de praf și imperfecțiuni, iar tapetul lichid Silk Plastic se poate întinde pe pereți și tavan numai când temperatura încăperii este de peste 15 grade Celsius. +4 www.silkplaster-romania.ro

Materiale
În compoziția tapetului lichid Silk Plastic intră fibre din bumbac, mătase și celuloză, aditivi minerali decorativi și adezivi pe bază de celuloză. Rezultă un produs ecologic 100%, prietenos cu mediul, dar și cu nevoia omului de a se înconjura de materiale cât mai naturale. +4 www.silkplaster-romania.ro +4 www.silkplaster-romania.ro

Calități
Tapetul lichid Silk Plaster nu miroase, este antialergic, rezistă foarte bine contra mucegaiului, nu reține praful, asigură un grad satisfăcător de izolare termică și fonică și nu degajă gaze toxice în caz de combustie. Pe scurt, un produs modern pentru gusturi clasice.


Totul despre podeaua din vinil

În vreme ce industria amenajărilor interioare evoluează spre soluții cât mai practice, simple și accesibile din punct de vedere financiar pentru îmbrăcarea pardoselilor de orice tip, un nou concept își face loc pe piață, impresionând prin calități tehnice și valoare estetică.

 +4
O inovație bine-venită din toate punctele de vedere/Bau-land.ro
  |  

Podeaua din vinil este considerată o inovație la momentul actual, întrucât îmbină armonios farmecul esențelor de lemn cu rezistența crescută în timp și tipul de montare foarte simplă. În comparație cu alte variante de pardoseală, podeaua din vinil e disponibilă într-o și mai mare varietate de nuanțe, forme, dimensiuni, fiind potrivită în egală măsură pentru amenajarea unor spații private, cât și a unor spații comerciale, caracterizate de trafic intens.

Rezistența și durabilitatea în timp sunt printre cele mai importante calități ale podelei din vinil.
Un furnizor de podele din vinil în România este Bauland, care dispune de o colecție tare variată din punct de vedere estetic- - 52 de nuanțe de esență de lemn, de la cele pastel la cele mai intense posibil. Ca aspect, podeaua din vinil poate fi din esență de lemn (în special stejar în colecția Bauland) sau cu finisaj de piatră. Și dimensiunile variază, existând trei variante dintre care clientul să aleagă. +4 www.bau-land.ro Variante estetice pentru podeaua din vinil  +4 www.bau-land.ro Trafic intens sau uz privat, podeaua de vinil e la fel de potrivită

Rezistența acestui tip de podea ține de structura materialului în componența căruia intră mai multe straturi, unele peste altele: strat de uzură, strat de fibră de sticlă, strat de rezistență la ultraviolete, și strat de susținere. Un alt atribut important: montajul prin sistem click, ceea ce înseamnă timp record de montare. +4 www.bau-land.ro Secretul rezistenței podelei din vinil: mai multe straturi


Publicitate

Annie Sloan – vopsea de mobilă pentru acasă

Cine s-a săturat de propriul mobilier și tare ar vrea să schimbe cromatica din locuință nu trebuie să dea bani pe mobilă nouă. E suficient să o împrospăteze, ba chiar „reinterpreteze” într-un stil cu totul diferit, și asta doar vopsind-o. Singur. Acasă. Există o vopsea specială pentru aceste situații.

 +5
Cu vopseaua asta îți recondiționezi singur mobila veche. De la Annie Sloan!
  |  

Annie Sloan se numără printre designerii de interioare cei mai cunoscuți din Marea Britanie; inspirată de pasiunea pentru înfrumusețarea mobilierului, a creat o gamă de vopsele care se aplică extrem de simplu pe orice fel de piesă. Chalk Paint este numele colecției și are marele avantaj de a putea fi dată pe orice suprafață de mobilă fără niciun fel de pregătire anterioară. Mobilierul nu trebuie decât șters de praf, apoi vopseaua poate fi aplicată.

Gama Chalk Paint a fost creată de Annie Sloan cu circa 25 de ani în urmă și a reprezentat o adevărată revoluționare a vopselei decorative, pentru că este atât de variată ca nuanțe și atât de plăcută ca textură, încât reprezintă cea mai bună soluție pentru decorarea mobilierului. În acest fel, piesa de mobilă în sine devine pata de culoare sau atracția principală a încăperii, nemaifiind nevoie de accesorii care să personalizeze amenajarea. După vopsire, suprafața are un aspect mat, catifelat, sursa de inspirația a acestui efect, dar și gama de culori fiind inspirate lui Annie Sloan de arta decorativă a secolului al XVIII-lea. +5 www.anniesloan.com

Vopseaua lui Annie Sloan se usucă rapid și se aplică fără bătăi de cap; culorile se pot combina în nenumărate feluri, sau se pot chiar amesteca pentru a obține nuanțe originale. Sunt ideale pentru mobilier de orice tip – indoor și outdoor, indiferent de suprafață: lemn, metal, plastic. Și merge dată chiar și pe pereții casei, indiferent că sunt din lemn, într-o căsuță rustică, sau din beton, în cazul apartamentelor de bloc. +5 www.anniesloan.com +5 www.anniesloan.com +5 www.chalkpaint.ro

Întreaga gamă de vopsele pentru mobilier Chalk Paint de la Annie Sloan este disponibilă și în România – București și alte orașe. Poți găsi distribuitorul zonei în care locuiești cu un simplu click aici.


Delta Studio – corpuri de iluminat colorate

Nu v-ați săturat de lipsa de culoare a vieții? Sau a casei? Dincolo de posibilitățile de a da culoare locuinței prin accesorii textile, atmosfera poate fi împrospătată prin alegerea unui corp de iluminat plin de culoare. Cei de la Delta Studio au câteva propuneri în acest sens.

 +4
Nu vă temeți de culoare! Locul ei e la înălțime!/Deltastudio.ro
  |  

Corpurile de iluminat cu adevărat pline de culoare sunt tot mai rare în acești ani în care trendul minimalist al simplității impune modele tot mai sobre sau neutre din punct de vedere al cromaticii. Nu înseamnă totuși că nu se găsesc deloc astfel de produse. Am ales numai din colecțiile Delta Studio câteva modele pline de personalitate.

 +4 www.deltastudio.roLe Soleil este o lampă de tavan care-și merită locul la înălțime. Abajurul de 62 cm înălțime are o formă rotunjită, formată din mai multe elemente îmbinate aparent neglijent. Importantă este culoarea: un verde marin plin de personalitate, menit să atragă atenția.

 +4 www.deltastudio.roStabile este un lampadar de mare impact vizual în orice amenajare. Ca stil, aparține celui minimalist, dar culoarea galben intens îl face imposibil de trecut cu vederea, oricât de discret ar fi poziționat, în spatele unei canapele sau la „umbra” unui fotoliu.

 +4 www.deltastudio.roFiorella de la Delta Studio are aspectul unei flori în genul crizantemă, plină de petale. Culoarea completează această impresie, acest corp de iluminat reprezentând cert vedeta oricărei amenajări în living.
Important este ca toate aceste corpuri de iluminat colorate să fie și mai bine puse în valoare prin modul în care le integrăm amenajării.