logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Kluyts – în vizită la o fabrică de cherestea din Africa de Sud

În calitate de editor-șef al revistei Magmob, Zilahi Imre a vizitat fabrica Kluyts&Company din Africa de Sud prilej de a descoperi o nouă cultură a prelucrării lemnului și fabricării mobilierului. Înființată în urmă cu aproape 60 de ani, Kluyts a fost la origine o fabrică de cherestea, dar astăzi realizează lucrări complexe de mobilare a spațiilor private.

kluyts4-4180
Magmob, pe tărâmuri africane, la fabrica de mobilă din lemn masiv Kluyts&Co!
Andreea Chiru  |  04 Iunie 2019

Trebuie spus că în cadrul fabricii Kluyts mobilierul este realizat manual din lemn achiziționat dintr-o pădure din apropierea companiei, lemn ales, tăiat și uscat în regie proprie. Membrii echipei sunt experți în realizarea de mobilier pentru bucătărie, dar și specialiști în amenajări complete, pornind de la placarea podelelor cu material lemnos, conceperea ușilor și până la confecționarea de mobilier pe comandă, mobilier personalizat; în aceste servicii intră inclusiv cel de arhitectură interioară și design de mobilă. Pe scurt, interioarele în lemn sunt cartea de vizită a acestei fabrici sud-africane.

kluyts-4176
kluyts1-4177

Mobilier marca Kluyts
Fabrica dispune de trei game de mobilier din lemn masiv, în colecții intrând  mese, scaune, dulapuri, seturi pentru dormitor și chiar mic mobilier sau mobilă decorativă. Designul este unul modern, cu influențe locale, reflectate în finisajul lemnului, unele forme și chiar elemente decorative. Fiecare produs este finisat manual, verificat ulterior de superiori și ștanțat cu sigiliul producătorului înainte de a fi ambalat și livrat clientului. Echipa de proiectare a mobilierului, din cadrul fabricii, numără numai puțin de patru designeri de profesie, cu experiență de cel puțin 20 de ani în realizarea de produse unicat.

kluyts2-4178
kluyts3-4179
kluyts5-4181

Clienții
Experiența de ordinul zecilor de ani și seriozitatea echipei Kluyts au atras clienți importanți atât pe plan local, cât și național și chiar internațional. Comenzile sunt atât pentru livrarea de material lemnos, cât și pentru fabricarea de mobilier sau chiar proiecte de amenajare a locuințelor.
 

Publicitate
Publicitate