logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Trei modele originale de mobilă pentru baie

Mobili Casa a fost înființată în anul 2008 și încă de la început a comercializat mobilier cu ajutorul internetului. Afacerea a mers foarte bine, iar colecțiile de mobilier propuse românilor au crescut ca număr, impresionând în special prin inovație la nivelul designului.

casa-4175
Mobilier de baie, simplu de cumpărat online/Mobilicasa.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  03 Iunie 2019

Chiar și mobilierul pentru baie se poate vinde online. Mobili Casa deține o galerie generoasă de modele de mobilă pentru baie, accentul căzând în special pe soluții pentru încăperi nu prea generoase din punctul de vedere al suprafeței. De la dulapurile suspendate până la mobilier de tip corp, orice soluție este salutară pentru a păstra ordinea în baie fără a te priva de toate produsele cosmetice de care ai nevoie.

www.mobilicasa.ro
Dakota este un model de mobilier suspendat, dar adunat pe un singur perete, ceea ce-l face eficient. Chiuveta este înconjurată de două corpuri de dulapuri, și cu uși, și cu polițe la vedere, iar sub oglinda de neînlocuit se ascunde un dulăpior tipic de medicamente.

www.mobilicasa.ro
Summer este un model mai puțin clasic, extrem de aerisit din punct de vedere vizual, dar cu piesele de mobilier răsfirate pe mai mulți pereți ai băii. Forma dulapului de sub chiuvetă are un design interesant, cu blatul suspendat, în plan paralel cu blatul inferior, deasupra căruia spațiul de depozitare e generos.

www.mobilicasa.ro
Oscar este o propunere de tip compact, pentru cei care nu vor să sacrifice niciun centimetru din spațiul de depozitare al băii. Peretele chiuvetei este astfel completat pe întregime cu corpuri suple, dar înalte și adânci, oferind soluția ideală pentru o baie mică, dar dotată cu de toate.

Cu Mobili Casa marele avantaj este timpul câștigat: alegi piesele online și nu mai pierzi vremea, alergând prin magazine.

Publicitate