Lismaster reînvie masa de toaletă!

Poate fi birou pentru EL, dar poate fi și masa de toaletă pentru EA; mai ales masă de toaletă! Realizată din cele mai bune materiale naturale, creată cu un design contemporan și suplu, masa de toaletă adusă în atenție de Lismaster este una dintre acele piese de mobilier care pur și simplu nu au voie să dispară!

 +4
Evoluția spectaculoasă a unei piese de mobilier: masa de toaletă/Lismaster.ro
  |  

Lismaster se referă la modelul M2300 când ca la o masă de toaletă, când ca la un birou. Adevărul e undeva la mijloc – această piesă poate fi folosită în ambele sensuri. Creată din lemn masiv de stejar și disponibilă prin Lismaster, acest produs este ideal pentru locuințele tinerilor, venind cu funcționalități tradiționale. Combinația cromatică de aspect de lemn natural, masiv și nuanța de cenușiu este una mereu câștigătoare, încadrându-se stilului de amenajare minimalist, modern, atât de curat și simplu încât accentul cade pe esența lemnului viguros de stejar.  +4 www. lismaster.ro

Capacitatea de depozitare a acestui model de la Lismaster este un avantaj clar: dulapul înalt și suplu e construit din două corpuri supraetajate, cel de sus fiind prevăzut cu mai multe rafturi, cel de jos având spațiu de depozitare conceput pentru obiecte voluminoase.  +4 www. lismaster.ro +4 www. lismaster.ro

Ca masă de toaletă, M2300 este ideală, dispunând de spații pentru produse cosmetice, scaun și masă cu oglindă. Dar această piesă de mobilier poate la fel de bine să joace rolul de birou pentru acasă sau chiar mobilier de hol. O piesă fermecătoare și multifuncțională!


Mobila din hol: 3 propuneri diferite

Mobilierul pentru hol variază foarte mult de la un producător de mobilă la altul, dar și de la o colecție la alta. Diferențele nu țin doar de design, ci mai ales de dimensiune și tip de mobilier. Cel mai bine este ca fiecare să aleagă acea piesă care-i deservește cel mai bine așteptările.

 +4
Alege mobila de hol în funcție de ce-ți trebuie, nu doar ce-ți place! Blog.potterybarn.com
  |  

Și când spunem așteptări, nu e vorba despre cele estetice, cât mai ales de spațiu de care dispune în hol și de funcțiile practice. Am pregătit deci trei piese de mobilier pentru hol, absolut diferite. Haideți să vedem la ce se potrivește fiecare dintre ele!

 +4 www.by-quadra.ro Quadra propune băncuța cu lădițe incluse
Băncuța de hol este o alegere ideală pentru casele amenajate în stil clasic rustic sau provensal. Această piesă de mobilier arată simpatic și e primitoare. Calități: iți asigură un loc pe care să stai atunci când te încalți/descalți, o poți folosi pentru a-ți pune pe ea geanta imediat ce ai ajuns acasă și este prevăzută și cu sertare în care poți păstra discret papucii, umbrelele, căciuli și mănuși sau alte lucruri de folosit la ieșirea din casă.

 +4 www.by-quadra.ro Sau o consolă elegantă, tot de la Quadra
Consola reprezintă o alegere ceva mai sofisticată. Caracterizează stilul clasic elegant, creând în hol o atmosferă prețioasă de casă boierească. Se lipește de perete, ocupă foarte puțin spațiu, iar picioarele înalte îți permit să dai cu aspiratorul fără să o muți. Calități: pe consolă poți păstra la vedere revistele și corespondența, poți lăsa servieta cu laptop și... cam atât. Mărunțișurile de buzunar se depozitează perfect în sertarul consolei.

 +4 www.szelmob.ro Szel-Mob vă îmbie cu o debara cuprinsă într-o singură piesă
Dulapul de hol este alegerea cea mai completă, dar și cea mai puțin estetică. Este piesa preferată a holurilor din casele ce suferă de lipsă de spațiu și uneori de un stil de amenajare bine definit. Adică se potrivește mai multor stiluri. Calități: are calitățile unui dressing, cu numeroase spații de depozitare (pentru haine, genți, umbrele și încălțări), loc de șezut, agățători și o oglindă foarte necesară.
Tu ce alegi?


Hol: cuiere supersimpatice

Pentru că orice tânără familie își dorește o  atmosferă de veselie care s-o întâmpine mereu acasă, Magmob s-a interesat care ar fi cele mai nostime organizatoare pentru holurile din România. Vorbim de produse realizate în țara noastră.

 +4
Atelier din România cu produse de mobilă și accesorii pentru case originale / Mr-house.ro
  |  

Le-am găsit în magazinul online Mr. House, sub forma unor creații pe cât de originale ca design, pe atât de funcționale. Dimensiunile le fac ușor de integrat holurilor mari și mici, iar combinațiile cromatice, materialele de lucru și chiar mesajele înscrise sunt fermecătoare, potrivite pentru o atmosferă de acasă.


Cuierul Înghețată este unul dintre cele mai jucăușe produse de acest gen, vândute de Mr. House. Numele spune tot -  e vorba despre un cuier ale cărei agățătoare au forme de înghețată în mai multe forme și arome. În special pentru zilele de vară, este un cuier ce stârnește pofte. Cele cinci agățătoare sunt foarte vesel colorate, contribuind la atmosfera de vacanță estivală a holului. Sunt și foarte rezistente, curierul putând susține până la 7 kg.

 +4 www.mr-house.ro
Organizatorul Mail este din lemn natural, dar are un cu totul alt design. Sursa de inspirație – vacanțe la munte. Conceptul este foarte simplu – scândurele de lemn de dimensiuni variate, alăturate și dotate cu accesorii pentru păstrarea scrisorilor și a cheilor. Finisajul natural cu mici accente de culoare albastră impune stilul rustic provensal în holurile din România.

 +4 www.mr-house.ro
Un organizator și mai organizat este varianta superioară a celui tocmai prezentat. Este ceva mai mare ca dimensiune (40x60cm), tot din lemn natural, dar se încadrează unui stil de amenajare interioară ceva mai modernă. Pe lângă cele două funcții de atârnare a cheilor și păstrare a facturilor, acest model are în dotare și o mică tăbliță neagră pentru ca zilnic membrii familiei să-și poată lăsa mesaje practice sau vesele.

 +4 www.mr-house.ro
Despre Mr. House – atelier din România ce vinde produse unicat, concepute în special de designeri din România. Atelierul a fost înființat sub deviza „Casa bine îmbrăcată”, iar numitorul comun al obiectelor comercializate este pasiunea pentru design.


Kulthome: cuiere atipice din România

Indiferent cât de spațios sau restrâns este spațiul din holul locuinței, nu aveți niciun motiv să-l lăsați să pară anost. O soluție este felul în care îl mobilați – cu piese specifice de hol, dar adaptate stilului de amenajare potrivit și caracterizate de un design aparte.

 +4
Între cuier și obiect decorativ / Kulthome.ro
  |  

La Kulthome găsiți câteva modele de cuiere ideale pentru a transforma orice fel de hol într-o mică galerie de artă. Nu neapărat în sensul clasic, ci o galerie de artă precum un culoar spre universul poveștii voastre de familie.
Vă prezentăm deci câteva modele de cuiere disponibile în România prin Kulthome, în stare să dea personalitate holului locuinței.

 +4 www.kulthome.ro Sketch - un cuier cu aspect decorativ
Cuier Sketch – o mostră ideală de minimalism fascinant. Acest cuier are, la origine, un concept simplu, dar extrem de practic, și anume câteva bețe îmbinate cu măiestrie pentru a juca rol de obiect decorativ și capăt de agățat genți și haine în egală măsură.

 +4 www.kulthome.ro Sam - un soi de dressing minimalist
Cuier Sam – combină lemnul natural cu nevoia de multifuncționalitate, fiind un cuier ideal pentru holurile mici. E dotat cu taburet pentru clipele în care te descalți, cu umeraș pentru haina de stradă, cu poliță pentru mărunțișurile din buzunar (cheile de la mașină, bani, acte, telefon), câteva agățători pentru genți și chiar oglindă pentru a verifica starea machiajului înainte să ieși pe ușă.

 +4 www.kulthome.ro Stars - oglinzile sporesc impresia de luminozitate și spațiu
Cuier Stars – ideal pentru locuințele amenajare în stil romantic. Se compune din mai multe oglinzi dotate cu agățătoare, care împreună alcătuiesc un corp practic. Se pot agăța haine, genți și umbrele, fără a se știrbi senzația de hol spațios.
Care vi se potrivește?


Mobilă la comandă: cum să amenajăm holul

Cu cât e mai mic și atipic spațiul de hol al casei, cu atât mai bine! În România, producătorii de mobilă ne stau la dispoziție pentru ca noi să transformăm holul anost într-un spațiu intim și original personalizat.

 +5
Pentru hol, cea mai potrivită este mobila la comandă / Pinterest.com
  |  

Mobila la comandă este cel mai des soluția pentru apartamentele de bloc vechi din România. Mai ales când vorbim de hol, variantele sunt nenumărate, cele mai multe fiind și perfect accesibile. Mobilă din paleți, mobilă din lemn masiv, mobilă din PAL și chiar mobila reciclată - toate reprezintă opțiuni de decorare a holului, câtă vreme sunt și personalizate, adică făcute la comandă.

Ce mobilă punem în hol
Strictul necesar constă în cuier de haine, dulap pentru încălțări și un mic spațiu de depozitare a mărunțișurilor de buzunar. Pornind de aici, putem avea în vedere și o banchetă practică pentru momentele în care ne încălțăm, un suport pentru umbrele și câteva rafturi pentru obiecte decorative.

Stil de amenajare a holului
... depinde de stilul în care amenajați toată locuința, însă holul trebuie să inspire mai mult decât orice altă încăpere senzația caldă de acasă. Personalizați-l cât de mult posibil, cu mobila la comandă! Folosiți mobila albă sau în culori deschise și pastelate în proporție de 60%, pentru că holul trebuie să pară luminos chiar și atunci când nu este, iar pentru contrastul de culoare, folosiți mici accente colorate în proporție de 10%. Restul procentului, de 40%, e asigurat de nuanțele pereților și podelei.

Mobilă pentru holuri atipice
Multe locuințe nici măcar nu au hol, ci se intră direct în living. Puteți încropi un hol, chiar în colțul lateral al ușii, oricât de înguști ar fi pereții. E nevoie de mobilă la comandă tip colțar, cu trei componente: rafturi superioare sau dulăpioare pentru obiecte decorative și depozitarea mărunțișurilor de buzunar, cuier de haine și genți, banchetă tip taburet cu lădiță pentru încălțări.

 +5 www.pinterest.com Mobila de hol tip colțar se recomandă holurilor extrem de înguste, în unghi drept

Mobila din paleți sau lăzi de lemn
... reprezintă un adevărat trend în industria mobilei de pretutindeni. Cutiile cu rol de depozitare și aspect rustic dau holului un aer pitoresc și original, mai ales că aceste piese de mobilă pot fi personalizate la infinit sub aspectul culorilor, dimensiunilor și modului de combinare. Se pot folosi ca spații pentru încălțăminte, ca spații cu rol decorativ, ca spații de păstrat mărunțișurile de buzunar.

 +5 www.pinterest.com Mobila din paleți sau cutii de lemn pentru hol e ieftină și are look original

 +5 www.pinterest.com Holul e la mâna imaginației voastre

Mobila de hol reciclată
Iată o altă variantă de personalizare a holului, dar și aici e nevoie de ajutorul producătorilor de mobilă din România. Cuierele pentru haine și genți se pot aplica direct pe perete, iar o veche masă de cafea sau un bufet reciclat pot ține loc de banchetă cu sau fără spații tip pantofar. Acest gen de mobilă este cel mai accesibil ca preț și cel mai original ca design, oferind oportunități nesfârșite de personalizare prin culori, forme și aranjament.

 +5 www.pinterest.com Orice piesă de mobilă veche poate fi recondiționată și folosită ca mobilă de hol

Apelați cu încredere la producătorii de mobilă din România, pentru că în atelierele lor veți găsi nu doar soluții de funcționalitate, ci și sursă de inspirație!