logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Lismaster reînvie masa de toaletă!

Poate fi birou pentru EL, dar poate fi și masa de toaletă pentru EA; mai ales masă de toaletă! Realizată din cele mai bune materiale naturale, creată cu un design contemporan și suplu, masa de toaletă adusă în atenție de Lismaster este una dintre acele piese de mobilier care pur și simplu nu au voie să dispară!

lismaster-4171
Evoluția spectaculoasă a unei piese de mobilier: masa de toaletă/Lismaster.ro
Andreea Chiru  |  31 Mai 2019

Lismaster se referă la modelul M2300 când ca la o masă de toaletă, când ca la un birou. Adevărul e undeva la mijloc – această piesă poate fi folosită în ambele sensuri. Creată din lemn masiv de stejar și disponibilă prin Lismaster, acest produs este ideal pentru locuințele tinerilor, venind cu funcționalități tradiționale. Combinația cromatică de aspect de lemn natural, masiv și nuanța de cenușiu este una mereu câștigătoare, încadrându-se stilului de amenajare minimalist, modern, atât de curat și simplu încât accentul cade pe esența lemnului viguros de stejar.

www. lismaster.ro

Capacitatea de depozitare a acestui model de la Lismaster este un avantaj clar: dulapul înalt și suplu e construit din două corpuri supraetajate, cel de sus fiind prevăzut cu mai multe rafturi, cel de jos având spațiu de depozitare conceput pentru obiecte voluminoase.

www. lismaster.ro
www. lismaster.ro

Ca masă de toaletă, M2300 este ideală, dispunând de spații pentru produse cosmetice, scaun și masă cu oglindă. Dar această piesă de mobilier poate la fel de bine să joace rolul de birou pentru acasă sau chiar mobilier de hol. O piesă fermecătoare și multifuncțională!

Publicitate
Publicitate