Canapele joase: cele mai reușite modele din România

Știți interioarele japoneze care transmit un maximum de confort cu minimum de mobilier? Pornind de la acest stil de amenajare interioară, putem amenaja casele deloc spațioase în așa fel încât să obținem o atmosferă plăcută de locuință extrem de confortabilă și intimă.

 +5
Canapele pentru week-end/Mobdeco.ro
  |  

Mobilierul pentru living tinde să fie destul de masiv în casele românilor. Există totuși o altă variantă – mobila joasă care transmite un mesaj extraordinar de bun venit acasă! Fără picioare, poate chiar fără structură tare, modelul de canapea joasă, inspirată de la enorme perne de care să te sprijini, prinde și în România tot mai mult teren. Spre exemplu, iată câteva modele foarte la modă printre producătorii de mobilă din țara noastră:

 +5 www.romania.feydom.com
Matacao de la Feydom: o canapea modulară pe cât de practică, pe atât de îndrăzneață din punct de vedere cromatic. Se compune din mai multe module care, în caz de nevoie, se transformă în fotolii de sine stătătoare. Formele sunt unghiulare, asimetrice, contribuind la designul aerisit și confortabil al acestei piese de mobilier pentru living.

 +5 www.casamagica.ro

Ariane Love de la Casa Magică este o canapea care umple întregul living, dar e confecționată pe același stil al mobilierului modular. Realizată în formulă colțar, canapeaua se compune din mai multe module diferite ca model și chiar formă, iar înălțimea foarte redusă contribuie din plin la atmosfera intimă a încăperii în care este așezată.

 +5 www.divanissimi.ro

Ground de la Divanissimi mai degrabă lasă impresia de canapea foarte joasă și confortabilă printr-un design isteț: dacă pernele de șezut sunt cât se poate de adânci și late, spătarul se compune dintr-un element de sprijin ascuns vederii, camuflat de perne de sine stătătoare și extrem de colorate.

 +5 www.retroboutique.ro

Puzzle Mix de la Retroboutique este poate cel mai fidel model de canapea joasă. Complet lipsită de structură tare și compusă din mai multe module de folosit împreună sau separat, această canapea este confecționată exclusiv din perne confortabile ce îndeamnă mai mult ca oricare alta la deplină relaxare.
Ca de weekend!


Confort moldovenesc: canapele cu… sertare!

Pe modelul mobilei 2 în 1, am văzut la unul dintre târgurile internaționale de mobilă din România un stand foarte interesant, amenajat cu canapele aparent obișnuite. Dacă priveai atent la detalii, observai că aceste modele de canapele aveau totuși ceva în plus: sertare ascunse în tapiserie.

 +5
Culoare, confort și funcționalitate: ceva nou!
  |  

Confort se numește fabrica de mobilă care ne-a atras atenția și este un producător de canapele din Republica Moldova. Canapelele sunt masive, tapițate în stofe de calitate, destul de colorate, dar pot fi realizate la comandă și pe gusturile cromatice ale clienților. Sunt canapele impozante, confortabile, cu șezut adânc și spătar lat, ce pot fi foarte bine folosite și pentru pauza de somn a miezului de zi.


Dar ceea ce face din canapele Confort un subiect de interes pentru noi ține de funcționalitatea lor surpriză. Cu alte cuvinte, fiecare dintre modelele de canapea tapițată are în dotare un spațiu de depozitare care se regăsește de regulă într-un living sub forma unei piese separate de mobilier.


Fie că vorbim de o minibibliotecuță cu polițe de mai multe forme și dimensiuni, de un sertar în care se ascunde un pupitru de birou pentru cei care nu se pot despărți de laptop sau tabletă nici acasă, fie că vorbim de sertare cu rol de depozitare a revistelor, cărților și altor mărunțișuri, canapelele Confort vin în întâmpinarea clienților ce dispun de spațiu restrâns, dar nu vor să renunțe nici la confort. Brațele acestor canapele sunt dotate și cu blat stabil pentru a păstra cât mai la îndemână ceașca de cafea sau paharul de vin. O soluție chiar modernă!

 +5 MagMob +5 MagMob +5 MagMob +5 MagMob


Mobdeco: trei măsuțe de cafea care te uimesc

Aflată în slujba promovării colecțiilor de mobilă din România, revista Magmob a militat dintotdeauna pentru amenajări interioare cât mai personalizate, originale, menite să inspire nu doar atmosferă plăcută, ci și personalitatea celor care beneficiază de ele.

 +4
Mobilierul care te scoate din tipare, nu sărite!/Mobdeco.ro
  |  

Și în acest spirit al pieselor de mobilier ieșite din comun, vă prezentăm azi o gamă de măsuțe de cafea atât de inedite, încât nu-ți poți lua ochii de la ele. Mobdeco este numele celor care vând aceste modele. Iată cele trei piese pentru living:

 +4 www.mobdeco.ro Măsuță de cafea model Arya
Arya este o măsuță de cafea joasă, inspirată din designul cubului Rubik, numai că nu fețele laterale sunt cele care se pot schimba între ele, ci elementele de la interior. Măsuța e compusă din trei blaturi în două culori, cel din mijloc având posibilitatea de a glisa pentru a crește suprafața de folosit în cazul prezenței prietenilor.

 +4 www.mobdeco.ro Măsuță de cafea model Radoss

Rados de la Mobdeco reprezintă alt model de măsuță de cafea care să stârnească discuții. Baza pătrată este eclipsată de un blat absolut neobișnuit, cu unghiuri rotunde și margini ascuțite ca într-un joc al formelor curgătoare. Dincolo de suprafața destinată servirii cafelei, blatul dispune și de un spațiu de depozitare pentru reviste.

 +4 www.mobdeco.ro Măsuță de cafea model Puzzle

Puzzle de la Mobdeco chiar te ia prin surprindere. Această măsuță de cafea are aspectul unui experiment de design, inspirat de iluziile optice. Se compune din mai multe module și poate fi folosită în variantă restrânsă și în variantă completă, în funcție de câte persoane se strâng în jur. Cele opt picioare metalice diferă ca design, la fel și blatul – o parte a mesei este clasică, pătrată, și o altă parte are forma pieselor de puzzle, de aici și numele.
Toate aceste modele se regăsesc la magazinele Mobdeco din București cu reduceri de preț semnificative.
 


Canapeaua Rubine – un update pentru living

La acest sfârșit de an, Mobila Dalin vine cu o propunere: modernizarea întregului living, cu ajutorul unei singure piese de mobilier, și anume canapeaua Rubine. Spațioasă, confortabilă și plină de eleganță, canapeaua Rubine este unul dintre foarte rarele modele de canapea extensibilă produse de Mobila Dalin.

 +3
Rubine, o canapea pentru strălucire în living/Mobiladalin.ro
  |  

Lansată la începutul toamnei, în cadrul târgului BIFE-SIM 2018, canapeaua Rubine este de tip colțar și reprezintă prin cromatică și funcții un model mai puțin obișnuit pentru Mobila Dalin. Adică, disponibilă în culori deschise, pastelate ce odihnesc foarte bine ochiul, spre diferență de culorile puternice cu care ne-a obișnuit de-a lungul timpului acest producător. Pata de culoare este la îndemâna oricărui client, printr-o gamă generoasă de perne decorative, în culori oricât de îndrăznețe.În plus, canapeaua Rubine este unul dintre puținele modele de canapea extensibile de la Dalin. Mihai Grama, designerul Dalin, militând împotriva obișnuinței de a folosi canapeaua pe post de pat.

 +3 www.mobiladalin.ro +3 www.mobiladalin.ro
Ca structură, canapeaua Rubine de la Mobila Dalin este confecționată din multistrat de lemn masiv de fag și pal. Pernele spătarului sunt din poliuretan de densitate medie, în vreme ce pernele de șezut conțin spumă memory și poliuretan de densitate medie așezate pe chingă elastică. Picioarele acestei canapele sunt robuste și rezistent, din lemn masiv. Dimensiunile generoase ale acestei canapele și funcția de colțar integrează modelul Rubine în categoria canapelelor moderne ce umplu livingul, asigurând o atmosferă de maxim confort și intimitate.

 


Linea – mobilă ROZ cu chef de noutate

Linea by Mood nu este o colecție de mobilă pentru camera unei fetițe, ci pentru livingul unei familii moderne. Un designer român, Alupoaei Constantin, ne provoacă să folosim culoarea roz și în alte feluri decât suntem deja obișnuiți: în centrul atenției, pentru a avea interioare cu un plus de confort.

 +5
Ai curaj să folosești mobilă roz în living? Îți arătăm cum!/Mood-furniture.com
  |  

Mobila Simex a lansat toamna aceasta, în cadrul MOOD, una dintre cele mai îndrăznețe colecții de mobilier pentru living/dining, în încercarea de a convinge tot mai mulți români să se bazeze pe culoare. Și nu orice culoare, ci tocmai rozul atât de pe placul celor mici. Linea este denumirea colecției, dar tocmai pentru a da dovadă de imaginație și bun gust, piesele de mobilier în culoare roz se combină cu piese de culoare bleumarin, rezultând un spațiu plin de căldură și confort.

 +5 www.mood-furniture.com +5 www.mood-furniture.com +5 www.mood-furniture.com
Colecția Linea by Mood cuprinde două tipuri de comode, cea mai joasă fiind de tip comodă TV, și două modele de măsuță living, ideale pentru spațiul de relaxare al încăperii. Măsuțele, una rotundă și alta pătrată, pot fi folosite separat sau împreună, datorită unui artificiu de design ce le transformă din două piese individuale într-una singură, originală.

 +5 www.mood-furniture.com
Toate aceste de piese de mobilier ale colecției Linea sunt realizate din lemn de stejar și pot fi cumpărate în variantă cromatică roz, respectiv albastru, clientul având posibilitatea de a alege care dintre piese să fie roz și care albastre. Evident, colecția este completată cu două piese de mobilă tapițată, respectând același principiu cromatic: combinația de roz și albastru. Nu doar îndrăzneț, ci și spectaculos!