logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Dormitor: mobilier în stil… lavandă

Dacă vă place stilul provensal și doriți să îl mutați din living în dormitor, nimic mai simplu! Pe piața producătorilor de mobilă din România oferta de mobilier cu accente de lavandă este practic nelimitată, de la paturi până la fotolii, noptiere și accesorii decorative.

tapetexpert.ro_tapet_lavanda-3702
Un strop de lavandă în dormitor pentru o viață aromată/Tapetexpert.ro
Andreea Chiru  |  26 Noiembrie 2018

Cine dorește o atmosferă mereu proaspătă și confortabilă în dormitor nu are decât să urmărească articolele online ale paginii Magmob. Cunoaștem pentru voi o groază de producători ce lansează cu regularitate colecții tot mai inedite de mobilier, în ton cu trendurile momentului! Azi, despre lavandă.

www.vilana.md
www.vilana.md

Vilana.md propune un întreg dormitor realizat cu motivul lavandei: pat, noptiere, șifonier, banchetă. Finisajul ivoar, punctat de motivul lavandei sub formă de pictură discretă, contribuie la atmosfera provensală a acestui dormitor care s-ar potrivi, ce-i drept, mai degrabă doamnelor și domnișoarelor decât publicului masculin.

www.mobex.ro
Mobex.ro oferă clienților pasionați de motivul lavandei un fotoliu special pentru dormitor, tapițat cu stofă imprimată cu mici buchețele de levănțică. Poartă denumirea Celebrity, iar dimensiunile îmbie la discreție și inspiră intimitatea clipelor de seară.

www.sophia-romania.ro
Sophia Romania asigură chiar paturi matrimoniale tapițate cu motivul lavandei. Tapițeria este de cea mai bună calitate și îmbracă absolut întreaga structură lemnoasă a patului, îmbogățită fiind cu motivul proaspăt al firelor de lavandă.
Acestea sunt doar trei exemple din ce vă oferă producătorii de mobilă și accesorii din România. Gama este mult mai variată de atât!
 

Publicitate
Publicitate