logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Mark Oliver – măsuțe de cafea ieșite din tipare

Pentru dimineți ușoare e nevoie de piese de mobilier a căror vedere să trezească plăcerea. Un strop de culoare, un strop de nebunie a formelor și materiale de calitate. Pe scurt, măsuța de cafea potrivită îți va da impulsul de a te bucura de ziua care începe.

markoliver-3708
Ce spune despre tine măsuța de cafea? Mark-oliver.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  28 Noiembrie 2018

Și ca exemple am ales trei modele de măsuțe de cafea absolut inedite, create de tinerii designeri Mark Oliver. Blatul mesei este întotdeauna din esențe de lemn natural, iar picioarele sunt metalice. Dar cât privește designul, numai cerul pare limita. Iată la ce ne referim:

www.mark-oliver.ro

Masa David de la Mark Oliver are un aspect absolut modern și provocator nu doar prin forma îndrăzneață a picioarelor din oțel, dar și prin culoarea lor – roșu aprins. David poate fi atât masă de cafea, cât și masă de birou. Picioarele sunt marea atracție, prin designul răsucit spre interior, absolut inedit în România.

www.mark-oliver.ro
Martin de la Mark Oliver este o masă de cafea cu două blaturi, dispuse sub forma a două etaje. În felul acesta, suprafața de folosire se dublează, fără a ocupa mai mult din spațiul încăperii. Este o soluție smart, în stil minimalist. Picioarele metalice pot fi vopsite în oricare dintre cele șapte variante de culoare disponibile.

www.mark-oliver.ro
James de la Mark Oliver poate fi folosită inclusiv pe post de consolă. Designul inedit al picioarelor din oțel o recomandă drept piesă de mobilier numai bună de admirat. Blatul are marginile rotunjite și pentru că dimensiunile sunt standard, Mark Oliver propune românilor două modele la alegere: blat în formă dreptunghiulară, respectiv formă rotundă.
Care dintre aceste modele de masă e preferatul vostru?
 

Publicitate
Publicitate