IKEA recheamă masa extensibilă GLIVARP

IKEA le recomandă tuturor clienților care au achiziționat masa extensibilă GLIVARP albă mată să înceteze utilizarea produsului rechemat și să îl returneze în magazin, pentru a primi înapoi suma integrală plătită pentru produs.

 +2
Ați cumpărat această masă? IKEA vă roagă s-o aduceți înapoi/Ikea.ro
  |  

IKEA a primit sesizări din partea clienților cu privire la piesa de extensie a mesei GLIVARP, care s-a desprins de pe șine și a căzut. IKEA le recomandă tuturor clienților care au achiziționat masa extensibilă GLIVARP să returneze produsul în magazinul IKEA pentru a primi înapoi suma integrală. Dovada plății (bonul) nu este necesară.

 

Pentru IKEA, siguranţa produselor este foarte importantă. Toate produsele IKEA sunt testate și respectă standardele relevante și legislația națională și internațională. În ciuda acestui fapt, s-au primit o serie de sesizări legate de piesa de extensie a mesei GLIVARP, care se poate desprinde de pe șine și poate cădea:

 +2 www.IKEA.ro

„Există riscul ca piesa de extensie a mesei să se desprindă de pe șine, ceea ce poate duce la prăbușirea acesteia”, precizează Cindy Andersen, Business Manager Kitchen and Dining la IKEA of Sweden, și continuă: „Siguranța clienților noștri este prioritară pentru compania IKEA, de aceea am ales să rechemăm lotul de produse afectat, ca măsură de precauție.”
 


Mark Oliver – măsuțe de cafea ieșite din tipare

Pentru dimineți ușoare e nevoie de piese de mobilier a căror vedere să trezească plăcerea. Un strop de culoare, un strop de nebunie a formelor și materiale de calitate. Pe scurt, măsuța de cafea potrivită îți va da impulsul de a te bucura de ziua care începe.

 +4
Ce spune despre tine măsuța de cafea? Mark-oliver.ro
  |  

Și ca exemple am ales trei modele de măsuțe de cafea absolut inedite, create de tinerii designeri Mark Oliver. Blatul mesei este întotdeauna din esențe de lemn natural, iar picioarele sunt metalice. Dar cât privește designul, numai cerul pare limita. Iată la ce ne referim:

 +4 www.mark-oliver.ro
Masa David de la Mark Oliver are un aspect absolut modern și provocator nu doar prin forma îndrăzneață a picioarelor din oțel, dar și prin culoarea lor – roșu aprins. David poate fi atât masă de cafea, cât și masă de birou. Picioarele sunt marea atracție, prin designul răsucit spre interior, absolut inedit în România.

 +4 www.mark-oliver.ro Martin de la Mark Oliver este o masă de cafea cu două blaturi, dispuse sub forma a două etaje. În felul acesta, suprafața de folosire se dublează, fără a ocupa mai mult din spațiul încăperii. Este o soluție smart, în stil minimalist. Picioarele metalice pot fi vopsite în oricare dintre cele șapte variante de culoare disponibile.

 +4 www.mark-oliver.ro James de la Mark Oliver poate fi folosită inclusiv pe post de consolă. Designul inedit al picioarelor din oțel o recomandă drept piesă de mobilier numai bună de admirat. Blatul are marginile rotunjite și pentru că dimensiunile sunt standard, Mark Oliver propune românilor două modele la alegere: blat în formă dreptunghiulară, respectiv formă rotundă.
Care dintre aceste modele de masă e preferatul vostru?
 


Canapele joase: cele mai reușite modele din România

Știți interioarele japoneze care transmit un maximum de confort cu minimum de mobilier? Pornind de la acest stil de amenajare interioară, putem amenaja casele deloc spațioase în așa fel încât să obținem o atmosferă plăcută de locuință extrem de confortabilă și intimă.

 +5
Canapele pentru week-end/Mobdeco.ro
  |  

Mobilierul pentru living tinde să fie destul de masiv în casele românilor. Există totuși o altă variantă – mobila joasă care transmite un mesaj extraordinar de bun venit acasă! Fără picioare, poate chiar fără structură tare, modelul de canapea joasă, inspirată de la enorme perne de care să te sprijini, prinde și în România tot mai mult teren. Spre exemplu, iată câteva modele foarte la modă printre producătorii de mobilă din țara noastră:

 +5 www.romania.feydom.com
Matacao de la Feydom: o canapea modulară pe cât de practică, pe atât de îndrăzneață din punct de vedere cromatic. Se compune din mai multe module care, în caz de nevoie, se transformă în fotolii de sine stătătoare. Formele sunt unghiulare, asimetrice, contribuind la designul aerisit și confortabil al acestei piese de mobilier pentru living.

 +5 www.casamagica.ro

Ariane Love de la Casa Magică este o canapea care umple întregul living, dar e confecționată pe același stil al mobilierului modular. Realizată în formulă colțar, canapeaua se compune din mai multe module diferite ca model și chiar formă, iar înălțimea foarte redusă contribuie din plin la atmosfera intimă a încăperii în care este așezată.

 +5 www.divanissimi.ro

Ground de la Divanissimi mai degrabă lasă impresia de canapea foarte joasă și confortabilă printr-un design isteț: dacă pernele de șezut sunt cât se poate de adânci și late, spătarul se compune dintr-un element de sprijin ascuns vederii, camuflat de perne de sine stătătoare și extrem de colorate.

 +5 www.retroboutique.ro

Puzzle Mix de la Retroboutique este poate cel mai fidel model de canapea joasă. Complet lipsită de structură tare și compusă din mai multe module de folosit împreună sau separat, această canapea este confecționată exclusiv din perne confortabile ce îndeamnă mai mult ca oricare alta la deplină relaxare.
Ca de weekend!


Confort moldovenesc: canapele cu… sertare!

Pe modelul mobilei 2 în 1, am văzut la unul dintre târgurile internaționale de mobilă din România un stand foarte interesant, amenajat cu canapele aparent obișnuite. Dacă priveai atent la detalii, observai că aceste modele de canapele aveau totuși ceva în plus: sertare ascunse în tapiserie.

 +5
Culoare, confort și funcționalitate: ceva nou!
  |  

Confort se numește fabrica de mobilă care ne-a atras atenția și este un producător de canapele din Republica Moldova. Canapelele sunt masive, tapițate în stofe de calitate, destul de colorate, dar pot fi realizate la comandă și pe gusturile cromatice ale clienților. Sunt canapele impozante, confortabile, cu șezut adânc și spătar lat, ce pot fi foarte bine folosite și pentru pauza de somn a miezului de zi.


Dar ceea ce face din canapele Confort un subiect de interes pentru noi ține de funcționalitatea lor surpriză. Cu alte cuvinte, fiecare dintre modelele de canapea tapițată are în dotare un spațiu de depozitare care se regăsește de regulă într-un living sub forma unei piese separate de mobilier.


Fie că vorbim de o minibibliotecuță cu polițe de mai multe forme și dimensiuni, de un sertar în care se ascunde un pupitru de birou pentru cei care nu se pot despărți de laptop sau tabletă nici acasă, fie că vorbim de sertare cu rol de depozitare a revistelor, cărților și altor mărunțișuri, canapelele Confort vin în întâmpinarea clienților ce dispun de spațiu restrâns, dar nu vor să renunțe nici la confort. Brațele acestor canapele sunt dotate și cu blat stabil pentru a păstra cât mai la îndemână ceașca de cafea sau paharul de vin. O soluție chiar modernă!

 +5 MagMob +5 MagMob +5 MagMob +5 MagMob


Mobdeco: trei măsuțe de cafea care te uimesc

Aflată în slujba promovării colecțiilor de mobilă din România, revista Magmob a militat dintotdeauna pentru amenajări interioare cât mai personalizate, originale, menite să inspire nu doar atmosferă plăcută, ci și personalitatea celor care beneficiază de ele.

 +4
Mobilierul care te scoate din tipare, nu sărite!/Mobdeco.ro
  |  

Și în acest spirit al pieselor de mobilier ieșite din comun, vă prezentăm azi o gamă de măsuțe de cafea atât de inedite, încât nu-ți poți lua ochii de la ele. Mobdeco este numele celor care vând aceste modele. Iată cele trei piese pentru living:

 +4 www.mobdeco.ro Măsuță de cafea model Arya
Arya este o măsuță de cafea joasă, inspirată din designul cubului Rubik, numai că nu fețele laterale sunt cele care se pot schimba între ele, ci elementele de la interior. Măsuța e compusă din trei blaturi în două culori, cel din mijloc având posibilitatea de a glisa pentru a crește suprafața de folosit în cazul prezenței prietenilor.

 +4 www.mobdeco.ro Măsuță de cafea model Radoss

Rados de la Mobdeco reprezintă alt model de măsuță de cafea care să stârnească discuții. Baza pătrată este eclipsată de un blat absolut neobișnuit, cu unghiuri rotunde și margini ascuțite ca într-un joc al formelor curgătoare. Dincolo de suprafața destinată servirii cafelei, blatul dispune și de un spațiu de depozitare pentru reviste.

 +4 www.mobdeco.ro Măsuță de cafea model Puzzle

Puzzle de la Mobdeco chiar te ia prin surprindere. Această măsuță de cafea are aspectul unui experiment de design, inspirat de iluziile optice. Se compune din mai multe module și poate fi folosită în variantă restrânsă și în variantă completă, în funcție de câte persoane se strâng în jur. Cele opt picioare metalice diferă ca design, la fel și blatul – o parte a mesei este clasică, pătrată, și o altă parte are forma pieselor de puzzle, de aici și numele.
Toate aceste modele se regăsesc la magazinele Mobdeco din București cu reduceri de preț semnificative.