logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

IKEA recheamă masa extensibilă GLIVARP

IKEA le recomandă tuturor clienților care au achiziționat masa extensibilă GLIVARP albă mată să înceteze utilizarea produsului rechemat și să îl returneze în magazin, pentru a primi înapoi suma integrală plătită pentru produs.

ikea_masa-3710
Ați cumpărat această masă? IKEA vă roagă s-o aduceți înapoi/Ikea.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  29 Noiembrie 2018

IKEA a primit sesizări din partea clienților cu privire la piesa de extensie a mesei GLIVARP, care s-a desprins de pe șine și a căzut. IKEA le recomandă tuturor clienților care au achiziționat masa extensibilă GLIVARP să returneze produsul în magazinul IKEA pentru a primi înapoi suma integrală. Dovada plății (bonul) nu este necesară.

 

Pentru IKEA, siguranţa produselor este foarte importantă. Toate produsele IKEA sunt testate și respectă standardele relevante și legislația națională și internațională. În ciuda acestui fapt, s-au primit o serie de sesizări legate de piesa de extensie a mesei GLIVARP, care se poate desprinde de pe șine și poate cădea:

www.IKEA.ro

„Există riscul ca piesa de extensie a mesei să se desprindă de pe șine, ceea ce poate duce la prăbușirea acesteia”, precizează Cindy Andersen, Business Manager Kitchen and Dining la IKEA of Sweden, și continuă: „Siguranța clienților noștri este prioritară pentru compania IKEA, de aceea am ales să rechemăm lotul de produse afectat, ca măsură de precauție.”
 

Publicitate