logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cel mai decorativ tapet din România

Dacă ne-am obișnuit cu faptul că folosirea obiectelor decorative a fost inventată pentru a da originalitate și personalitate amenajărilor interioare, ardelenii de la Mind the Gap fac lucrurile un pic altfel. Însuși tapetul devine accesoriu decorativ, indiferent de suprafața peretelui pe care îl îmbracă.

641668538
Blank poster on grey wall, 3d
Publicitate
Andreea Chiru  |  13 Februarie 2018

Atmosfera unui paradis al naturii dezlănțuite este tema la modă pentru echipa Mind the Gap. S-au inversat contrastele – peretele devine dintr-o planșă albă, ca fundal al tablourilor decorative îmbogățite cromatic și grafic, însăși vedeta încăperii, printr-o neașteptată explozie de culoare și desen.

Modelul pe care vi-l prezentăm azi de la Mind the Gap face parte din colecția Barbados Antracit, sugerând o atmosferă încărcată de povești amazoniene. Reprezintă un model atipic de tapet, pe fond negru, plin de motive vegetale și animale care ne trimit într-o atmosferă exotică, caldă și care invită la relaxare.

Acest model de tapet de la Mind the Gap este exact elementul care asigură cel mai bine personalitatea încăperii, simplificând alegerea mobilei și tablourilor. Se impune mobilă de tip minimalist, cu finisaje cât mai curate și naturale, iar ca obiecte decorative, combinația alb/negru este câștigătoare. De precizat că modelul de tapet al colecției Barbados Antracit se potrivește cel mai bine într-un living cât mai bine luminat natural, dar echipa Mind the Gap are în portofoliu și modele destinate altor încăperi ale casei.