logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Chairmony: fotolii pentru masaj acasă

Mobilierul se tot reinventează, știm!, dar ceea ce vă arătăm în continuare cam bate orice imaginație: fotolii pentru acasă, cu design adaptat locuințelor, și cu funcțiile unei piese de mobilier întâlnite în cu totul alte împrejurări.

www.magmob.ro
Chairmony îmbină relaxarea cu designul
Publicitate
Andreea Chiru  |  05 Mai 2017

Chairmony este numele unui distribuitor de fotolii de masaj, cu design și programe ușor de adaptat oricărui client. Să zicem că am mai întâlnit scaune de masaj în săli cu caracter public, dar în casele oamenilor nu am mai văzut. Cele două modele propuse de Chairmony sunt revoluționare: modelul Retro și modelul Modern.

Chairmony Retro este un fotoliu cu aspectul unui scaun de living sau zonă office absolut obișnuit. Îmbrăcat în tapițerie din piele, în două variante de culoare, Chairmony Retro vine totuși cu funcțiile unui salon de masaj, pe care la prima vedere nici nu le-ai bănui. Te poți uita la televizor, seara, acasă și în acest timp să ai parte de cel mai profesionist masaj posibil.

www.chairmony.ro
Fotoliu cu funcții masaj, model Retro

Chairmony Modern este varianta ultramodernă, cu un aspect ce s-ar încadra unei amenajări interioare futuriste. Designul e inspirat din seria filmelor Star Trek, dar funcțiile de masaj sunt cât se poate de reale și actuale. Există mai multe tipuri de programe de masaj – american, thailandez și chinezesc, la alegere. Se recomandă folosirea lui în spațiile private (mai ales zona de office), dar în special publice – săli de așteptare, săli de conferințe etc.

www.chairmony.ro
Fotoliu Chairmony Modern

Revenim cu mai multe detalii în ediția print a revistei Magazinul Mobilei!

Publicitate