logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Expoziția de Mobilier pentru Export din Malaezia

Fiind una dintre cele mai importante expoziții din domeniul comerțului cu mobilier din regiune, Expoziția de Mobilier pentru Export (EFE) 2017 a câștigat multă atenție în luna martie. Evenimentul notabil pentru industria de mobilă din Asia de Sud-Est s-a desfăşurat pentru a 13-a oară în Kuala Lumpur, Malaezia.

efe2017_06-2740
Vedere din centrul KLCC, locaţia EFE 2017 (turnurile Patronas)
Publicitate
Zilahi Imre  |  05 Mai 2017

Yang Berhormat Dato Seri Mah Siew Keong, ministrul Industriei și Plantaţiilor a participat la deschiderea oficială a târgului EFE, care a reunit 269 de expozanți din regiunea ASEAN într-una dintre cele mai atractive platforme de tranzacționare din industria globală de mobilă.
După patru zile, EFE 2017 și-a închis porțile cu un rezultat pozitiv în ziua de sâmbătă, 11 martie 2017. Un număr de 10.870 de vizitatori din 140 de țări au venit la expoziția EFE. S-a înregistrat o creștere foarte mare a numărului de vizitatori străini, cu un total de 7.140, o creștere impresionantă de 20% față de anul 2016. Top 10 țări vizitate au fost din China, India, Singapore, SUA, Australia, Japonia, insulele Filipine, Marea Britanie, Indonezia și Vietnam.

efe2017_04-2738
Ceremonia de deschidere EFE 2017

Târgul a acoperit o suprafață totală de 32.000 de metri pătrați în Centrul de Convenții Kuala Lumpur (KLCC. Aici 269 ​​de producători de mobilier, furnizori de mobilier, exportatori și designeri au prezentat cele mai recente colecții

Prezenţa internaţională a cumpărătorilor din toată lumea fortifică pozitia EFE ca una dintre căile de acces pentru a capta oportunităţi de afaceri în Asia de Sud-Est şi alte piete emergente.

Unul dintre cele mai importante momente ale spectacolului a fost "Pavilionul de export al Indiei (IEP)", în sala 8, cu un spațiu total de 1.002 mp și 15 companii de expoziții. India este una dintre economiile cu cea mai rapidă creștere în prezent, având o piață a mobilei de 17,822 milioane de dolari. Malaezia are un bun comerț bilateral cu India, cu un volum al comerțului de 10,5 miliarde USD în prezent și este pregătit să ajungă la 25 de miliarde USD până în 2020. Cuplată cu puterea de cumpărare puternică a generației tinere a Indiei, cu un impozit mai mic pentru mobilier și urbanizare, extinderea și creșterea afacerilor este posibilă.

efe2017_01-2735
????????????????????????????????????

Un alt punct culminant al EFE 2017 a fost Programul Designerilor Profesioniști (PDP). Urmând succesul și interesul manifestat de cumpărători și vizitatori la EFE 2016, PDP2 și-a făcut cel de-al doilea debut la Sala 7. În colaborare cu Consiliul pentru Promovarea Mobilierului din Malaezia (MFPC), MTIB își propune să promoveze cercetarea în designul mobilierului la nivelul următor, care este prin dezvoltarea designului cu designerii profesioniști și producătorii de mobilă din Malaezia.

Programul Designerilor Profesioniști a fost animat de patru designeri: Giorgio Biscario, Manolo Bossi şi Filippo Mambretti din Italia și Stefan Schoning din Belgia, care au lucrat cu producătorii de mobilier din Malaezia pentru crearea mobilierului expus la EFE 2017.

efe2017_03-2737
Stand la EFE 2017

Au fost organizate mai multe seminarii pe parcursul a două zile ale târgului, cu 12 vorbitori de la asociații de mobilă din Italia, Australia și Belgia. Subiectele seminarelor au inclus piața de mobilier din Italia și Australia, concurenţa în afacerea globală de mobilă, stilul de cultură urbană contemporană, scenariul de proiectare din Malaezia și modificările recente ale standardelor și legilor australiene care vor avea impact asupra importului de produse din ţări străine.
Expoziția este organizată de EFE Expo Sdn Bhd., o companie deținută integral de Consiliul pentru Mobilă din Malaezia (MFC). MFC este organismul național care reprezintă un număr mare de producători de mobilă din această ţară. EFE 2017 a fost o platformă comercială care oferă oportunități pentru actorii din industrie și industriile conexe de a face export și de a crea rețele pentru a-și extinde afacerile.
Cumpărătorii au fost ocupați cu afișarea largă a celor mai noi produse și selecții din Malaezia, China și regiune. Spectacolul a oferit întreaga gamă de mobilier cu o gamă largă de stiluri moderne și contemporane pentru mese, dormitor, cameră de zi, birou, ocazional, copii, accesorii în aer liber, mobilier și hardware.
În ansamblu, EFE 2017 a impresionat din nou industria cu o multitudine de oportunități comerciale și elemente de design

Cu mai mult de un deceniu de experiență de la evenimentul inaugural din 2005, EFE rămâne unul dintre cele mai distinctive canale pentru companiile regionale și internaționale de a penetra piața mondială. EFE rămâne o expoziție recunoscută printre cumpărătorii internaționali pentru calitate, valoare și selecție largă a tuturor tipurilor de mobilier, inclusiv seturile de mese din bucătăria din Malaezia, dormitorul și mobilierul de toaletă.
Următoarea ediție a EFE 2018 va avea loc în perioada 9-12 martie 2018 la Centrul de Convenții din Kuala Lumpur (KLCC), cu o altă oportunitate de cumpărare și de rețea care așteaptă cumpărători și vizitatori globali.

efe2017_02-2736
EFE 2018 va avea loc în perioada 9-12 martie 2018 la Centrul de Convenții din Kuala Lumpur