logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Led Lamp: o lampă aparte

Victor Castanera este un designer din Spania care transmite prin creațiile sale tot soiul de mesaje filosofice. Am ales să vă prezentăm una dintre cele mai recente invenții ale sale: o lampă pe cât de fragilă, pe atât de... stabilă.

www.victorcastanera.com
Led Lamp, by Victor Castanera
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Mai 2017

Lampa Led a fost creată de Victor Castanera pentru brandul suedez Oblure, deci putem fi siguri că este un produs pe cât de inovator ca design, pe atât de simplu ca funcționalitate și concept. Materialele sunt dintre cele mai naturale – marmură și metal. Mesajul ei se referă la fragilitatea existenței umane – pe cât de concretă și aparent stabilă ne-ar fi viața, în realitate suntem din cale afară de fragili – putem oricând să ne prăbușim și dezintegrăm.

www.victorcastanera.com
Led Lamp, în deplin echilibru

www.victorcastanera.com
Led Lamp - design și funcționalitate

Aparent, Led Lamp este un corp de iluminat cu rol de obiect extrem de decorativ, lăsând impresia unui produs fragil în sensul unei aparente lipse de echilibru. Formată din mai multe sfere între care fac echilibristică bucăți dreptunghiulare de marmură, Led Lamp pare gata să se prăbușească din clipă în clipă. Și totuși, nu. Lampa este incredibil de stabilă. Lumina este asigurată cu ajutorul unor led-uri făcute pe comandă de Victor Castenera, iar echilibru constă într-un mic secret invizibil – sferele luminoase sunt fixate în vârf și la bază de cele două componente din marmură, geometrice, ale corpului de iluminat. Sună complicat, dar este exact invers.

{ivideo type=youtube|code=kqz5Kphw8Fs}

Publicitate
Publicitate