logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Combinații SMART de pat și canapea

Așa evoluează industria mobilierului- din canapea se transformă în pat sau paturi, din pat devine bibliotecă. E și cazul câtorva modele de piese de mobilă disponibile chiar acum în țara noastră. Acest tip de mobilier e creat cu un design contemporan, în special pentru casele care suferă de lipsă de suprafață suficientă.

multimo-3990
O soluție modernă de împărțire a spațiului între pat și canapea/Multimo.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  22 Martie 2019

Fie că trăiești la bloc în garsonieră, fie că ai pur și simplu o groază de prieteni și rude dornici să rămână peste noapte la tine, oricând e bine venit un pat în plus. Sau chiar două. Iată deci două exemple de mobilă pentru living în pas cu nevoia de locuri de dormit, în chip elegant.

www.transforms.ro
www.transforms.ro
www.transforms.ro
Canapea cu pat supraetajat – Loop
Fără canapea, livingul nu e living. În cazul apartamentelor de două camere, o familie cu doi copii poate folosi această canapea ca pat supraetajat pe timpul nopții. Transformarea canapelei în două paturi suprapuse, cu scară integrată, e simplă și asigură maximă siguranță, având sistemul de blocare pe bază de cheie și butuc. Pentru doritori, există și posibilitatea încorporării unei lădițe de depozitare în spatele spătarului.

 

www.kulthome.ro
www.kulthome.ro
www.kulthome.ro
Pat + canapea = bibliotecă – Kult!
Dar poate ai nevoie și de pat, și de canapea, și de bibliotecă în același moment. Așa că iată soluția Kult! Un corp modern – bibliotecă, canapea, pat rabatabil – într-o singură piesă, toate cele trei funcții putând fi folosite deodată. Aceasta este o soluție ideală pentru garsoniere, unde suprafața este generoasă, iar modul de dispunere al pereților respectă regulile open-space-urilor.

Există și alte modele de mobilier transformabil pentru living, dar despre ele, în alt material. Week-end frumos!

Publicitate