logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Von Lorch – calorifere pentru colțuri

Oricât de mult s-ar fi transformat până și caloriferele de la modelul tradițional, masiv și greoi, la modelul actual, suplu și de suspendat, tot găsim nemulțumiți: uneori, baia este așa de mică, încât până și un calorifer modern înseamnă un perete parțial pierdut ca suprafață.

vanlorch-3997
Atunci când banalul calorifer de baie se transformă în radiator decorativ/Caloriferedeco.blugento.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  25 Martie 2019

Și atunci, căutăm alte soluții. Am găsit un distribuitor de calorifere realizate exact pentru cei care visează să poată amplasa acest element absolut necesar al băii într-un unghi mort din punct de vedere al amenajării interioare: pe colț.

www.caloriferedeco.blugento.ro
Outcorner și Incorner sunt două modele de calorifere marca Von Lorch, distribuite în România prin magazinul online Caloriferedeco, și care rezolvă în mod practic, dar și estetic, problema spațiului din baie. Sunt destinate a fi prinse pe unul dintre colțurile băii, fiind realizate în două forme ce respectă exact unghiul de 90 de grade al unui colț; mai mult, sunt două variante de calorifer, de suspendat pe interiorul colțului, cât și pe exteriorul său – depinde de pereții băii fiecărui client.

www.caloriferedeco.blugento.ro
www.caloriferedeco.blugento.ro
Outcorner și Incorner Von Lorch sunt disponibile în mai multe variante de dimensiune, astfel că fiecare client în parte poate alege modelului care i se potrivește și din acest punct de vedere. În plus, cromatica este foarte importantă: ambele radiatoare decorative sunt disponibile în nu mai puțin de 250 de nuanțe de culoare, alegerea culorii preferate fiind inclusă în preț.

O soluție foarte modernă! Iar prețurile sunt accesibile.

Publicitate