logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Living în roșu – trei piese de accent

Culoarea roșie este culoarea pasiunii, dar câți dintre români știu să o folosească în amenajarea locuinței? Dacă spunem un nu categoric acestei culori pe pereții din baie sau pe cei ai bucătăriei, o recomandăm ca piesă de mobilier de tip accent.

karup_hipo1_bonami-4001
Pata de culoare din living/Bonami.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  26 Martie 2019

Am ales trei exemple de prezență a culorii roșii în living, trei piese în trei variante de mărime: fotoliu, comodă și corp de iluminat. În acest fel, aveți la dispoziție trei variante de dozare a acestei culori la voi acasă. Atenție! Fiecare dintre aceste piese de folosește de sine stătătoare, nu alături de alte piese sau accesorii roșii!

Hipo de la Karup

www.bonami.ro

Un fotoliu ideal pentru cei aflați în căutare de mobilă atipică! Fotoliul Hipo poartă o culoare greu de trecut cu vederea, dar are și capacitatea de a se preschimba dintr-o mișcare într-o saltea pentru odihnă nocturnă. De aceea, producătorul îl recomandă tinerilor cu chef de veșnice mutări dintr-o casă în alta. De ce nu, și la prieteni?

Gipsy de la Naturlich

www.naturlich.ro

Chiar nu e… gipsy! Dimpotrivă! Această comodă se potrivește unui living modern, minimalist, unde culoarea și funcționalitatea sunt principalele criterii de evaluare. Dispune de suficiente spații de depozitare, culoarea e briliantă, iar accesoriile metalice argintii completează un look simplu, dar elegant.

Tampa So de la Domicilio

www.domicilio.ro

Pentru cei care se tem de prea mult roșu, lampa suspendată Tampa So de la Domicilio e o soluție. Confecționată din material textil, are abajurul croit după moda confortului, dintr-o pânză ușor transparentă, în vreme ce pliurile contribuie la un aer de mister și feminitate. Da, e o lampă pentru amenajări cât mai pe placul doamnelor.