logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Alchemist – cea mai simpatică masă de călcat

Un magazin de mobilă din Transilvania ne-a uimit cu o piesă de mobilier mai puțin obișnuită: un corp de mobilă pornit de la o simplă masă de călcat. Totul e cu atât mai uimitor cu cât produsul nu doar că e funcțional, ci și extrem de șic oriunde l-ai pune în casă.

alchemist-4002
O masă de călcat devenită comodă sau o comodă transformată în masă de călcat?/Alchemist.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  27 Martie 2019

Alchemist este numele magazinului, iar masa de călcat devenită adevărată piesă de mobilier pare desprinsă dintr-o colecție vintage. Este confecționată din lemn masiv, cu finisaj patină antichizată, iar dimensiunile o fac în același timp ușor de amplasat într-un colț și comod de folosit când e nevoie.

Ceea ce are mai de preț masa de călcat de la Alchemist este funcția de depozitare. Practic, vorbim de o comodă vintaje, cochetă și haioasă, prevăzută cu două spații pentru coșuri împletite, un sertar și un dulăpior cu ușă. Se pot păstra aici atât rufele care așteaptă să fie călcate, cât și cele deja călcate.

Blatul comodei este căptușit cu material textil și servește ca masă de călcat. Pentru a nu deranja nici vizual, nici funcțional, cele două capete ale mesei de călcat sunt rabatabile, o idee eficientă pentru momentele în care comoda nu e folosită pentru a călca pe ea.

www.alchemist.ro
Coșurile de rufe sunt incluse în preț.
Din dorința de a veni în întâmpinarea dorințelor clienților, comoda cu masă de călcat de la Alchemist e disponibilă în două variante cromatice: cu căptușeală gri, respectiv roșcată. Prețul o face mai mult decât atractivă.
 

Publicitate