logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mark Oliver – scaun de legendă

Cunoscut ca un studio de design dedicat inovării modelelor de mese pentru casă și spații office, Mark Oliver ne oferă o surpriză: realizarea unui nou produs de mobilier cu dublă funcționalitate. Legendary Chair e un proiect ambițios.

legendary_chair-4004
Mobilier 2 în 1, varianta modernă/Markoliver.studio
Publicitate
Andreea Chiru  |  29 Martie 2019

Legendary Chair de la Mark Oliver reprezintă un stil de a trăi mai mult decât o simplă piesă de mobilă. A fost creat cu gândul la acei români care-și împart viața între munca de la birou și nevoia de a fi împreună cu familia, scaunul găsindu-și locul atât într-un birou, cât și într-un living.

Legendary Chair de la Mark Oliver are un design surprinzător pentru ambele situații, extrem de modern, dar care asigură atât relaxare, cât și suport pentru poziția de stat la birou. Seamănă probabil cu un șezlong, dar dispune de două poziții adaptate celor două nevoi – lucru, respectiv relaxare. Cadrul metalic e suficient de suplu încât să ofere toată stabilitatea de care e nevoie, dar să pună în valoare spătarul și șezutul care formează un singur element.

Legendary Chair, spun cei de la Mark Oliver, este acel tip de piesă de mobilier 2 în 1, din materialele cele mai bune și destinat interioarelor cele mai contemporane. Designul ingenios transformă acest scaun într-o piesă care ocupă puțin loc, dar oferă maximum de confort.
Pe scurt, Legendary Chair chiar scrie istorie.

Publicitate
Publicitate