logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cu Mobila Dalin ești… Felice!

Cu toate că stăm numai în casă, avem parte de lucruri frumoase. Mobila Dalin continuă să își îmbogățească colecția de scaune pentru acasă cu modele care să ne ridice moralul și nivelul de confort.

felice1-5141
Un scaun care ridică moralul și nivelul de confort/Mobiladalin.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  01 Aprilie 2020

Cel mai nou scaun de la Mobila Dalin este modelul Felice, cu o denumire foarte inspirată pentru vremurile prin care trecem. E vorba despre un model de scaun tapițat, în stilul fresh și totuși elegant cu care Mobila Dalin ne-a obișnuit deja. Felice este o piesă de mobilier pentru living sau dining, putând lua locul unui fotoliu folosit de regulă în jurul mesei de cafea sau în fața televizorului.

Ușurința cu care scaunul Felice se integrează în amenajarea livingului e completată cu designul minimalist și posibilitățile de personalizare la nivel cromatic. Scaunul Felice de la Mobila Dalin are spătarul rotunjit, fiind ideal pentru momentele petrecute în fața televizorului, lăsat pe spate într-o poziție relaxantă. Structura este din lemn de fag, PAL și multistrat, iar șezutul și spătarul sunt acoperite de un strat de poliuretan de înaltă tensiune.

La nivel de personalizare, clientul poate individualiza scaunul Felice din mai multe puncte de vedere: culoarea tapițeriei, materialul care îmbracă scaunul (stofă, piele naturală sau imitație de piele) și designul picioarelor. Se poate alege între varianta de picioare din lemn și varianta de picioare din țeavă metalică, în formă hexagonală. Pentru picioarele din lemn, de asemenea, se poate opta între mai multe finisaje din punctul de vedere al nuanței. Cei-i drept, picioarele pot fi alese în funcție de rolul scaunului: pentru living sunt mai potrivite picioarele metalice, pentru zona de dining sunt mai potrivite picioarele din lemn.

www.mobiladalin.ro
www.mobiladalin.ro

Și o veste și mai bună: Mobila Dalin s-a implicat într-o acțiune de sprijin a spitalelor în contextul pandemiei, lansând o linie de producție pentru halate și măști. Totodată, au pus la dispoziția Fondului Comunitar Reghin și utilaje de fabrică pentru producerea de viziere destinate cadrelor medicale.