logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Panouri decorative pentru pereții casei

Dacă v-ați plictisit de clasica zugrăveală a pereților și de tapet nu vreți să auziți, mai există o soluție. E destul de nouă prin aspect, se montează ușor și e disponibilă într-o varietate satisfăcătoare de modele: panoul decorativ pentru perete.

xtd_rustic-5139
Un look proaspăt pentru pereții casei/Xtdeco.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  31 Martie 2020

Unele dintre cele mai interesante modele de panouri decorative pentru perete le găsiți online la XT Deco, un magazin specializat în decorarea pereților, cu produse dintre cele mai numeroase, de la tapet magnetic până la profile ornamentale. Panourile decorative din colecția XT Deco sunt realizate în stil modern, adesea ingenios prin modele în relief menite să creeze o atmosferă atipică.

Panourile decorative pentru perete se fabrică din trei materiale: plută, lemn sau fibră de trestie de zahăr și asigură o atmosferă rustică indiferent de încăpere sau suprafața pe care o acoperă. În ce privește culorile, se poate opta pentru nuanțele din colecție sau pentru un model care se poate vopsi acasă, de către proprietar, după bunul plac al culorii.

www.xtdeco.ro
www.xtdeco.ro

XT Deco are în colecție și panouri 3D, cu model în relief, încadrându-se interioarelor contemporane în stil modern. Acestea sunt ideale pentru zonele cele mai tranzitate ale casei – living, hol, bucătărie. La extrema cealaltă se găsește colecția de panouri decorativă din rășină acrilică, cu o suprafață lină și cu un design ideal pentru spațiile amenajate în stil industrial. Pentru spațiile supuse din plin umezelii, de tip baie sau bucătărie, e disponibilă o colecție de panouri decorative din piele. Rezistă la abur foarte bine, se lipesc ușor și au aspect modern de gresie.

www.xtdeco.ro
www.xtdeco.ro

Modul de montare e simplu și se poate face împreună cu toată familia în vreme de #statacasa. În funcție de colecția din care fac parte, panourile se lipesc de perete cu adeziv, iar la fiecare dintre modelele XT Decor se recomandă și adezivul cel mai bun, sau vin în varianta de tip autocolant și atunci e suficientă desprinderea foliei de protecție și presarea panoului de perete. Peretele poate fi îmbrăcat integral cu aceste panouri sau doar pe o suprafață restrânsă.

XT Deco este din Sibiu, cu showroom deschis de luni până vineri între orele 10:00 și 18:30, dar în această perioadă onorează comenzi online în toată țara.

Publicitate
Publicitate