logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Deco-Box: accesorii SUPERcolorate!

Liliana Stoica, designerul din spatele mărcii Deco-Box, lansează cu regularitate noi colecții de accesorii home&deco menite a înfrumuseța și personaliza spațiul casei, cât și a crea o poveste originală, potrivită fiecărei familii. E timpul să curgă culorile!

www.deco-box.ro
Deco Angles de la Deco-Box - tablou ceas mozaic
Publicitate
Andreea Chiru  |  30 Martie 2017

Iată ce vă propune la început de primăvară: multă culoare și unghiuri năstrușnice. Denumit Deco Angles, acest tablou-ceas este un mozaic, realizat din bucăți de lemn masiv, tăiate în forme geometrice și vopsite manual cu acrilic. Sunt apoi lipite pe o suprafață de lemn de fag, prinsă în ramă și care are două variante de agățare pe perete: cu sfoară sau sistem simeză.

Deco Angles este un mozaic tridimensional, inspirat și inspirând gama largă a emoțiilor umane, și un manifest pentru bună-dispoziție. Argumente: fiecare din fațetele bucăților de lemn tăiate triunghiular are o altă culoare, pentru a crea un joc de nuanțe și lumini speciale. Tabloul decorativ are inclus mecanism de ceas, împlinind două funcții deodată: pe cea estetică și pe cea practică. Dimensiunile tabloului-ceas Deco Angles sunt standard: înălțime 35 cm, lățime 35 cm,  adâncime 5 cm  și greutate: 0,50 kg.  Stil: 3D isometrie.

www.deco-box.ro
Deco Angles

www.deco-box.ro
Deco Angles