logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Somproduct: saltele pentru copii

Pentru că de felul în care dormim depinde starea noastră de energie de peste zi, industria saltelelor din România este în plină expansiune. Cei de la Somproduct propun mai multe variante de saltele pentru copii, adaptate nevoilor practice și estetice ale acestora.

somproduct_saltele_copii-2320
Somproduct - saltele pentru copii, pe alese!
Publicitate
Andreea Chiru  |  29 Martie 2017

Așa că iată ce puteți alege pentru cel mic:

Salteaua din spumă poliuretanică este disponibilă în două variante de culoare și model – pentru fetițe, respectiv băieți. Salteaua are miez din spumă poliuretanică de 7 cm, un strat de vată textilă și husă din țesătură rezistentă la uzură. Gradul de duritate al acestei saltele Somproduct este mediu, permițând un somn adânc, odihnitor. Ca dimensiuni, clienții au două variante: de 120 x 60 și 140 x x70cm.

www.somproduct.ro
Saltea poluretanica pentru copii

Salteaua superortopedică pentru copii are o grosime de 17 cm și un grad de duritate mediu. Salteaua este compusă din mai multe straturi: un miez din arcuri bitronconice, un strat de pâslă impregnată și rigiditate, un strat de vată textilă, o țesătură de protecție din fibre și o husă din țesătură rezistentă. Producătorul asigură acestei saltele o garanție de 24 de luni.

www.somproduct.ro
Saltea superortodpedica pentru copii

Salteaua pentru copii, model Bio Cocos are o grosime de numai 7 cm, în schimb gradul de duritate este foarte înalt. Husa este detașabilă și lavabilă, iar în componența miezului intră și materiale naturale, precum fibra de cocos, extrasă din nuca de cocos și transformată în plăci tratate cu lapte din latex pentru un grad suficient de elasticitate. Husa matlasată, din bumbac organic, este tratată cu aloe vera. Salteaua Somproduct se bucură de tratament antialergenic, fiind printre modelele cele mai recomandate copiilor.

www.somproduct.ro
Saltea Bio Cocos pentru copii

Vestea cea mai bună: oricare dintre aceste modele de saltea pentru copii Somproduct poate fi luată acasă și returnată în limita a 60 de zile, în cazul în care clientul este nemulțumit.

Publicitate
Publicitate