logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

BLUM: Depozitare perfectă în cele mai înguste spații ale bucătăriei!

Cu soluția practică de la Blum, niciun spațiu nu mai poate rămâne nevalorificat, indiferent de dimensiuni. E vorba despre dulapuri înguste, echipate cu soluții de feronerie de la Blum, ce asigură inclusiv stabilitatea și calitatea mișcării.

blum-2315
Feronerie Blum pentru orice problema/ Blum.com/ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  28 Martie 2017

Secretul: șinele dispuse în diagonală garantează o mai bună stabilitate laterală și o capacitate de încărcare mare, de până la 20 kg per modul de dulap. Materiale: dulapurile se pot concepe folosind laterale metalice sau de lemn. Calitatea mișcării dată de produsele Blum convinge inclusiv în cazul dulapurilor înguste, prin forțele mici necesare deschiderii și glisării ultra-line, precum şi prin sistemul adaptabil de amortizare BLUMOTION pentru închidere lină şi silențioasă. Niciun spațiu al bucătăriei nu devine astfel un spațiu mort, ci dimpotrivă.

În plus, extragerile totale permit accesul comod în cel mai ascuns colț. Feroneria Blum este utilizabilă universal, făcând posibilă echiparea dulapurilor înguste exclusiv din gama de feronerie deja existentă.
Diversitate: soluția de depozitare în orice tip de spațiu al bucătăriei este realizabilă atât în combinație cu sistemele de compartimentare TANDEMBOX şi LEGRABOX, cât şi cu sistemele de glisare TANDEM şi MOVENTO. Varietatea de combinații permite o personalizare a spațiilor de depozitare în funcție de preferințele și nevoile fiecărei familii.

Publicitate