logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Noutăți Szel-Mob: baia de primăvară!

Echipa Szel-Mob a lansat zilele acestea în cadrul unui eveniment de profil cea mai nouă colecție de mobilier de baie, în stil rustic, cu accent a la Provence. Ceea ce este cu adevărat uimitor ține de culoarea aleasă de producător – neobișnuită pentru astfel de mobilier.

szelmob-2314
Szel-Mob aduce primavara in baie
Publicitate
Andreea Chiru  |  27 Martie 2017

Galbenul puternic este nuanța care se va purta anul acesta în băile românilor. Sau asta speră cei de la Szel-Mob, care obișnuiesc să strecoare în casele românilor tot mai multă culoare sub diverse forme – combinații cromatice pline de viață și personalitate în oricare dintre camerele locuinței.

Noutatea în ce privește colecția de baie Szel-Mob este nuanța intensă de galben a mobilei, în contrast cu un ton de maro și un strop de alb ceramic sub forma chiuvetei. Trei corpuri compun colecția: oglindă ovală, mască de chiuvetă cu spații de depozitare la vedere și un dulap cu mai multe polițe, de asemenea, la vedere.

Materiale: lemn masiv de pin; la cererea clientului, colecția poate fi realizată și din lemn de stejar. Cromatic, corpurile de mobilă pentru baie pot fi, de asemenea, realizate în zeci de variante, întrucât Szel-Mob dispune de circa 60 de nuanțe pentru personalizarea mobilierului.

Publicitate
Publicitate