logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Ambient Expo 2017: târg pentru acasă

Dacă tot a venit primăvara, au venit și noutățile pentru casă și grădină. Găsiți la Romexpo, în cadrul târgului Ambient, tot ce vă trebuie ca să înnoiți casa și curtea privată, de la accesorii home&deco până la mobilă și plante.

ambient-2313
Mobilier & Magmob nr 1/2017
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 Martie 2017

Principalul târg al primăverii din București, din punctul nostru de vedere, este Ambient, care se desfășoară tocmai zilele astea. Este deschis până duminică, la orele 16:00, pentru vizitatori profesionali și cumpărători dornici de noutăți de la producătorii de mobilă din România.

Încă de la intrarea în Romexpo, te întâmpină o atmosferă ce-ți face chef să grădinărești și să cumperi ceva pentru casă. De la plante decorative până la mobilă de grădină și servicii ale peisagiștilor, toate își așteaptă clienții. Pavilioanele C4 și C5 sunt ocupate cu mobilă românească în cadrul unei manifestări tradiționale (MobilaExpo), pentru interioare pe toate gusturile și în toate stilurile. Menționăm aici, și în poze, câteva dintre standurile care ne-au plăcut în mod deosebit: Szel-Mob, Rustil Mobel, Old Wood etc. Revenim zilele viitoare cu mai multe detalii și imagini.

www.magmob.ro
Metal Creativ

www.magmob.ro
Casa Nora

www.magmob.ro
Old Wood

ambient_quadra-2309
By Quadra Furniture

ambient_rustil_mobel-2310
Rustil Mobel

ambient_szelmob-2311
Szel-Mob

Publicitate