logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cel mai mic birou… pe roți!

Este o creație inedită, potrivită pentru cei care au un loc de muncă ce presupune multă mobilitate. Inclusiv nevoia de creativitate la locul de muncă este satisfăcută prin acest birou micuț. Vorbim despre o rulotă transformată în spațiu office.

birou_jonas_hallberg_profil-2304
Birou pentru joburi creative / Tinyoffice.dk
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 Martie 2017

Cel mai mic birou pe roți este creația lui Jonas Hallberg, creație destinată oamenilor cu profesii dintre cele mai diferite – de la artiști și oameni creativi, până la business-uri pe partea de comerț și prestare servicii. Biroul pe roți are spațiu de lucru, cu birou și scaun, dar și un spațiu destinat momentelor de meditație ale proprietarului sau întâlnirilor de afaceri, prezentărilor și ședințelor de lucru; în acest spațiu se pot organiza expoziții de produse, magazin comercial și spațiu de testare. Practic, cu acest birou pe roți, poți lucra în fiecare zi din altă parte, asigurând afacerii mobilitate maximă.

Exteriorul biroului pe roți este îmbrăcat în placaj rezistent din lemn, iar la interior, se păstrează același stil decorativ, cu ajutorul tapetului ce imită lemnul. Accesorii necesare activității office: router 4G pentru asigurarea accesului non-stop la internet, spații de depozitare pe cât de mici, pe atât de numeroase și practice, minifrigider, automat pentru cafea și ceai. Căldura este asigurată de cea mai mică sobă cu lemne existentă în lume. Biroul mobil se poate atașa simplu oricărui tip de automobil. Cu ajutorul acestei invenții, orice om de afaceri poate fi cu adevărat aproape de clienții săi.

www.tinyoffice.dk
Biroul lui Jonas Hallberg

www.tinyoffice.dk
Cel mai mic birou mobil, de Jonas Hallberg

www.tinyoffice.dk
Cu afacerea la purtator - Jonas Hallberg

DCIM\102GOPRO
Aproape de partenerii de afaceri, la propriu!

Publicitate