logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobilă dining: cel mai cerut mobilier de la Elvila

Zona de dining este un concept modern, contemporan, între masa de sufragerie pentru musafiri și masa de bucătărie, pentru uz zilnic. Între cele două zone, epoca modernă a găsit această soluție pe cât de practică, pe atât de estetică.

www.elvila.ro
Recomandările Elvila în materie de mobilă pentru dining / Elvila.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  22 Martie 2017

Și totuși, cu ce mobilăm zona de dining? Am stat de vorbă cu un reprezentant Elvila și iată ce am aflat:
•    Printre cele mai cumpărate sunt piesele de dining de tip bufet, masă și scaune tip clasic. Putem aminti componentele din programele Tudor, Elite, Torra. La acestea se adaugă produsele din pal, cu linii drepte, moderne, în finisajele nuc și stejar sonoma – Venus, Calipso, Tara.

www.elvila.ro
Elvila, set Calipso pentru dining

www.elvila.ro
Set dining Elite de la Elvila

www.elvila.ro
Set Torra pentru dining, propunerea Elvila

•    Dincolo de tradiționala masă cu scaune, de mare utilitate este bufetul – un spațiu de depozitare ideal pentru tacâmuri, veselă de gală, textile pentru decorarea mesei. Acest bufet nu trebuie să arate ca unul de bucătărie, ci ca o piesă de mobilă în stilul unui living modern, iar funcția de depozitare să rămână, pe cât posibil, un mister.
•    În locul scaunelor pentru masă, tot mai mulți români caută să cumpere băncuțe. Avantaje: asigură mai multe spații de ședere, au un look ceva mai contemporan și dau zonei de dining un aer de casă primitoare. O tendință actuală sunt băncile tip colțar, ideale în special pentru locuințele cu suprafețe reduse. În plus, colțarele asigură și o atmosferă mai intimă zonei de dining. Exemple Elvila: colecțiile Korsika, Basel, Roma, Oslo.

www.elvila.ro
Elvila, varianta coltar pentru dining

www.elvila.ro
Elvila, set Venus pentru dining

Recomandarea Elvila pentru zona de dining din casele românilor

Pentru funcția de depozitare, ideale sunt, în funcție de spațiu și buget, atât etajerele la vedere, cât și bufetele cu mai multe sertare. De luat aminte: mesele de dining pot fi prevăzute cu sertare în care putem păstra tacâmuri, veselă de gală și decorațiuni textile.

Oana Grecea, redactor Magmob pe partea de bucătării, vă roagă să țineți cont de un singur lucru atunci când amenajați zona de dining: dacă bucătăria este inima casei, zona de dining este sufletul! Porniți de aici!

Publicitate
Publicitate