logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Delta Studio – corpuri de iluminat colorate

Nu v-ați săturat de lipsa de culoare a vieții? Sau a casei? Dincolo de posibilitățile de a da culoare locuinței prin accesorii textile, atmosfera poate fi împrospătată prin alegerea unui corp de iluminat plin de culoare. Cei de la Delta Studio au câteva propuneri în acest sens.

delta_studio-4101
Nu vă temeți de culoare! Locul ei e la înălțime!/Deltastudio.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Mai 2019

Corpurile de iluminat cu adevărat pline de culoare sunt tot mai rare în acești ani în care trendul minimalist al simplității impune modele tot mai sobre sau neutre din punct de vedere al cromaticii. Nu înseamnă totuși că nu se găsesc deloc astfel de produse. Am ales numai din colecțiile Delta Studio câteva modele pline de personalitate.

www.deltastudio.ro
Le Soleil este o lampă de tavan care-și merită locul la înălțime. Abajurul de 62 cm înălțime are o formă rotunjită, formată din mai multe elemente îmbinate aparent neglijent. Importantă este culoarea: un verde marin plin de personalitate, menit să atragă atenția.

www.deltastudio.ro
Stabile este un lampadar de mare impact vizual în orice amenajare. Ca stil, aparține celui minimalist, dar culoarea galben intens îl face imposibil de trecut cu vederea, oricât de discret ar fi poziționat, în spatele unei canapele sau la „umbra” unui fotoliu.

www.deltastudio.ro
Fiorella de la Delta Studio are aspectul unei flori în genul crizantemă, plină de petale. Culoarea completează această impresie, acest corp de iluminat reprezentând cert vedeta oricărei amenajări în living.
Important este ca toate aceste corpuri de iluminat colorate să fie și mai bine puse în valoare prin modul în care le integrăm amenajării.

Publicitate