Divani & Sofa: mobilă cu rotunjimi

Divani & Sofa propune românilor un gen de mobilier altfel decât cel tradițional. Este vorba de piese de mobilier cu aer clasic, dar cu design în unghiuri ultramoderne. Indiferent că vorbim de living sau de dormitor, piesele propuse au marginile rotunjite, nu ascuțite.

 +5
Mobilă cu un plus de grad de confort/Divaniesofa.ro
  |  

Am ales pentru cititorii Magmob trei piesei de mobilier Divani &Sofa pline de șarm și pe cât de elegante, pe atât de confortabile. Ceea ce le caracterizează este nevoia de relaxare în combinație cu designul îndrăzneț. Vorbim de mobilă tapițată.

 +5 www.divaniesofa.ro Colțarul Space reprezintă piesa-vedetă a oricărui living contemporan. Se compune dintr-o canapea, un fotoliu și un taburet, lipsind (de la vedere) cu desăvârșire structura lemnoasă, ceea ce înzestrează această gamă cu un aer extrem de confortabil. Variantele de tapițerie sunt numeroase sub aspectul cromatic, iar Divan & Sofa propune chiar combinații cromatice între cele trei piese ale setului.

 +5 www.divaniesofa.roPatul Ovale este corespondentul din dormitor al setului Space. Complet atipic pentru designul unui pat din România, Ovale asigură același grad de rezistență și confort, dar aduce și un plus de spirit inovator, cu accent pe atmosfera sofisticată a încăperii. Baza patului Ovale e compusă din patru module de sine stătătoare, iar salteaua în formă rotundă se montează pe somieră metalică cu șipci lemnoase.

 +5 www.divaniesofa.ro  +5 www.divaniesofa.roNew York de la Divani & Sofa este o combinație de pat și canapea, un soi de pat de zi, o piesă ideală pe care să tragi un pui de somn ziua în amiaza mare. Se păstrează designul inedit cu margini rotunjite, spătarul fiind însă specific canapelelor, pentru sprijinire în fața televizorului sau cu o carte în mână. New York este disponibil în două variante de culoare – alb și negru – tapițeria fiind din imitație de piele.
Haideți să încercăm ceva nou acasă!


Arta Lemnului – mobilă pentru oameni cu greutate!

Arta Lemnului este un brand actual de mobilă românească, derivând din prima fabrică de mobilier înființată în România; în prezent sunt cei mai buni prieteni ai românilor cu probleme de greutate. Fabrică mobilă special pentru aceștia!

 +4
Mobilă cu adevărat pentru nevoile clientului/Arta-lemnului.ro
  |  

Arta Lemnului a luat acest nume începând cu 1994 și de atunci s-a specializat în producția de mobilă tapițată. Ceea ce e cu adevărat special la această fabrică, în anii aceștia, este segmentul de public pe care îl deservesc – fiind cam singurii în acest domeniu, și anume publicul cu probleme de greutate. Arta Lemnului colaborează de ceva timp cu Asociația Română de Studiu al Obezității(ARSO) cât și cu prieteni care se confruntă cu astfel de probleme de greutate.

 +4 vanzari@arta-lemnului.ro +4 vanzari@arta-lemnului.ro
„Ne-am hotărât să realizăm un produs care să fie destinat oamenilor supraponderali. Necesitățile acestor oameni,  fiind speciale,  au fost atinse de produsele noastre. Pe parcursul derulării acestui proiect am conștientizat problemele reale ale acestor persoane, faptul că sunt ușor discriminați și că am putea rezolva o parte din nevoile lor. Ar fi o reală bucurie și mulțumiri pentru noi. cei implicați în acest proiect, să aducem un plus de confort și siguranță acestor oameni chiar la ei acasă”, au declarat reprezentanții Arta Lemnului, Anca Boncota și Silvia Filip.

 +4 vanzari@arta-lemnului.ro
Este vorba în principal de colecții de fotolii și canapele extensibile; în privința acestor canapele, sursa de inspirație este iarăși realitatea românească: spații de locuit reduse ca suprafață, dar care generează și mai mare nevoie de soluții pentru confortul zilnic.


IKEA recheamă masa extensibilă GLIVARP

IKEA le recomandă tuturor clienților care au achiziționat masa extensibilă GLIVARP albă mată să înceteze utilizarea produsului rechemat și să îl returneze în magazin, pentru a primi înapoi suma integrală plătită pentru produs.

 +2
Ați cumpărat această masă? IKEA vă roagă s-o aduceți înapoi/Ikea.ro
  |  

IKEA a primit sesizări din partea clienților cu privire la piesa de extensie a mesei GLIVARP, care s-a desprins de pe șine și a căzut. IKEA le recomandă tuturor clienților care au achiziționat masa extensibilă GLIVARP să returneze produsul în magazinul IKEA pentru a primi înapoi suma integrală. Dovada plății (bonul) nu este necesară.

 

Pentru IKEA, siguranţa produselor este foarte importantă. Toate produsele IKEA sunt testate și respectă standardele relevante și legislația națională și internațională. În ciuda acestui fapt, s-au primit o serie de sesizări legate de piesa de extensie a mesei GLIVARP, care se poate desprinde de pe șine și poate cădea:

 +2 www.IKEA.ro

„Există riscul ca piesa de extensie a mesei să se desprindă de pe șine, ceea ce poate duce la prăbușirea acesteia”, precizează Cindy Andersen, Business Manager Kitchen and Dining la IKEA of Sweden, și continuă: „Siguranța clienților noștri este prioritară pentru compania IKEA, de aceea am ales să rechemăm lotul de produse afectat, ca măsură de precauție.”
 


Mark Oliver – măsuțe de cafea ieșite din tipare

Pentru dimineți ușoare e nevoie de piese de mobilier a căror vedere să trezească plăcerea. Un strop de culoare, un strop de nebunie a formelor și materiale de calitate. Pe scurt, măsuța de cafea potrivită îți va da impulsul de a te bucura de ziua care începe.

 +4
Ce spune despre tine măsuța de cafea? Mark-oliver.ro
  |  

Și ca exemple am ales trei modele de măsuțe de cafea absolut inedite, create de tinerii designeri Mark Oliver. Blatul mesei este întotdeauna din esențe de lemn natural, iar picioarele sunt metalice. Dar cât privește designul, numai cerul pare limita. Iată la ce ne referim:

 +4 www.mark-oliver.ro
Masa David de la Mark Oliver are un aspect absolut modern și provocator nu doar prin forma îndrăzneață a picioarelor din oțel, dar și prin culoarea lor – roșu aprins. David poate fi atât masă de cafea, cât și masă de birou. Picioarele sunt marea atracție, prin designul răsucit spre interior, absolut inedit în România.

 +4 www.mark-oliver.ro Martin de la Mark Oliver este o masă de cafea cu două blaturi, dispuse sub forma a două etaje. În felul acesta, suprafața de folosire se dublează, fără a ocupa mai mult din spațiul încăperii. Este o soluție smart, în stil minimalist. Picioarele metalice pot fi vopsite în oricare dintre cele șapte variante de culoare disponibile.

 +4 www.mark-oliver.ro James de la Mark Oliver poate fi folosită inclusiv pe post de consolă. Designul inedit al picioarelor din oțel o recomandă drept piesă de mobilier numai bună de admirat. Blatul are marginile rotunjite și pentru că dimensiunile sunt standard, Mark Oliver propune românilor două modele la alegere: blat în formă dreptunghiulară, respectiv formă rotundă.
Care dintre aceste modele de masă e preferatul vostru?
 


Canapele joase: cele mai reușite modele din România

Știți interioarele japoneze care transmit un maximum de confort cu minimum de mobilier? Pornind de la acest stil de amenajare interioară, putem amenaja casele deloc spațioase în așa fel încât să obținem o atmosferă plăcută de locuință extrem de confortabilă și intimă.

 +5
Canapele pentru week-end/Mobdeco.ro
  |  

Mobilierul pentru living tinde să fie destul de masiv în casele românilor. Există totuși o altă variantă – mobila joasă care transmite un mesaj extraordinar de bun venit acasă! Fără picioare, poate chiar fără structură tare, modelul de canapea joasă, inspirată de la enorme perne de care să te sprijini, prinde și în România tot mai mult teren. Spre exemplu, iată câteva modele foarte la modă printre producătorii de mobilă din țara noastră:

 +5 www.romania.feydom.com
Matacao de la Feydom: o canapea modulară pe cât de practică, pe atât de îndrăzneață din punct de vedere cromatic. Se compune din mai multe module care, în caz de nevoie, se transformă în fotolii de sine stătătoare. Formele sunt unghiulare, asimetrice, contribuind la designul aerisit și confortabil al acestei piese de mobilier pentru living.

 +5 www.casamagica.ro

Ariane Love de la Casa Magică este o canapea care umple întregul living, dar e confecționată pe același stil al mobilierului modular. Realizată în formulă colțar, canapeaua se compune din mai multe module diferite ca model și chiar formă, iar înălțimea foarte redusă contribuie din plin la atmosfera intimă a încăperii în care este așezată.

 +5 www.divanissimi.ro

Ground de la Divanissimi mai degrabă lasă impresia de canapea foarte joasă și confortabilă printr-un design isteț: dacă pernele de șezut sunt cât se poate de adânci și late, spătarul se compune dintr-un element de sprijin ascuns vederii, camuflat de perne de sine stătătoare și extrem de colorate.

 +5 www.retroboutique.ro

Puzzle Mix de la Retroboutique este poate cel mai fidel model de canapea joasă. Complet lipsită de structură tare și compusă din mai multe module de folosit împreună sau separat, această canapea este confecționată exclusiv din perne confortabile ce îndeamnă mai mult ca oricare alta la deplină relaxare.
Ca de weekend!