logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Divani & Sofa: mobilă cu rotunjimi

Divani & Sofa propune românilor un gen de mobilier altfel decât cel tradițional. Este vorba de piese de mobilier cu aer clasic, dar cu design în unghiuri ultramoderne. Indiferent că vorbim de living sau de dormitor, piesele propuse au marginile rotunjite, nu ascuțite.

divani_sofa_space1-3719
Mobilă cu un plus de grad de confort/Divaniesofa.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  03 Decembrie 2018

Am ales pentru cititorii Magmob trei piesei de mobilier Divani &Sofa pline de șarm și pe cât de elegante, pe atât de confortabile. Ceea ce le caracterizează este nevoia de relaxare în combinație cu designul îndrăzneț. Vorbim de mobilă tapițată.

www.divaniesofa.ro
Colțarul Space reprezintă piesa-vedetă a oricărui living contemporan. Se compune dintr-o canapea, un fotoliu și un taburet, lipsind (de la vedere) cu desăvârșire structura lemnoasă, ceea ce înzestrează această gamă cu un aer extrem de confortabil. Variantele de tapițerie sunt numeroase sub aspectul cromatic, iar Divan & Sofa propune chiar combinații cromatice între cele trei piese ale setului.

www.divaniesofa.ro
Patul Ovale este corespondentul din dormitor al setului Space. Complet atipic pentru designul unui pat din România, Ovale asigură același grad de rezistență și confort, dar aduce și un plus de spirit inovator, cu accent pe atmosfera sofisticată a încăperii. Baza patului Ovale e compusă din patru module de sine stătătoare, iar salteaua în formă rotundă se montează pe somieră metalică cu șipci lemnoase.

www.divaniesofa.ro
www.divaniesofa.ro
New York de la Divani & Sofa este o combinație de pat și canapea, un soi de pat de zi, o piesă ideală pe care să tragi un pui de somn ziua în amiaza mare. Se păstrează designul inedit cu margini rotunjite, spătarul fiind însă specific canapelelor, pentru sprijinire în fața televizorului sau cu o carte în mână. New York este disponibil în două variante de culoare – alb și negru – tapițeria fiind din imitație de piele.
Haideți să încercăm ceva nou acasă!

Publicitate