logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Ingenios: scaunul pentru… agățat

Dacă ai mulți prieteni, dar o singură locuință, trebuie să dispui de multe scaune pentru petrecere, dar și de o soluție inedită de depozitare. Pick Chair este un model de scaun de ocazie care se depozitează singur. Uluitor de simplu, adică direct pe perete!

pick_chair-3913
Între accesoriu decorativ de perete și scaun pentru musafiri/Studiodror.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  22 Februarie 2019

Pick Chair aparține echipei de designeri Studio Dror și deși a fost creat cu ceva ani în urmă, continuă să uimească. Reprezintă ceva între piesă de mobilă și accesoriu decorativ de perete, exprimând ingeniozitatea creatorilor săi. Se ia un simplu scaun (spătar, șezut, bază de susținere) și se agață într-un cui de perete atunci când nu are cine să-l folosească.

Chiar un scaun de ocazie. Secretul stă în mecanismul foarte simplu. Trei elemente prinse între ele cu mecanism metalic ce funcționează pe principiul împăturirii e suficient pentru ca un aparent panou ornamental să se plieze și transforme într-un scaun cu spătar, șezut și bază de susținere. Finisajul e cât se poate de variat și original, disponibil inclusiv în mai multe variante de material – lemn, plastic, sticlă artificială.

www.studiodror.com
www.studiodror.com
www.studiodror.com
„Suntem mândri de Pick Chair datorită ușurinței cu care face trecerea de la 3D (obiect de mobilier) la 2D (accesoriu artizanal). Se află deci la răscrucea acestor dimensiuni și sperăm să deschidă drumul spre o întreagă gamă de astfel de produse”, au scris designerii de la Studio Dror pe pagina lor online.

 

Publicitate
Publicitate