logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Steampunk Deco – accesorii de film pentru acasă

Pasionat de intrigile polițiste? Interesat de cărțile lui Jules Verne?  Marcat pe viață de „Mașina timpului”? Dacă te regăsești măcar într-una dintre descrierile acestea, articolul de azi este pentru tine: accesorii inspirate de filmele și romanele care au scris istorie sub denumirea de stil Steampunk.

steampunk_deco_romania_pag1-3918
Atmosferă plină de mister cu ajutorul câtorva accesorii unicat/Steampunk Deco Romania
Publicitate
Andreea Chiru  |  25 Februarie 2019

Mașinăriile cu aburi sunt baza inspirației acestei adevărate culturi moderne, cu accente retro. Elementele ce caracterizează cultura Steampunk sunt pasiunea pentru tehnologie, imaginația de tip SF, plăcerea de a inventa și inova. Gândiți-vă la invențiile puse pe hârtia cărților sale de celebrul Jules Verne sau amintiți-vă de celebra „Mașina timpului” a lui H.G. Wells și veți înțelege despre ce e vorba. Dacă atmosfera e pe gustul vostru, o puteți avea la voi acasă, cu ajutorul designerilor zilelor noastre.

Echipa Steampunk DecoRomânia creează minunate accesorii decorative, piese de mic mobilier și corpuri de iluminat în stilul al cărui nume îl poartă. Execută lucrări la comandă și sunt plini de idei cu care să umple casele românilor. Caută-i pe Facebook sau dă-le un telefon! 0763.999.159

Steampunk DecoRomânia
Ceasul de perete în stil industrial e confecționat integral din fier, roți sincrone și piese mecanice. Pentru a duce SF-ul foarte departe, e dotat cu o minibutelie și un spațiu pentru fiole de sticlă.

Steampunk DecoRomânia
Roza vânturilor e un accesoriu spectaculos de perete, sub forma unei busolă ce indică clar punctele cardinale – o piesă creată manual din lemn masiv și fier forjat, cu un diametru de 80 cm. E un element decorativ ce stabilește clar stilul de amenajare industrial/steampunk.

Echipa de designeri Steampunk Deco Romania creează accesorii și mic mobilier la comandă. Deci, nu ezitați să dați casei voastre un aer cât mai original cu ajutorul lor.