logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

FAMA – canapele foarte… vesele

Pentru că prea suntem obișnuiți cu interioare în culori sobre (și sumbre), cu mobilier neutru din punct de vedere al culorii, am decis astăzi să vă bucurăm ochii și chiar să vă inspirăm cu două piese de mobilier create în stilul vesel colorat al modei caselor din Spania.

fama-3920
Forme și culori în stil spaniol/Fama.es
Publicitate
Andreea Chiru  |  26 Februarie 2019

Și am ales cu această ocazie un producător de canapele din Spania, având o echipă de designeri atât de pasionați de munca lor încât au făcut din ea o artă, adică piese de mobilier care să răspundă oricărei nevoi, pornind de la cele ale unei familii numeroase până la nevoia de intimitate specifică cuplului. Pe scurt, vă arătăm două modele de canapea create exact pentru aceste situații extreme: familie cu membri numeroși versus o canapea romantică pentru îndrăgostiți – nu mai mult de doi deodată.

www.fama.es
www.fama.es
LUCIPOP – canapea joasă… din spătar
O iluzie optică: LuciPop se încadrează în categoria canapele joase, datorită spătarului! Are șezut de grosime serioasă, are picioare metalice (e drept, nu prea înalte), dar ceea ce o face aparent scundă este spătarul extrem de redus. LuciPop se compune din mai multe module extrem de variate cromatic, pe cât de adânc fiind șezutul, pe atât de îngust fiind spătarul. Designul este simplu, curat, iar tapiseria este dehusabilă. Ca stil, această canapea e ideală pentru amenajările moderne cu accente minimaliste.

www.fama.es
www.fama.es
MY CUORE – canapea pentru love
Tot de la Fama vine și acest model de canapeluță joasă pentru îndrăgostiți. E creată cu gândul la cei îndrăgostiți însă de apartamente micuțe și intime, fiind o piesă de mobilă ideală pentru livingurile deloc spațioase. Are vag forma unei inimi, și se repetă povestea – pe cât e șezutul de masiv și încăpător, pe atât e spătarul de scund. O parte din funcțiile spătarului sunt preluate cu succes de perne.
S-ar potrivi și-n casele românilor.
 

Publicitate