logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

IFFS 2019 – o nouă locație pentru un eveniment major

IFFS (International Furniture Fair Singapore) se apropie de ediția 2019. Împreună cu alte două târguri de mobilă și accesorii, NOOK ASIA și ASEAN Furniture Show, acest eveniment urmează să se desfășoare într-o locație absolut nouă.

iffs2-3927
Mai multă strălucire și mai multă provocare pentru designerii de mobilier din lumea asiatică/IFFS.com.sg
Publicitate
Andreea Chiru  |  27 Februarie 2019

IFFS 2019 se va ține de-a lungul zilelor 9-12 martie, într-un spațiu absolut luxos, Sands Expo&Convention Centre în cadrul resortului Marina Bay Sands; șase pavilioane de-a lungul a două etaje vor fi dedicate industriei de mobilier, tapițate și accesorii. Această locație este deja bine-cunoscută ca un centru al afacerilor și divertismentului pentru lumea asiatică, iar prin asta, organizatorii acestui eveniment doresc să dovedească încă o dată că IFFS este, pentru Asia și nu numai, platforma perfectă în ce privește stabilirea de noi contacte și chiar descoperirea unor oportunități de afaceri în domeniul mobilei.

www.iffs.com.sg
Ediția 2019 a IFFS propune vizitatorilor o temă absolut nouă, dar bine-venită: Urban Asia – Future of Urban Living, pornindu-se de la o realitate presantă și anume, în prezent 55% din populația Asiei trăiește în urbe, iar procentul urmează să crească amețitor, urmând să ajungă la 68% în anul 2050. În această nouă temă cu potențial de provocare a creativității estetice și tehnice, IFFS 2019 urmează să genereze noi trenduri  privind soluții sustenabile pentru a face mai confortabilă viață în plină aglomerare urbană.

www.iffs.com.sg
Expoziția DESIGN STAR revine și la ediția 2019 a târgului IFFS, fiind una dintre preferatele publicului, grație participării a 12 proiecte de design propuse de cei mai promițători designeri ai momentului. În același registru, IFFS 2019 va găzdui și o expoziție nouă – Designer’s Village – menită să-i ajute pe designerii la început de drum să ia contact cu lumea internațională a producătorilor de mobilă și accesorii.

Vizitatorilor profesionali, organizatorii IFFS le promit o experiență deosebită, prin participarea unor branduri de renume în calitate de expozanți: PR Interiors (Belgia), NS Furniture (China), Linie Design (Danemarca), Halo (Hong Kong), Ayub Rugs (India), Talenti (Italia), Clantree by Maruta (Japonia), Sachi (Portugalia), Tetrad (Marea Britanie) și alții. O surpriză plăcută: industria producătorilor de mobilă din România va fi reprezentată la IFFS 2019, la această ediție, printre expozanți urmând să participe și brandul Materia Studio.
 

Publicitate
Publicitate