logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

ETHAN ALLEN ROMÂNIA – mobilă inspirată de Oscar 2019

Un magazin de mobilă din București uimește prin ingeniozitate, punând în legătură strânsă piesele sale de mobilier și ținutele purtate de vedete pe covorul roșu de la Gala Premiilor Oscar 2019.

ethan_allen_oscar-3932
Covorul roșu al pieselor de mobilă de Oscar 2019 de la Ethan Allen
Publicitate
Andreea Chiru  |  28 Februarie 2019

Magazinul este Ethan Allen, reprezentanța pentru România, și provocarea sa către cumpărătorii de mobilă luxoasă este una inedită. Pentru cei care au admirat toaletele extravagante de la Oscar 2019 Ethan Allen Romania are corespondențe în domeniul mobilierului. Adică:

www.ethanallen.ro
Lady Gaga versus consola Joelle

Cui i-a plăcut toaleta purtată de Lady Gaga îi va plăcea și consola Joelle, de culoare neagră precum rochia și cu același design vaporos, redat prin marginile frumos sculptate manual, în lemn de pin.

www.ethanallen.ro
Jennifer Lopez versus candelabrul Alexa
Cui i-a plăcut toaleta purtată de Jennifer Lopez cu siguranță îi va plăcea candelabrul Alexa, creat în stil imperial din zeci de cristale strălucitoare, prinse pe un schelet metalic argintiu ce contribuie la un aspect sofisticat, dar contemporan.

www.ethanallen.ro
Glenn Close versus masa de accent Dimond Faceted
Cui i-a plăcut toaleta aurie purtată de Glenn Close îi va plăcea și măsuța de accent Dimond Faceted, o adevărată bijuterie nu doar prin finisajul înecat în aur, ci și prin zecile de fațete inspirate de aspectul unui diamant perfect șlefuit.

www.ethanallen.ro
Sarah Paulson versus scaunul Margaux
Cui i-a plăcut rochia grandioasă a Sarei Paulson îi va fi pe plac și scaunul Margaux, o combinație de culoare îndrăzneață la nivelul tapițeriei și grație a designului sculptural.
Cei care au doresc să aibă acasă un strop din eleganța strălucitoare a Hollywood-ului sunt deci așteptați în magazinul Ethan Allen din România.

Publicitate
Publicitate