logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Care sunt cele mai bune uși pentru dressing

Ce-i drept, organizarea interioară a unui dressing este partea cea mai importantă atunci când trecem la configurarea mobilei pentru haine, accesorii și încălțăminte. Este partea cea mai practică. Totuși, să nu neglijăm nici partea estetică, adică felul în care închidem dressingul: ușile!

venidair_com-3937
Nu e păcat de dressing să nu-i dai un look atrăgător? Alege ușile corecte/Venidair.com
Andreea Chiru  |  01 Martie 2019

Unele dintre modelele de ușă pentru dressing sunt clar demodate: cele cu mâner sau buton. Nu prea se mai poartă! Ceea ce a rămas din stilul clasic este ușa înaltă, dar acționată prin sistem de atingere cu mâna.

www.mobilakoncept.ro
Ușile care glisează s-au demodat de asemenea, au avut mare succes în România cu circa 5-10 ani în urmă, dar și-au pierdut actualitatea. Le întâlnim sub forma ușilor cu oglindă, pentru iluzia de mărire a spațiului, dar și pentru oglindire în sine. Sunt uși foarte grele, dar practice, în sensul speculării la maximum a suprafeței încăperii. Pe de altă parte, nu poți avea acces complet la dressing, ușile alunecând pe șine în partea pe care nu o accesezi pe moment a dulapului.

www.vreimobila.ro
O variantă cochetă rămân ușile franțuzești cu inserții de oglindă și deschidere cu mâner – mereu la modă.
Ca uși tipice de dressing, se poartă tot mai mult ușile lamelare, suple și cu aspect feminin relaxat. Modul de dispunere a lamelelor permite și o bună circulație a aerului, dar permite și prafului să intre mai ușor printre haine și accesorii.

www.accesoria.ro
În industria designului interior occidental, se poartă ușile din sticlă semitransparentă; sunt foarte apreciate pentru spiritul de vitrină pe care îl asigură. Pe de altă parte, tot mai mulți renunță la orice fel de uși pentru dressing, de vreme ce acesta ocupă în totalitate încăperea în careți schimbi garderoba. Evident, se pot face multe combinații între aceste soluții – un dressing parțial acoperit cu uși, lăsând la vedere sertarele sau rafturile, depinde ce e mai important de expus!
www.artstation.com

 

Publicitate
Publicitate